Fata răpită în Târgu Mureș a fost găsită! Atacatorii au abandonat-o într-o autogară

0
6731

Eva Suketes, fata în vârstă de 15 ani răpită luni seara de lângă unchiul său, pe o stradă din Târgu Mureș, a fost găsită. Poliția a dispus încetarea mecanismului “Alertă răpire copil”, dar investigațiile continuă. Adolescenta spune că răpitorii au dus-o cu mașina prin județ, apoi au abandonat-o într-o autogară.

Marți dimineața, la ora 8.30, fata răpită s-a prezentat la Poliție împreună cu unchiul său. Tânăra a spus că a fost plimbată cu mașina prin județ, apoi lăsată într-o autogară, de unde a fost recuperată de unchiul său.

Luni seara, bărbatul a sunat la 112, anunțând că persoane necunoscute i-au atacat când mergeau pe stradă și au urcat-o pe Eva cu forța într-un Audi gri, după care au demarat în trombă. Imediat, la fața locului au venit mai multe echipaje de poliție, s-a activat mecanismul național “Alertă răpire copil” și s-a constituit celula de criză. Populației i-au fost solicitate informații utile.

Poliția a anunțat luni seara: “În ceea ce privește minora de 15 ani, din Odorheiul Secuiesc, a cărei răpire a fost sesizată la data de 30 noiembrie 2020, vă comunicăm că, în această dimineață, aceasta și unchiul său s-au prezentat la sediul Poliției municipiului Târgu Mureș. De asemenea, minora a declarat verbal că a fost plimbată cu autoturismul prin județul Mureș, după care a fost lasată într-o autogară din Târgu-Mureș, unde a fost găsită de unchiul său“.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Relu Fenechiu își trage și „copiii” în pușcărie. Adomniței – 3 ani și 2 luni cu executare. Și Chiuariu a fost condamnat, dar cu suspendare

Soția-paravan a lui Tudorache garantează cauțiunea și pentru ea, și pentru el, cu case de peste 1.200.000 de euro!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.