Documentul anti-Orban cu antetul Guvernului i-a fost fatal Mioarei Costin. Consiliera premierului Cîțu a demisionat la exact 3 luni de la numire

3
1522
Mioara Costin

Scandalul documentului anti-Orban trimis cu antetul Guvernului Cîțu a dus la demisia Mioarei Costin, cea care a expediat respectivele „indicații” către liberalii din „tabăra Cîțu”. Premierul încă n-a recunoscut că e o problemă cu folosirea însemnelor și resurselor Cancelariei sale în bătălia internă din PNL, dar o demisie s-a produs totuși.

Mioara Costin, consilier de stat la Cancelaria Prim-inistrului, a demisionat joi. Decizia sa a fost publicată în Monitorul Oficial nr. 0723 din 22 iulie 2021.

În actul nr. 402 / 22.07.2021, „Decizie privind eliberarea doamnei Mioara Costin, la cerere, din funcția de consilier de stat în cadrul Cancelariei Prim-Ministrului”, se precizează:

„Articol unic – La data intrării în vigore a prezentei decizii, doamna Mioara Costin se eliberează, la cerere, din funcţia de consilier de stat în cadrul Cancelariei Prim-Ministrului”.

Mioara Costin a demisionat la exact 3 luni de când lucra la Palatul Victoria. Ea a fost numită consilier de stat în Cancelaria Prim-ministrului pe 22 aprilie 2021, după ce lucrase 7 ani la Realitatea TV și Realitatea Plus.

Semnătura ei electronică se afla pe documentul numit „Linii de comunicare pentru liderii PNL”, expediat de la Cancelaria Prim-ministrului la data de duminică, 18 iulie 2021.

Mioara Costin și „docomentul”

Documentul îi învăța pe liderii PNL din „tabăra Cîțu” ce trebuie să facă pentru a fi mai eficienți în bătălia cu Ludovic Orban pentru șefia partidului.

La începutul acestei săptămâni, Ludovic Orban i-a dat șah lui Florin Cîțu: „Dacă este adevărat acel document, cine a elaborat acel document şi mai ales cine a hotărât să folosească resurse publice, funcţionari sau demnitari plătiţi din bani publici în campania internă împotriva preşedintelui PNL trebuie să plece imediat de la Palatul Victoria!”.

Florin Cîțu i-a trimis pe „cei care spun că este un document real” „să vină și cu probe”. El a și nominalizat: „Domnul Orban trebuie să vină cu dovezi dacă este adevărat”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Stenograme DNA: baronul Rădoi a intervenit la doi lideri PNL pentru „a scăpa de ministrul Drulă”. Orban și Violeta Alexandru l-au trimis la plimbare

S-a terminat boieria pentru „Sărmăluță”: noul CNA nu-i mai iartă golăniile PSD-iste! 10.000 de lei amendă pentru două emisiuni de la TVR

* Cvartetul Ciutacu-Șoșoacă-Becali-Piperea aduce amenzi postului România TV. Noul CNA nu mai tolerează complicitatea moderatorului cu aberațiile invitaților

Previziuni electorale 2024: Emil Boc câștigă turul 1 la prezidențiale și intră în finală cu candidatul USR-PLUS. PSD se scindează

Un extremist AUR face lista „trădătorilor nenorociți” care o susțin pe Clotilde Armand. Sunt amenințați și „cei din justiție și structurile de stat”

Se strânge lațul! Guvernul a sesizat Parchetul în cazul Romprest. Finanțele au stabilit că firma are de returnat 243,8 milioane de lei către Primăria Sectorului 1, contravaloarea tarifelor umflate

Fosta nevastă a lui Ilie Năstase și actualul ei soț, percheziționați și duși pe sus la Poliție. Vindeau măști „de firmă” contrafăcute, care nu asigurau protecție

VIDEO. Roșca Stănescu către PSD-iști: “Hai, ieșiți la drumul mare!“. Eliberarea lui Dragnea le dă curaj borfașilor

Radu Moraru, amendat pentru fantasmele cu teste anti-Covid prin „bețișoare băgate în fund”. „Vor să ia teste din anus. E sodomizare!”

SUA și UE scot Muntenegru din ghearele chinezilor. Patru bănci occidentale ajută micuțul stat balcanic să returneze datoria de un miliard de dolari, în schimbul căreia China ar fi luat portul Bar

3 COMENTARII

  1. În mod NORMAL, trebuia să fie (IMEDIAAAAT!!!!!)… DEMISĂ (!!!!!!!), NU să-și dea ea demisia…, și-ncăăă… după atâtea zile și dup[ atâtaaa… scandal-PUBLIC!!!

    Premierul Cîțu DOVEDEȘTE (fără să vrea…) că… A ȘTIUT DESPRE ÎNTREAGA OPERAȚIUNE, de fapt: CĂ EL A ȘI… ORDONAT-O (NU știm dacă și ideea a fost a lui sau aaa… „sfătuitorilor-de-bine” – Sic! –!)!!!

    Florin Cîțu a GREȘIT (GRAV!)… „CAP-COADĂ” (când a organizat așa o MIZERIE șiii… în modul cum a gestionat PUBLIC perioada deee… DUPĂ CE A FOST DESCOPERITĂ MALVERSAȚIUNEA!), iar acest SCANDAL s-ar putea să-lll… coste șefia dorită a P.N.L. (pe careee… părea să aibă cele mai mari șanse s-o dobândească!) și, IMPLICIT (este deja clară și chestia asta!), șefia… guvernului de după alegerile interne de partid!

  2. O ignoranta pusa pe un post prea mare pt capacitatea ei!!!!! Asa se intampla cand nu sunt adusi specialisti pe post, pilele nu inseamna si calitate. Dar asta trebuia sa stie dl Catu demult, doar ca se pare ca datul la ghioale ca sa devina presedintele PNL e mai important decat guvernarea tarii!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.