Dragnea, atac bezmetic la Rareş Bogdan, Hellvig şi Iohannis: „Au pus mâna pe un partid istoric”

6
3168

Liviu Dragnea nu stă o zi fără să-l atace pe Rareş Bogdan, realizator la „Jocuri de putere” la Realitatea TV, în ciuda faptului că nu există un anunţ oficial al PNL privind candidatura acestuia la europarlamentare.

„Ajungem la PNL, partid istoric, puternic, care îl bagă acum în curte – Hellvig şi Iohannis – pe domnul Rareş Bogdan, ca să le ia şi partidul. Acum îi întreb pe domnul Rareş Bogdan şi pe Hellvig: aţi făcut cumva vacanţe împreună? Întreb, nu că ar fi vreo legatură între SRI – Realitatea, SRI – Rareş Bogdan – Iohannis”, a declarat Dragnea, la Călăraşi.

Vezi VIDEO de la minutul 23:00.

CITIŢI ŞI:

SONDAJ: Cu cine veți vota pe 26 mai, la europarlamentare?

Dragnea îl amenință în stil mafiot pe Rareș Bogdan, cel care va deschide lista PNL la europarlamentare. Cu Hoandră nu are nimic

6 COMENTARII

  1. Uite cine vorbeste vorba filmului !Nesimtitul asta amnezic vorbeste de funie in casa spinzuratului .Tocmai el care a pus mina pe PSD dupa ce a aparut in politica ca membru al PDL asa cum s-a intimplat si cu ciracii lui de incredere Darius Vilcov venit si el de la PDL , Codrin Stefanescu si Olguta Vsilescu veniti de la PRM.

  2. Se vede ca Dragnea are un mare dispret fatza de membrii partidului lui, fatza de electorat. Cand le vorbeste, le spune numai minciuni, minciuni sfruntate, minciuni usor de recunoscut, pe care le spune fara nicio teama ca intelectul lor ar fi cat de cat functional, fara nicio grija ca e prins cu minciuni.
    Sa fie ei atat de inapoiati? Sau se simt inrobiti si nu au curajul sa reactioneze?
    Vedeam azi o emisiune la B1 despre scoala. Moderatiarea, Irina Pietraru, a fost nevoita sa o intrerupa ca sa ni-l arate pe Dragnea spunand minciunile lui obisnuite la o intrunire a PSD. In spatele lui era asezat grup tineri cu niste etichete atarnand de gat. M-au frapat figurille lor fixe, indispuse, privirile ostile. Sper ca macar aceia au priceput in ce piesa sunt, ce teatru absurd se joaca in PSD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here