Acasă News Fata răpită în Târgu Mureș a fost găsită! Atacatorii au abandonat-o într-o...

Fata răpită în Târgu Mureș a fost găsită! Atacatorii au abandonat-o într-o autogară

Eva Suketes, fata în vârstă de 15 ani răpită luni seara de lângă unchiul său, pe o stradă din Târgu Mureș, a fost găsită. Poliția a dispus încetarea mecanismului “Alertă răpire copil”, dar investigațiile continuă. Adolescenta spune că răpitorii au dus-o cu mașina prin județ, apoi au abandonat-o într-o autogară.

Marți dimineața, la ora 8.30, fata răpită s-a prezentat la Poliție împreună cu unchiul său. Tânăra a spus că a fost plimbată cu mașina prin județ, apoi lăsată într-o autogară, de unde a fost recuperată de unchiul său.

Luni seara, bărbatul a sunat la 112, anunțând că persoane necunoscute i-au atacat când mergeau pe stradă și au urcat-o pe Eva cu forța într-un Audi gri, după care au demarat în trombă. Imediat, la fața locului au venit mai multe echipaje de poliție, s-a activat mecanismul național “Alertă răpire copil” și s-a constituit celula de criză. Populației i-au fost solicitate informații utile.

Poliția a anunțat luni seara: “În ceea ce privește minora de 15 ani, din Odorheiul Secuiesc, a cărei răpire a fost sesizată la data de 30 noiembrie 2020, vă comunicăm că, în această dimineață, aceasta și unchiul său s-au prezentat la sediul Poliției municipiului Târgu Mureș. De asemenea, minora a declarat verbal că a fost plimbată cu autoturismul prin județul Mureș, după care a fost lasată într-o autogară din Târgu-Mureș, unde a fost găsită de unchiul său“.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Relu Fenechiu își trage și „copiii” în pușcărie. Adomniței – 3 ani și 2 luni cu executare. Și Chiuariu a fost condamnat, dar cu suspendare

Soția-paravan a lui Tudorache garantează cauțiunea și pentru ea, și pentru el, cu case de peste 1.200.000 de euro!

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Modifică Setările