Escrocul Codrin suspină după Dragnea. Șefii de azi ai PSD sunt „mămăligi”, „sclifosiți speriați de propriile umbre”

0
1250
Codrin Ștefănescu - Liviu Dragnea

Marginalizat în PSD după preluarea partidului de către Marcel Ciolacu, Codrin Ștefănescu l-a atacat pe acesta la scurt timp după ce i s-a făcut rău în conferința de presă de la sediul de pe Bd. Kiseleff.

Fost secretar general al PSD pe vremea lui Dragnea, căruia îi ducea interlopi „să facă ordine” în zilele proceselor pe care acesta le avea la Înalta Curte, Codrin Ștefănescu oftează după fostul lider.

„Multă lume a început să-l regrete pe Liviu Dragnea. Și PSD-ul din acea vreme. Când existau oameni curajoși care spuneau adevărul. Direct și fără ocolișuri! Care rupeau ecranele TV în confruntări deschise… bărbați hotărâți… bătăioși adevărați…”, trâmbițează escrocul Codrin, cel îmbogățit din combinații imobiliare cu terenuri care au aparținut statului.

Măscăriciul partidului trimite săgeți spre actuala conducere a PSD: „sclifosiți speriați de propriile umbre”, „mămăligi”.

Postarea lui Codrin Ștefănescu e marcată de greșeli gramaticale grave, precum dezacordul „incompetența lor”, adică a „găștii”, dar și formula imbecilă să aibe (corect: „să aibă”).

Mesajul lui Codrin Ștefănescu

„Multă lume a început să-l regrete pe Liviu Dragnea. Și PSD-ul din acea vreme. Când existau oameni curajoși care spuneau adevărul. Direct și fără ocolișuri! Care rupeau ecranele TV în confruntări deschise cu dubioșii aflați azi la guvernare. Bărbați hotărâți, nu sclifosiți speriați de propriile umbre. Bătăioși adevărați, nu mămăligi! Și ce buni ar fi fost pentru vremurile astea! Să dea de pământ cu toată gașca asta galben-portocalie. Care ne sufocă, cu prostia și incompetența lor, fără să aibe (!!! – n. red.) nimeni nici măcar o reacție…”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.