marți, februarie 27, 2024
AcasăUmorI-am prins pe cei patru asasini ai lui Dragnea! Erau cazați la...

I-am prins pe cei patru asasini ai lui Dragnea! Erau cazați la Athénée Palace şi făceau semne insistente cu mâna. De frica lor a fugit şeful PSD departe de țară!

-

Dragi români, prieteni, națiune,

Suntem în măsură să vă spunem că i-am prins pe cei patru asasini ai lui Liviu Dragnea. Erau cazați la Athénée Palace, căci se ştie: asasinul se întoarce mereu la locul faptei.

Cum care asasini? Uite, ăştia:

- Advertisement -

„Am avut anul trecut o tentativă, în aprilie. Nu vreau să povestesc, pentru că nu este cazul. Au venit patru străini în România, cazaţi la Athénée Palace… au ajuns la mine… mă rog, am scăpat. Dar asta nu înseamnă că o să îmi iau pază”. (LIVIU DRAGNEA, 21 AUGUST 2018, ANTENA 3)

Ați înțeles? Athénée Palace. Erau asasini. Și erau patru. Și erau străini. Și erau răi. Și au ajuns la el. Și erau fioroşi. Înspăimântători. Nişte bestii! Niste bestii bestiale, care de unde-ar putea veni? Din țara mafiei, asta e! Tajani, Antonio Tajani! Am descoperit unul dintre ei. Au mai rămas trei.

Să pornim de la întrebarea asta: cine, dom’ne, cine i-a trimis? Și cine le plăteşte micul dejun? (Se ştie deja, cercetătorii britanici au stabilit indubitabil, printr-un studiu irefutabil, că asasinii mănâncă breakfast consistent, iar la Athénée Palace mai cer şi supliment.) Iată încă un indiciu:

- Advertisement -

„Suntem într-un stat mafiot. Statul paralel este o mafie. Ştiu că s-a cercetat, mai departe nu ştiu. Da, dar nu pot să spun cine i-a plătit… Da, un om foarte celebru în lume. Nu, nu mă gândesc la el (Soros, aha…). El se gândeşte la mine”. (LIVIU DRAGNEA, 21 AUGUST 2018, ANTENA 3)

Aşadar, conu’ Jorj, săracu’, tot el era cu mălaiu’. Cine altu’? Și cam pe cine-ar finanța conu’ Jorj când îi ies speculațiile bursiere? Gata, am găsit: un olandez! Timmermans, el e! Frans Timmermans! Nu degeaba îi scotea ochii lu’ domnu’ Dragnea cu rezoluții, recomandări, MCV-uri, alea-alea. Timmermans l-a fezandat la ei, acolo, apoi a venit aici, la Athénée Palace, să mai țină un discurs, să mai arunce-o uitătură, să-l termine de tot. Te pui cu asasinu’?!

Dar să mergem mai departe, poate mai găsim ceva indicii.

„Cam imediat, la câteva zile după câștigarea alegerilor, am început să primesc amenințări prin tot felul de mijloace, și erau pline de violență. Aceste amenințări scrise, destul de voalate la început, de la amenințări fizice, apoi la amenințări cu moartea. Cred că erau conturi, adrese false. Cam pe tot ce aveam. După care au început să devină descriptive. Cum o să fiu eu ucis, ce va păți familia mea, apropiații mei. Ideea era că eu trebuia să dispar pur și simplu. Nu am dat importanță prea mare, am zis că e furia pierderii alegerilor, numai că în luna martie această presiune a început să crească și s-o simt din ce în ce mai agresiv. Observam că sunt privit cu o anumită insistență, că sunt filat, urmărit. Aproape de fiecare data eram urmărit de o mașină. Cu timpul am început să observ indivizi care mă priveau cu insistență care făceau tot posibilul să se asigure că eu îi văd. Tot timpul erau alți indivizi, făceau gesturi, treceau degetul pe lângă gât, din luna aprilie. I-am atras atenția prietenei mele, Irina, a observat că era și ea urmărită. Era clar că se făcea o presiune asupra mea”. (LIVIU DRAGNEA, 21 AUGUST 2018, ANTENA 3)

Carevasăzică, priviri insistente? Și degetul trecut pe lângă gât? Chiar așa, fără milă, pe lângă gât? Cine-ar putea face cruzimea asta? Cine… cine… cine… Evrika! Trebuie să fie unul care-i pe mână cu olandezu’… cu Timmermans… că ăștia lucrează în echipă… Unul de-acolo, de prin Țările de Jos… de exemplu, un luxemburghez: Juncker! Jean-Claude Juncker, pungașule! Credeai că scapi neprins? Treci la cușcă, fi-ți-ar schengenu’ al dreacu’, că mai avem un bandit de prins.

