ALERTĂ! Fată de 15 ani răpită de pe stradă. Luată cu forța de lângă unchiul său și băgată într-o mașină Audi de culoare gri. Dacă aveți informații, sunați la 112!

0
584

Dacă aveți informații despre Suketes Eva (15 ani), despre răpitorii ei sau despre mașina în care a fost băgată cu forța, sunați imediat la 112!

Persoane necunoscute au smuls-o pe adolescentă de lângă unchiul său, de pe strada Bega din Târgu Mureș, și au urcat-o cu forța într-un Audi gri, dispărând într-o direcție necunoscută. Evenimentul s-a petrecut la lăsarea serii, după ora 17.30. Răpirea a fost anunțată imediat la 112 – la ora 17.40, conform IGPR.

Poliția Română a anunțat luni seară că a declanșat mecanismul „Alertă răpire copil” la nivel național, după dispariția minorei Suketes Eva, în vârstă de 15 ani, cu domiciliul stabil în Odorheiul Secuiesc.

A fost constituită celula de criză. Orice persoană care are sau crede că are vreun indiciu în acest caz este rugată să sune de îndată la 112. În astfel de cazuri, timpul este vital pentru salvarea copilului și prinderea nemernicilor.

Comunicatului Poliției Române

„Alertă răpire copil”

„Astăzi, în jurul orei 17.40, a fost sesizată răpirea unei minore, în vârstă de 15 ani, SUKETES EVA, din Odorheiul Secuiesc.

Din cercetări a reieșit că minora, în timp ce se afla cu unchiul său pe strada Bega din Târgu Mureș, a fost luată cu forța de persoane necunoscute și introdusă într-un autoturism de culoare gri, marca Audi, după care s-ar fi deplasat într-o direcție necunoscută.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție, pentru identificarea autoturismului în cauză.

S-a declanșat mecanismul «Alertă răpire copil», constituindu- se celula de criză.

Cei care pot oferi date, care să conducă la depistarea minorei în cauză, sunt rugați să apeleze nr. unic de urgență 112.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Soția-paravan a lui Tudorache garantează cauțiunea și pentru ea, și pentru el, cu case de peste 1.200.000 de euro!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here