Dragoș Benea, fostul argat al lui Sechelariu, o cheamă acasă pe Firea, să candideze în Bacău

2
1779

Proaspăt scoasă de urechi din Primăria București de Nicușor Dan, Gabriela Firea a fost invitată de Dragoș Benea, fostul argat al lui Sechelariu ajuns șeful PSD Bacău, să se întoarcă acasă și să deschidă lista partidului la alegerile parlamentare. Chemarea vine într-un moment în care și Marcel Ciolacu, președintele PSD, a anunțat-o pe Firea ca deschizătoare de listă PSDla Senat în București.

Prinsă în propria sa poveste, cu spioni, trădări și fraude electorale comise de alții la alegerile locale, Firea a făcut deja o gafă, lansându-le o provocare bucureștenilor: “Ne vedem la algerile din 6 decembrie, când sperăm că nu o să se mai fure așa mult!”.

Salvarea ar putea veni din Moldova: Firea este invitată de Dragoș Benea, președintele PSD Bacău, să revină acasă și să candideze în județul natal.

Anunțul lui Dragoș Benea: „Propunem băcăuanilor oameni cu prestanță, care au în spate realizări concrete și care s-au luptat pentru proiectele Bacăului până la capăt“

Fost argat al baronului defunct Dumitru Sechelariu, care-l aprecia ca descurcăreț om în casă bun la toate, actualul șef al PSD Bacău a știut să urce abil treptele politicii. Acum, aflat în pierdere de viteză în județ – primăria orașului Bacău a fost câștigată de candidatul USR –, ar vrea să se agațe de notorietatea Gabrielei Firea pentru a salva situația.

Pe contul său de Facebook, Dragoș Benea a scris miercuri: „Astăzi, alături de colegii mei din conducerea PSD Bacău, vom avea o primă rundă de discuții privitoare la cum va arăta lista de candidați la alegerile parlamentare.

Vom face, din nou, apel la setul de principii care ne-a consacrat: propunem băcăuanilor oameni cu prestanță, care au în spate realizări concrete și care s-au luptat pentru proiectele Bacăului până la capăt.

Cu alte cuvinte, vă asigurăm că ce am început la locale, vom continua și la acest scrutin și vom veni în fața electoratului cu o #echipă redutabilă care în ultimii ani a dovedit că se poate.

Aș fi onorat, în calitate de președinte al PSD Bacău, ca echipa de parlamentari ai organizației județene, la apropiatele alegeri generale, să fie deschisă de băcăuanca Gabriela Firea!

Doamna Firea ne-a sprijinit în campania pentru alegerile locale și am convingerea că o parte importantă din victoria noastră, împotriva dreptei unite, i se datorează cu prisosință, cu atât mai mult cu cât în județul Bacău, caz singular între județele din țară, PSD a fost – cu adevărat – singur împotriva tuturor.

Sprijinul ferm și prompt primit din partea Gabrielei Firea ne onorează ca organizație și este o dovadă în plus că băcăuanii sunt întotdeauna uniți, indiferent de distanțele care îi separă.

Cu atât mai firesc, mi se pare, ca lista PSD Bacău pentru alegerile parlamentare să fie deschisă de o băcăuancă ce nu a întârziat să ne dea o mână de ajutor atunci când aceasta i-a fost cerută“.

Interesant este că, în reacțiile generate pe Facebook la acest anunț, un număr foarte mare de băcăuani care par simpatizanți social-democrați au criticat ideea lui Dragoș Benea! În principal, oamenii au reproșat că sunt destui oameni buni în partid și pe plan local, fără să fie nevoie de “importuri”, dar și că Firea a făcut o treabă foarte proastă la București.

Au fost destui și cei care au pus la îndoială atât buna-credință, cât și competența Gabrielei Firea, aceștia nefiind convinși că fosta prezentatoare a lui Dan Voiculescu va apăra interesele filialei PSD Bacău în Parlament.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here