Hai cu indiciile!

„Eram într-un restaurant, s-au oprit la câțiva metri de mine, unul dintre ei a făcut semn cu mâna, unul a răspuns la telefon, apoi a închis telefonul, au plecat de acolo apoi. La câteva seri, era 11.00, 12.00 noaptea, eram pe o străduță, pe <<13 Septembrie>>, au venit două mașini și au încercat să mă blocheze și am reușit să-i pierd”. (LIVIU DRAGNEA, 21 AUGUST 2018, ANTENA 3)

Unu’ a făcut semn cu mâna (Timmermans!), unu’ a răspuns la telefon (Juncker! – „Tu ești, Veorico?”), ălălalt (Tajani!) Dumnezeu știe ce mai făcea pe la bar, dar al patrulea… cin’ să fie, cin’ să fie?

Păi, să facem analiză pe text. Au venit două mașini și au încercat să-l blocheze, dar el, iute-iute, a sărit peste ei, țup-țup, și a reușit să-i piardă… țup-țup, Tusk-Tusk, asta era! Doar Donald Tusk putea fi în stare de o așa cruzime.

Și iată cum, bob cu bob, mergând pe firul indiciilor, am reușit să dăm de urma celor patru asasini:

  • Donald Tusk (Polonia) – președintele Consiliului European
  • Antonio Tajani (Italia) – președintele Parlamentului European
  • Jean-Claude Juncker (Luxemburg) – președintele Comisiei Europene
  • Frans Timmermans (Olanda) – prim-vicepreședintele Comisiei Europene.

Uitați-vă la ei, la pozele lor! Nu e clar că au fețe de asasini? Fără dubii! Uitătura lor e cea despre care vorbea Liviu Dragnea: insistentă.

N-au rezistat ispitei și s-au întors la locul faptei. S-au cazat la Athénée Palace. Toți patru! Și-au pus cravate și papioane și au venit la Ateneu, să-l șuguțe de tot pe Liviu Dragnea, să-l termine nervos prin priviri insistente. Și-au luat și discursuri, la derută, să-și poată privi victima din față. Tusk, mai șmecher, a învățat și limba română, să afle ce se șușotește în preajma ghiaurului.

Dar ghiaurul viclean de Teleorman a simțit pericolul și i-a lăsat cu ochii-n soare. Pe toți patru. Când să-i arunce asasinii o privire, ia-l de unde nu-i! O fi în Brazilia? O fi în Maldive? O fi în Italia lui Tajani? Dor el știe. El și Irinuca. Asasinii – pofta-n cui!

Dar de ce nu i-a dat Don Livio pe mâna lui Tudorel, să-i ancheteze cum știe el mai bine, cu Adina Florea, cu Mihai Gâdea, cu Răzvan Savaliuc? Simplu: pentru că Don Livio e bănuitor. Iată!

M-am gândit dacă să vorbesc cu instituții ale statului atunci, mă gândesc și acum, că puteam să mă adresez unora care nu erau străini de asta. Am vorbit pentru că mie nu mi-e teamă nici de moarte, nici de altceva, dar acum sunt amenințări împotriva copilului meu (…) Un prieten străin mi-a spus că acei patru indivizi au avut această misiune, iar cele două mașini nu aveau numere de înmatriculare. Nu vreau să-l implic mai mult, atâta timp cât nu am făcut nicio sesizare. Important este că de atunci nu s-a mai întâmplat așa ceva. Am inclusiv în perioada asta o mașină care merge după mine. După Irina merge o mașină, a fost la țară, chiar a mers în satul respectiv”. (LIVIU DRAGNEA, 21 AUGUST 2018, ANTENA 3)

E clar? Pericolele sunt multiple, asasinii umblă în grupuri de câte patru, dar și mai periculoși sunt când se infiltrează în instituții, fac pe procurorii, se deghizează în demnitari europeni.

Tajani, mâinile sus! Juncker, predă-te! Timmermans, fața la perete! Tusk, jos labele de pe limba română! Hai, dispersarea, nu mai umblați doar câte patru! Asasinilor!

CITIȚI ȘI:

CE MIZERIE! Nepotismul de Videle, adus la Ateneu: FIUL şi NORA lui Dăncilă le suflă în ceafă lui Iohannis, Tajani, Tusk şi Juncker! Pe aproape e şi infractorul Severin

Mesaj de țață al Vioricăi Dăncilă în fața liderilor europeni: Eu reprezint România, nu Iohannis!

Klaus Iohannis l-a ignorat pe „vicele” Ciordache, alegând să li se adreseze doar preşedinților

Fake news istoric la Antena 3: diversiunea „Iohannis nu vrea să vină la Ateneu”, însoțită de linșaj profesionist. Despre absența lui Dragnea – nimic

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -