Acasă News Fugarul Ghiţă vrea în Parlamentul European. Și strigă "din tot pieptul lui...

Fugarul Ghiţă vrea în Parlamentul European. Și strigă „din tot pieptul lui de român”: „Nu vreau să ajungem un ducat al luxemburghezilor de la Bruxelles!”

Fostul deputat Sebastian Ghiţă va fi primul candidat pe lista PRU pentru alegerile europarlamentare, fiind urmat de preşedintele partidului, Bogdan Diaconu. Ghiţă afirmă că va candida ”pentru că o voce românească trebuie să se audă răspicat”.

”Sebastian Ghiţă, românul care a lovit la temelia noii Securităţi, care a devoalat Sistemul şi unitatea „de elită” a DNA, care a militat pentru o Românie a românilor şi care a devenit ţintă şi e hăituit pentru că a avut curajul de a spune adevărul, deschide lista candidaţilor PRU la alegerile europarlamentare”, se arată într-o postare de pe pagina de Facebook a PRU.

Potrivit sursei citate, fostul deputat Sebastian Ghiţă a transmis şi un mesaj la lansarea candidaţilor PRU.

„Cine vreţi să vorbească în numele românilor? Străinii? Voi candida pentru că o voce românească trebuie să se audă răspicat! Campania pentru europarlamentare nu e despre Europa, e despre noi, despre români. Ce teme vreau sa abordăm în această campanie şi la care să ne răspundă şi slugile lui Soros de la Uniunea Scufundăm România: poziţia faţă de imigranţi. De ce nu dăm cetăţenie românilor din Republica Moldova? România este creştină, nu umplem ţara de moschei! Cine i-a permis lui Tudorel Toader să accepte ideea unui procuror european? Grupul infracţional organizat condus de Laura Codruţa Kovesi a distrus elitele! Azi bandele Rezist sunt lăsate să atace judecători şi miniştri şi să se urce pe gardurile Parlamentului! România va fi o ţară în care pământurile şi pădurile vor trebui să revină statului român! România va fi o ţară unde se vor naşte copii români! Acum copiii români se nasc în străinătate! România va fi o ţară unde românii vor beneficia de resursele solului şi subsolului. Trebuie exploatate în interiorul României, nu în beneficiul jefuitorulor străini! România îşi va exprima suveranitatea. Nu vreau să ajungem un ducat al luxemburghezilor de la Bruxelles!

Strig din tot pieptul meu de român: Trăiască România Mare, Unită, Suverană!”, este mesajul lui Sebastian Ghiţă, potrivit Mediafax.

Conform postării, candidaţii PRU la alegerile europarlamentare sunt Sebstian Ghiţă, Bogdan Diaconu, Andrei Piticaş, Ionuţ Stuparu, Ioan Constantinescu, Sorin Deac, Narcis Someşfelean, Ştefan Lungu, Laura Vicol, Radu Cristescu, Dumitru Bădrăgan, Rudi Bugă şi Florian Milea Diaconu.

CITIŢI ŞI:

SONDAJ: Cu cine veți vota pe 26 mai, la europarlamentare?

loading...

7 COMENTARII

 1. Ghita nu e si nici nu va fi, in niciun caz, reprezentantul romanilor, este reprezentantul infractorilor, asa cum sunt si PSD-ALDE-UDMR, astia toti sapa la temelia justitiei !!!! Pai UN INFRACTOR SA MA REPREZINTE PE MINE LA BRUXELLES ORI IN TARA? NICIODATA!!!!

 2. Bună seara popor român. Frumoase vorbe pe acest site de ştiri politice ce merită un pic comentate de forma filozofică umană. Ziua vedem la televizor mai nimic din zbaterea societății, a junior, a femeilor. Care mergând pe un drum mai şi obosesc.

  Mie îmi place domnul une Sebastian Ghiță, cum vorbește cum se comportă. Pare un tinerel din romanele mari şi late conservatoare engleze unde fericirea sunt câteva femei şi un pumn de copii. Copiii care studiază problemele şi au opinii. În cazul lui nefericirea sunt procurorii şi mai ales fosta Şefă DNA care ne-a adus aminte că țara este celor care vin din urmă, nu a omului prezent. Pământul sigur e al românilor dar petrolul nu mai este un cetățean român ci o redută de neplăceri americane care ne duce la ruină dacă nu se așează la putere la Bucureşti. Omul simplu are darul de a vedea totul. Nici nu se poate altfel. Frumosul nu poate fi darul înlocuit cu nunta unui nebun european. Acest nebun e Donald Tusk care sigur se va căsători cu o englezoaică. Ar avea o mare nevoie de bine sau eu sunt fariseu.

  Românul Sebastian Ghiță a plăcut SRI, un bun ofițer fiind, dar nu i-a plăcut DNA. Şi cum nu-i plăcea justiția s-a ascuns o vreme în Serbia. Bine bine, veI spune drag cititor, de ce un bărbat nu e ca Adrian Năstase sau Dan Voiculescu, ce puteau face aceeaşi alegere, a fugi spre Serbia. Unii nu cunosc răspunsul. Părerea cea mai elaborată spune: „Ghiță nu e un erou.”

  Firesc. Critica merge la suflet cu votca. Nazdrovie popor polonez din Finlanda sau Zdravo popor dac din Belarus sau Shalom Alehem popor evreu în Austria. Nimeni nu poate face binele ca europarlamentarii. Adică spuma politicii care vorbeşte măcar o limbă străină cu precădere: engleza. Ich bin gesund und Gesundheit ist eine baum.

  O bună alegere e viața. Cinic? Sigur.

  • Poate se va gasi cineva sa-i dea un glont in cap vomei de balega rosie Ghita pretenu’ bestiilor filo-ruse de la Beograd…Jegul asta a fost trimis pe filiera rusa a PSDALDE pt a le asigura exitul in cazul unei revolte in Ro. Veti vedea ca PRU + PSD-ALDE vor cere iesirea Romaniei din UE. Atunci va trebui sa le ardem din temelie toate sediile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Modifică Setările