„Dragnea să spună dacă duce rezerva de aur direct la Moscova. Proiectul său a fost scris de propaganda rusă. Modelul a fost aplicat de Maduro în Venezuela”

1
2185
Raluca Turcan, PNL
Raluca Turcan se plânge de dezastrul lăsat în urmă de guvernarea PSD

Raluca Turcan, prim-vicepreședinte PNL și liderul deputaţilor PNL, a declarat astăzi la Parlament că proiectul de lege inițiat de Liviu Dragnea şi Şerban Nicolae, privind repatrierea a 95% din aurul depozitat de România în străinătate, este neconstituțional, a fost scris de propaganda rusă și urmează modelul Venezuela.

Declarațiile Ralucăi Turcan

  • „Un proiect neconstituţional, care încalcă prevederile Tratatului de funcţionare a Uniunii Europene. Ne-a scos Dragnea din UE şi noi nu ştim?!”
  • „Proiectul lui Liviu Dragnea şi al lui Şerban Nicolae a fost scris de propaganda rusă. Retragerea rezervei internaţionale de aur de la Londra a fost anunţată de plublicaţiile ruseşti încă din noiembrie anul trecut”.
  • „Modelul recomandat de ruşi pentru Maduro a fost preluat şi de propaganda lui Dragnea. Iată două titluri: în noiembrie 2018 – «Banca Angliei refuză să întoarcă rezerva de aur a Venezuelei»; ianurie 2019 – «Civilizaţii de bandiţi – SUA şi Marea Britanie fură aurul altor ţări»”.
  • „Dragnea să spună dacă duce rezerva de aur direct la Moscova sau mai trage o petardă ca să acopere loviturile pe care Tudorel Toader le dă sistemului de justiţie şi înfrângerea suferită prin alegerea Laurei Codruţa Kovesi ca procuror-șef european”.

CITIȚI ȘI:

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here