Cîțu zice că „nu a văzut” documentul trimis cu antetul Cancelariei sale, dar nici nu face o anchetă să afle adevărul. El îi cere lui Orban „să aducă probe”

4
325
Florin Cîțu

Întrebat marți despre documentul cu antetul Guvernului („Cancelaria Prim-ministrului”) prin care un colaborator al său transmite „direcții de comunicare” privind campania internă din PNL, premierul Florin Cîțu a declarat că el nu a văzut un astfel de document. Anterior, președintele PNL, Ludovic Orban, a cerut demiterea celor din Guvern care au redactat și transmis documentul.

Florin Cîțu: „Colaboratorii mei elaborează foarte multe documente în exces de zel. