Mărturia cumplită a monstrului din Caracal. Cum le-a omorât pe cele două fete. Patru zile de chin pentru Luiza. Dincă: „Doream doar sex”

4
12591
Monstrul Dincă și victimele sale

Informații teribile din dosarul crimelor de la Caracal au fost obținute de reporetrii Digi 24. În celulă, Gheorghe Dincă (67 de ani) a cedat și a scris cu mâna lui ce le-a făcut celor două fete – Luiza Melencu (18 ani) și Alexandra Măceșanu (15 ani).

Cea mai chinuită victimă a lui Gheorghe Dincă a fost Luiza Melencu: timp de patru zile, monstrul a supus-o unor orori greu de imaginat. Ba mai mult, și-a lăsat și vecinul bețiv să o abuzeze.

Anchetatorii spun că fetele aveau același profil: amândouă erau vesele și joviale, intrând în conversație cu Dincă – momentul declanșator al impulsurilor sexuale ale acestuia, pe care nu și le-a putut stăpâni.

La începutul lunii noiembrie, Gheorghe Dincă a început să scrie în celulă, explicând cu lux de amănunte ce a făcut cu trupul Luizei Melencu, o fată simplă, crescută de bunici.

Prima zi de chin pentru Luiza. Răpirea, violurile

Gheorghe Dincă își începe mărturisirea despre Luiza Melencu. Pe 14 aprilie o ia la ocazie și, după ce intră în vorbă cu fata, o ia razna: „M-a înfierbântat, mi s-a aprins becul. Nu mai judecam. Doream doar sex”.

Inculpatul trece repede la fapte: îi propune 30 de lei pentru servicii sexuale. Dar pentru că fata refuză, o leagă cu cureaua, o lovește peste față. O legat-o inclusiv la ochi, să nu vadă unde o duce.

Bagă mașina în curte, acolo unde îl aștepta un vecin, care îl mai ajuta la munca din curte. Cât timp s-a dus să dea mâncare la nutrii, Fănică – așa îl numea Dincă – o vede pe Luiza. Neavand de ales, Dincă îi spune că a adus-o pentru servicii sexuale. Prietenul său îl roagă să-l lase să o abuzeze și el. Ceea ce se și întâmplă, confirmă procurorii.

Georgiana Hosu, procuror șef interimar DIICOT: „În aceeași zi, în camera unde dormea inculpatul Dincă Gheroghe, prin constrângere, au violat-o pe tânăra lipsită de liberate”.

Fane este Ștefan Risipiceanu (46 de ani), un pierde-vară bețiv și iresponsabil. El este cel de-al doilea violator al Luizei, sub ochii lui Dincă.

Ștefan Risipiceanu – violatorul Fane

Patru zile în iad: 14-17 aprilie. Moartea și incinerarea

Dupa patru zile de chin, pe 17 aprilie, Luiza moare în casa lui Dincă. Dis-de-dimineață, acesta se enervează că fata continuă să se opună, că nu vrea să întrețină relații sexuale de bunăvoie. Simțindu-se respins, monstrul o bate tot mai violent.

Dincă povestește că s-a dus să dea de mâncare la nutrii, iar când s-a întors a văzut că „fata nu mai mișca, iar mâinile erau moi”.

Dincă le spune anchetatorilor că a intrat în panică. Cu sânge rece, povestește cum a băgat-o în butoiul de tablă, ca s-o ardă.

„Am luat o cârpă înmuiată în motorină și am băgat-o pe fereastra butoiului, după care am dat foc cârpei, luând și corpul foc, aruncând în butoi deșeuri de plastic. Am mers în casă și am adunat tot ce am crezut că trebuie ars și am pus pe foc – aruncând când scădea focul tot felul de deșeuri de plastic. După ce au ars de tot, am mișcat cu un lemn să văd ce este în butoi și am văzut bucăți de oase și cenușă. Am intrat casă și am stat pe pat, lungit, adormind”.

A doua zi, Dincă a folosit un făraș pentru a strânge cenușa și osemintele calcinate. Apoi, ar fi aruncat totul la marginea unei păduri. În următoarea zi a cumpărat o cartela prepay pentru a-i liniști pe părinții Luizei. Le-a spus că fata lor a plecat să câștige bani, în străinătate.

