„Drulă președinte!” Propunere pentru stabilizarea USR, în condițiile conflictului Cioloș – Barna

3
1372
Cătălin Drulă

Noile tensiuni din conducerea USR, dintre actualul președinte (Dacian Cioloș) și fostul președinte (Dan Barna), i-au determinat pe unii membri sau simpatizanți ai partidului dă caute soluții alternative, pentru a evita un război sângeros între cei doi. Cea mai vehiculată soluție este preluarea USR de către Cătălin Drulă – „a treia cale”.

Jurnalistul Lucian Mîndruță a sesizat freamătul din interiorul și din jurul USR și a făcut propunerea: să se dea deoparte atât Dacian Cioloș, cât și Dan Barna, a căror rivalitate trage partidul în jos.

Mîndruță spune și cine ar trebui să conducă USR: deputatul Cătălin Drulă, fost ministru al Transporturilor.

Dincolo de imaginea sa de om hotărât, care a destructurat mafia sndicală de la metrou („mafia lui Rădoi”), Cătălin Drulă e recomandat și de prestația sa de 8 luni în fruntea Ministerului Transporturilor.

Drulă mai are un avantaj: dacă Dacian Cioloș, aflat sub presiune, demisionează din fruntea USR, funcția de președinte interimar va fi preluată automat de cel supranumit „Drulău”, întrucât acesta este vicepreședintele cu cele mai multe voturi obținute la Congresul din octombrie 2021.

Până acum, Cătălin Drulă a făcut parte din echipa lui Dan Barna, fiindu0i fidel acestuia în toate bătăliile politice.

Propunerea lui Lucian Mîndruță

„Drulă președinte la USR?

De ce nu? Nu e ideea mea, am citit-o la alți comentatori, dar îmi pare bună.

În fond, cu Barna sau cu Cioloș, ambii destul de inactivi și cu o percepție publică moale, partidul s-a cam dus la vale.

Nu mai e relevant, nu mai mișcă nici măcar propriii suporteri.

E vremea unei figuri mai proaspete și mai cu nerv.

Și nu țin neapărat la Drulă; dacă știți altul mai bun, lăsați numele aici.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Scandal uriaș în USR. Cioloș amenință cu demisia și cu reînființarea PLUS, Barna îi răspunde dur: „Să arunci partidul în aer acum e iresponsabil“

George Simion a fost luat pe sus de jandarmii spanioli și aruncat în stradă, după ce a încercat să intre cu forța la Conferința suveraniștilor europeni

* Minciunile lui George Simion i-au șocat până și pe suveraniștii europeni, care l-au dat afară din hotel. Liderul AUR pretindea că a semnat un document la care n-a avut acces!

Vîntu îl face praf pe Călin Georgescu: “Dobitocul ăla nu are cunoştinţe elementare”

Orban către Cîțu: „Băi, nesimțitule!”. În ședința solemnă a Parlamentului, la 15 ani de la aderarea României la UE, Cîțu le-a dat cuvântul Dianei Șoșoacă și la 3 AUR-iști, nu și lui Orban

Arșinel era director deși lua pensie de handicap de gradul 2, care presupune „pierderea totală a capacității de muncă”!

Aristotel Căncescu – 7 ani și 10 luni de închisoare, pentru corupție. Sentință definitivă, fostul baron liberal e deja în arest

Încă o condamnare pentru Mazăre și Strutinsky: câte 5 ani pentru fapte de corupție. Au de plătit și aproape 7 milioane de lei

Prostie bubuitoare: PNL-ista Violeta Vijulie crede că, la 95 de ani, regina Marii Britanii bea zilnic 5-6 „cupe de vin românesc”, care are „energii pozitive nemaiîntâlnite”, datorită „solului binecuvântat”! Prințul Charles a învățat-o să tragă la măsea!!!

SERIAL: „Sfârșitul Ceaușeștilor” (79) / „Iliescu şi Militaru or să ne termine!”

3 COMENTARII

  1. Ar fi o buna solutie. El stie sa ia taurul de coarne, nu e steril in analize si asertiuni. Oricum, cineva puternic trebuie sa ia taurul de coarne in USR!!!!! CHIAR SI CIOLOS!!! Dar Drula e o piesa de rezustenta a partidului. Se poate conta pe el!!!

    • Drula nu e decat un baietel mediocru, tupeist si arogant.
      Mai cautati pe acolo, aveti ceva oameni de soi, cu cariere profesionale in spate.
      Ong- istii nu mai sunt la moda, ne-am lamurit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here