Dovada lui Clotilde: SRI-istul Tuță dă indicații pentru „modificarea proceselor-verbale fără renumărarea voturilor”!

10
1100
Clotilde Armand arată cum procedează George Tuță, candidatul SRI de la Sectorul 1

Bătălia pentru Primăria Sectorului 1 continuă „la baionetă”. Deși autoritățile PSD-PNL încearcă să impună victoria lui George Tuță, candidatul „împrumutat” de PNL de la SRI, primărița Clotilde Armand (USR) aduce tot mai multe dovezi ale unei fraude electorale masive.

În „rafala” de postări ale lui Clotilde Armand pe Facebook, o informație publicată joi este însoțită de o fotografie care poate avea mare greutate. În imagine apare candidatul Alianței PSD-PNL, „liberalul SRI-ist” George Tuță, arătând cu degetul spre documentul aflat pe masă, în fața unei funcționare.

Clotilde Armand susține că fotografia a fost făcută la Biroul Electoral al Sectorului 1 (BES 1), iar Tuță dă indicații cum să fie modificate procesele-verbale fără să mai fie numărate voturile”.

George Tuță în acțiune!

Dezvăluirile făcute de Clotilde Armand

„Uitați cine modifică din pix procesele-verbale fără să fie din nou numărate voturile! Candidatul PSD-PNL în sediul BES 1 dă indicații cum să fie modificate procesele-verbale fără să mai fie numărate voturile. Așa… cam cât vrea el. Să fie bine, acolo. Iar reprezentanții BES 1 s-au conformat fără să-l deranjeze sau să-l atenționeze. Legea nu-i permite asta și voi depune plângere penală împotriva acestuia pentru fraudă electorală. Împotriva lui și a BES 1.

Sunt 110 procese-verbale cu chei care nu se închid. Numărul buletinelor votate plus numărul buletinelor nule nu este egal cu numărul oamenilor care au venit să voteze. Din pix sunt voturi care dispar. Înseamnă peste 2.000 de voturi care se evaporă și despre care nu știm ce se întâmplă. S-a furat enorm și vor plăti toți cei care au participat la asta.

Renumărați!”

„110 procese-verbale au fost falsificate și urcate în platforma AEP!”

Vineri dimineață, Clotilde Armand a revenit cu un nou apel la renumărarea voturilor și la vizionarea camerelor video. Primărița USR spune că au fost falsificate 110 procese-verbale din cele 166 (numărul secțiilor de votare din Sectorul 1), iar „rezultatul a fost viciat și nu are nicio legimitate”.

Clotilde Armand: „Oameni buni, 110 procese-verbale au fost falsificate și urcate în platforma AEP! Am solicitat STS să pună la dispoziție toate înregistrările care demonstrează acest jaf. Așa vor Ciolacu și Ciucă să câștige, așa vor să pună mâna pe bani și să fure în liniște. Printr-o fraudă electorală demonstrată de mine matematic, factual. Este foarte clar că în Sectorul 1 rezultatul a fost viciat și nu are nicio legimitate”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Epidemia de voturi nule indică o fraudă masivă la europarlamentare! Creștere galopantă a numărului de voturi anulate: de la 2,93% în 2019 la 5,19% în 2024

* Premeditare în fraudarea alegerilor: Ciolacu a scos REPER – prin OUG – din secțiile de votare, iar acum oamenii descoperă că partidul lor are zero la secțiile unde l-au votat!

* Clotilde Armand i-a prins cu o fraudă majoră: 187 de voturi i-au fost furate la o singură secție!

* VIDEO. Elena Lasconi pare hotărâtă să dinamiteze USR: îi vrea „zburați” din conducere pe Drulă și Ghinea, cei mai buni miniștri pe care i-a avut partidul!

* Cazul Cioloș: fostul premier a dinamitat forțele de dreapta a treia oară în 8 ani. REPER a ratat Parlamentul European, iar șeful său constată uimit că s-ar fi putut lua 30% dacă n-ar fi spart polul pro-european

ANALIZĂ. 10 cauze ale dezastrului înregistrat de USR la alegerile europarlamentare și locale în 2024

* VIDEO. Delir xenofob al lui Rareș Bogdan. Jigniri primitive aduse Franței, în încercarea de a lovi în Clotilde Armand. Cuvinte rudimentare: „colonie”, „Bantustan”, „bande”, „România nu e Mali”. Ambasada Franței e acuzată că o ajută pe Clotilde să fure voturi, iar firmele franceze – că ne fură banii!

Mahalaua se mută la Bruxelles: Șoșoacă și Lazarus devin europarlamentari! Diaspora le-a dat celor doi voturile decisive

* Rușine, diaspora occidentală! AUR – cele mai multe voturi în SUA, Canada, Franţa și Spania, iar Șoșoacă – în Italia, Germania şi Marea Britanie!

10 COMENTARII

    • Acum au experienta stiu cum sa-si faca o sectie paralela pentru furat voturi!Trebuie insistat in lunile astea ramase,pentru observatori independenti sa umple sectiile de vot,ar fi un mesaj linistitor pentru oameni,ca pot vota linistiti.Buna initiativa ADU sa informeze autoritatile alesilor locali europeni,poate vor trimite si ei observatori.Oamenii trebuie sa-si recapete increderea ca votul lor nu este furat,altfel nu vor mai iesi la vot si va fi grav!

  1. Clotilde va ramane in istorie ca o luptatoare neinfricata impotriva minciunii, coruptiei, fraudelor.
    Nu atat primaria sectorului 1 conteaza, cat ADEVARUL!
    Succes, Clotilde!
    Sper ca sf Arsenie Boca sa nu se lase impresionat de „piosenia” pesedistilor care i-au invadat manastirea si sa ajute ADEVARUL!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.