Alexandra, prima zi: violată la scurt timp după răpire

După 3 luni și 10 zile de la prima crimă, pe 24 iulie, lui Gheorghe Dincă îi cade victimă o altă fată. Alexandra Măceșanu, în vârstă de 15 ani, e văzută de monstru în timp ce stătea la ocazie, la Dobrosloveni, aproape de Caracal. Deși se afla pe sensul opus de mers, întoarce mașina după 200 de metri și se oferă să o ducă pe fată în oraș.

Dincă despre Alexandra Măceșanu: „Am crezut, în mintea mea, că am găsit o parteneră de sex și am început să mă înfierbânt”.

Își ademenit prada la fel cum a făcut-o cu Luiza, în aprilie. În mașină, îi oferă Alexandrei 50 de lei pentru a întreține relații sexuale. Fata refuză, moment în care se gândește să o răpească. O lovește, o leagă pe bancheta din spate și o duce acasă. Acolo, fata este agresată sexual chiar în ziua în care a fost răpită.

Alexandra, ziua a doua: telefonul, moartea, butoiul

A doua zi, pe 25 iulie, Dincă își bea cafeaua la ora 6.00, în timp ce victima sa e legată de pat. Fata îi spune de dimineață că o doare capul și burta și că ar avea nevoie de medicamente. Monstrul se oferă să meargă să-i cumpere de la farmacie.

Dincă despre Alexandra Măceșanu: „Am legat-o la picioare cu o ață, dar am luat și un lanț și sârmă și am legat-o din nou cu lanțul de picioare, lăsând între 50 de centimetri, după care am legat lanțul de patul metalic”.

Dincă se întoarce din oraș. se deplasează la Craiova. Cumpără și o cartelă telefonică, de pe care o apelează pe mama Alexandrei și se recomandă ca ginerele ei. Apoi, telefonul îl dă unor copii, să se joace cu el.

Când se întoarce acasă, la ora 12.00, o găsește pe Alexandra dezlegată. O vede cu telefonul găsit de ea în cameră, fata nu știe să-i spună ce e cu telefonul. Alexandra îl folosise pentru a suna la 112.

Dincă, mărturii din dosar: „Am lovit-o destul de tare, căzând jos, lovindu-se cu capul de ciment – dar nu mai aveam control. Am realizat că am omorât-o”.

Intră în panică și o învelește pe fată cu husa de pe pat, apoi se gândește să scape de cadavru la fel cum a făcut în cazul Luizei.

Dincă, mărturii din dosar: „Am mers la butoi și am așezat scândurele deasupra sitei. Am mers la Alexandra, am învelit-o cu o husă de pat, am ieșit pe ușă, am luat-o la umăr cu picioarele în față. Ajungând la butoi, am băgat-o. (…) Am adăugat pe foc o plasă de plastic ce avea în ea 2-3 kilograme de vaselină. Iar ultima dată, o bucată de carton bituminat din acela gros. Telefonul pe care l-a atins Alexandra, și tot ce era atins de ea, le-am pus pe foc”.

Încrisurile lui Gheorghe Dincă se încheie în ziua de 26 iulie, când – își amintește – la ora 6.00 l-a trezit zgomotul câinilor care anunțau mascații.

Claudiu Lascoschi, avocatul lui Gheorghe Dincă: „Starea lui diferă de la o zi la alta. El regretă ce a făcut, regretă foarte mult, este spășit”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

4 COMENTARII

  1. Asta isi bate joc de toata lumea intinand memoria celor doua fete si familiilor lor, auzi cica s-a „infierbantat” bosorogul, se uita la fete de 15-19 ani babalacul!!!! Ar trebui pedepsit asa cum profera el ca a facut cu bietele fete, FARA MILA!!!!!

  2. Mass-media nu ar trebui sa publice atat de amanuntit asemenea orori.
    Nu ajuta nimanui, dimpotriva chiar.
    Asemenea „lux de amanunte” ar trebui sa fie disponibil doar pt procurori si avocati.
    Dar se pare ca goana dupa senzational invinge orice retinere si decenta din partea jurnalistilor.

  3. Poliția și justiția două instituții incompetente. Cum să iei in considerare doar o brățară și câteva oase, când de fapt trebuia să găsească toate oasele unui cadavru pe care, atenție, le-a incinerat într-un butoi???? Păi un cadavru incinerat într-un crematoriu, trece prin câteva procese de ardere la sute de grade celsius, până devin cenușă… Chiar atât de proști ne cred anchetatorii lui pește???? Justiție și procuratură de kkat…. Mie silă de toate instituțiile din România….

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.