Dragnea atacă „străinii” din UE, dar lucrează pentru instaurarea Republicii Musulmane România

0
838

Așteptat cu fanfara în localitatea Dumbrăveni, din județul Suceava, liderul PSD s-a dezlănțuit la adresa președintelui Klaus Iohannis şi a „străinilor” din Occident. În paralel, el şi Tăriceanu pun la cale „invadarea” României cu milioane de muncitori din Asia.

Planul lui Dragnea şi Tăriceanu de a-i alunga pe români din ţară şi a-i înlocui cu musulmani şi oameni de altă religie din ţările asiatice nu este doar un atac la economia României, ci şi unul la tradiţiile şi valorile pe care PSD pretinde că le apără.

În plus, PSD a atacat isteric dorinţa Europei de a accepta să primească pe continent refugiaţi din Siria şi alte ţări asiatice.

Iar acum ambasadorul român în Pakistan a fost dat în vileag când încerca să negocieze cu autorităţile de la Islamabad aducerea în România a cel puţin 500.000 de muncitori, în primă fază, care să-i înlocuiască pe românii obligaţi să-şi părăsească ţara din cauza corupţiei instaurate de „Ciuma Roşie” PSD-ALDE.

Cu toate acestea, azi, Liviu Dragnea s-a făcut că nu ştie nimic de acest plan de transformare a ţării într-un fel de Republică Musulmană România şi şi-a ţinut discursul clasic anti-Europa şi anti-Iohannis.

Atacul lui Dragnea la adresa „străinilor”

  • „Ai răbdare să spun ce am făcut noi, mincinosule. Am mărit salariile la medici așa cum nu au fost niciodată în România. Că avem nevoie de ei aici să ne trateze. Am mărit salariile dascălilor și o vom face în fiecare an de aici înainte.”
  • „În anul viitor pensiile vor fi cel puțin duble și nu vorbesc de pensiile speciale. Am eliminat impozitul pe pensiile sub 2000 de lei. Ăștia de care vorbim au tăiat salariile cu 25% și au vrut să taie și pensiile.”
  • „Asta vor face dacă vor veni din nou la putere. I-ați auzit pe Iohannis și clica lui vorbind de patriotism? Lor le e frică, le place să fie slugi. Nu, pentru ca ei sunt slugile strainilor. Vor să ne închidă pentru că scoatem în fiecare zi la iveală abuzurile lor.”

Un plan premeditat

Criza de forţă de muncă din România este astfel un rezultat tragic al unei acţiuni şi mai tragice: ruperea României de Uniunea Europeană, prin sabotarea justiţiei şi protejarea corupţiei politice.

Românii care pleacă din ţară o fac de nevoie; o guvernare coruptă distruge resursele ţării şi dirijează banul public masiv spre votanţii PSD-ALDE, care susţin acest act de subminare a economiei, ceea ce înseamnă şanse puţine şi prost plătite pentru cei din sectorul privat. Ei sunt, masiv, cei care aleg emigrarea din cauze politice.

Dar politicienii care i-au alungat şi îi alungă deja din ţară au găsit soluţia pentru a-i înlocui: aducerea de loturi mari de muncitori asiatici, care nu se revoltă faţă de hoţia politică şi acceptă condiţii umilitoare de muncă.

Ambasadorul din Pakistan, prins în fapt

Astfel, ministrul Resurselor Umane din Pakistan a declarat joi agenției Associated Press of Pakistan că a convenit miercuri cu ambasadorul României în Pakistan, Niculaie Goia, să trimită în România forță de muncă pakistaneză până în 2020.
Din primele informaţii reiese că ar fi vorba, pentru început, de un număr de 500.000 de muncitori pakistanezi!
Inițiativa a fost luată după oferta ambasadorului României în Pakistan. Acesta a declarat că, având în vedere migrația masivă a forței de muncă din România în Europa, țara noastră încearcă să atragă 1 milion de muncitori străini din diferite țări.
Ambasadorul a declarat că piața muncii din România este gata pentru a oferi o serie de oportunități de angajare pentru pakistanezi în diverse sectoare, inclusiv tehnologia informației, construcții, medicină, inginerie și altele. Niculaie Goia spune că România are nevoie de 40 de mii de șoferi și ar putea angaja un număr mare de șoferi pakistanezi.

MAE a încercat să acopere scandalul

Informaţia a produs o undă de şoc în România. Chiar şi oamenii simpli au înţeles un adevăr fundamental: actuala guvernare împinge premeditat românii să plece din ţară, prin atacul la Europa şi discursurile tot mai ancioccidentale ale liderilor politici de la Bucureşti.
Totul arată ca un plan clar, bine pus la punct, care ia în calcul exodul românilor spre lumea civilizată şi oferă şi alternativa: invadarea României cu populaţie musulmană.
Ministerul de Externe a fost prins pe picior greşit şi a încercat să o dea la-ntors. Într-un comunicat de presă, MAE a vrut să pună batista pe ţambal.

Precizările Ministerului Afacerilor Externe

”La 17 aprilie 2019, ambasadorul României la Islamabad a avut o întrevedere cu asistentul special al prim-ministrului Imran Khan pentru diaspora pakistaneză și dezvoltarea resurselor umane, cu rang de ministru, Sayed Zulfi Bukhari.
Menționăm că este vorba de o primire de curtoazie în cadrul căreia au fost abordate mai multe subiecte, inclusiv plasarea de forță de muncă din Pakistan din perspectiva interesului părții pakistaneze pentru regularizarea și eficientizarea exportului de forță de muncă și a respectării legislației relevante. Precizăm că discuțiile nu au inclus stabilirea unor cote sau cifre cu privire la un eventual transfer de forță de muncă din Pakistan și nici a vreunui plan concret de acțiune în acest sens.
În context, subliniem că, în conformitate cu legislația în vigoare, respectiv Hotărârea Guvernului nr. 34/2019, contingentul alocat pentru lucrătorii extra-comunitari pentru anul 2019 la nivel național este de 20.000.
De asemenea, subliniem că, urmare a demersurilor ambasadorului României la Islamabad, comunicatul oficial a fost amendat în cursul zilei de ieri astfel încât să reflecte o prezentare corectă și fidelă a discuțiilor.”

Vizita Vasilicăi Dăncilă în Asia

Faptul că invazia asiatică e rodul unei acţiuni concertate şi premeditate, şi nicidecum o simplă coincidenţă de parcurs, o arată şi recentul desant diplomatic al României în Orient.
Anul trecut, premierul Vasilica Dăncilă a fost în vizită în mai multe ţări asiatice, în încercarea de a obţine sprijin financiar şi de forţă de muncă pentru eventualitatea în care România se va rupe de facto de Uniunea Europeană.
Vizitele sale au fost mai mult unele de imagine şi n-au adus decât promisiuni, dar odată întoarsă acasă a lăsat în sarcina ambasadorilor să lucreze concret la plan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here