Dragnea şi Tăriceanu mută Pakistanul în România. Aduc un MILION de muncitori din Asia în locul românilor alungaţi din ţară de corupţia PSD-ALDE

4
3079

Sună de-a dreptul şocant: actuala guvernare se pregăteşte să umple efectiv România cu muncitori din Asia. 500.000 de pakistanezi, în primă fază, dar planul e de un milion de asiatici, pe care Guvernul PSD-ALDE vrea să-i aducă rapid în România.

Evident, nu e vina oamenilor sărmani din Pakistan, Sri Lanka, Bangladesh sau Vietnam că ajung la poalele Carpaţilor. Şi nici nu e un lucru rău în sine, din punct de vedere ale oamenilor de afaceri care îi angajează. Mai ales că asiaticii costă mai puţin decât românii, salariile lor şi pretenţiile vor fi sensibil mai mici, dar asta înseamnă şi contribuţii mai mici la bugetele de pensii şi salarii publice.

Ce e clar însă e că „invazia” de muncitori asiatici nu este urmare a unui plan de consolidare economică revoluţionară, dimpotrivă. Ea este consecinţa atacului sistematic şi organizat la statul de drept, pus la cale de grupările conduse de Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu, care alungă milioane de români din ţară.

Un plan premeditat

Criza de forţă de muncă este astfel un rezultat tragic al unei acţiuni şi mai tragice: ruperea României de Uniunea Europeană, prin sabotarea justiţiei şi protejarea corupţiei politice.

Românii care pleacă din ţară o fac de nevoie; o guvernare coruptă distruge resursele ţării şi dirijează banul public masiv spre votanţii PSD-ALDE, care susţin acest act de subminare a economiei, ceea ce înseamnă şanse puţine şi prost plătite pentru cei din sectorul privat. Ei sunt, masiv, cei care aleg emigrarea din cauze politice.

Dar politicienii care i-au alungat şi îi alungă deja din ţară au găsit soluţia pentru a-i înlocui: aducerea de loturi mari de muncitori asiatici, care nu se revoltă faţă de hoţia politică şi acceptă condiţii umilitoare de muncă.

Ambasadorul din Pakistan, prins în fapt

Astfel, ministrul Resurselor Umane din Pakistan a declarat joi agenției Associated Press of Pakistan că a convenit miercuri cu ambasadorul României în Pakistan, Niculaie Goia, să trimită în România forță de muncă pakistaneză până în 2020.
Din primele informaţii reiese că ar fi vorba, pentru început, de un număr de 500.000 de muncitori pakistanezi!
Inițiativa a fost luată după oferta ambasadorului României în Pakistan. Acesta a declarat că, având în vedere migrația masivă a forței de muncă din România în Europa, țara noastră încearcă să atragă 1 milion de muncitori străini din diferite țări.
Ambasadorul a declarat că piața muncii din România este gata pentru a oferi o serie de oportunități de angajare pentru pakistanezi în diverse sectoare, inclusiv tehnologia informației, construcții, medicină, inginerie și altele. Niculaie Goia spune că România are nevoie de 40 de mii de șoferi și ar putea angaja un număr mare de șoferi pakistanezi.

MAE a încercat să acopere scandalul

Informaţia a produs o undă de şoc în România. Chiar şi oamenii simpli au înţeles un adevăr fundamental: actuala guvernare împinge premeditat românii să plece din ţară, prin atacul la Europa şi discursurile tot mai ancioccidentale ale liderilor politici de la Bucureşti.
Totul arată ca un plan clar, bine pus la punct, care ia în calcul exodul românilor spre lumea civilizată şi oferă şi alternativa: invadarea României cu populaţie musulmană.
Ministerul de Externe a fost prins pe picior greşit şi a încercat să o dea la-ntors. Într-un comunicat de presă, MAE a vrut să pună batista pe ţambal.

Precizările Ministerului Afacerilor Externe

”La 17 aprilie 2019, ambasadorul României la Islamabad a avut o întrevedere cu asistentul special al prim-ministrului Imran Khan pentru diaspora pakistaneză și dezvoltarea resurselor umane, cu rang de ministru, Sayed Zulfi Bukhari.
Menționăm că este vorba de o primire de curtoazie în cadrul căreia au fost abordate mai multe subiecte, inclusiv plasarea de forță de muncă din Pakistan din perspectiva interesului părții pakistaneze pentru regularizarea și eficientizarea exportului de forță de muncă și a respectării legislației relevante. Precizăm că discuțiile nu au inclus stabilirea unor cote sau cifre cu privire la un eventual transfer de forță de muncă din Pakistan și nici a vreunui plan concret de acțiune în acest sens.
În context, subliniem că, în conformitate cu legislația în vigoare, respectiv Hotărârea Guvernului nr. 34/2019, contingentul alocat pentru lucrătorii extra-comunitari pentru anul 2019 la nivel național este de 20.000.
De asemenea, subliniem că, urmare a demersurilor ambasadorului României la Islamabad, comunicatul oficial a fost amendat în cursul zilei de ieri astfel încât să reflecte o prezentare corectă și fidelă a discuțiilor.”

Vizita Vasilicăi Dăncilă în Asia

Faptul că invazia asiatică e rodul unei acţiuni concertate şi premeditate, şi nicidecum o simplă coincidenţă de parcurs, o arată şi recentul desant diplomatic al României în Orient.
Anul trecut, premierul Vasilica Dăncilă a fost în vizită în mai multe ţări asiatice, în încercarea de a obţine sprijin financiar şi de forţă de muncă pentru eventualitatea în care România se va rupe de facto de Uniunea Europeană.
Vizitele sale au fost mai mult unele de imagine şi n-au adus decât promisiuni, dar odată întoarsă acasă a lăsat în sarcina ambasadorilor să lucreze concret la plan.

4 COMENTARII

  1. Sunt de acord cu faptul că românii s-au obişnuit cu bani mulți în Europa şi nu mai vor să se întoarcă în țară unde salariile plătite localilor sunt încă mici. Voi plăti pakistanezilor şi asiaticilor în sumă de 1500000 muncitori salarii de 1000 euro brut pe lună, cu casă şi masă asigurate.

    Economia merge şi fără români. Merge.

    • Romania nu exista fara romani, asa ca mai bine te-ai muta tu si alti patroni care doresc doar economie si nu o Romanie in Pakistan! Am in familie doi veterani de razboi care nu mai traiesc si un erou mort la Stalingrad, daca ar vedea ce fac astia din PSD-ALDE din tara lor ar mai muri o data! Nu avem nimic impotriva imigrantilor. dar de ce tocmai din Pakistan?! Nu cumva pentru sunt cea mai nedemocratica si needucata natiune din regiune. Sunt mai multi indieni fara locuri de munca in lume, dar cu indianul nu iti merge sa il exploatezi!

  2. hai să ne amintim că Dăncilă ne spunea cu ani în urmă despre partenerii noștrii din UE, Pakistanul și Iranul
    acum mă aștept ca pînă la un milion să ne mai fie livrați 500 de mii de iranieni
    e un delir! 🙁

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here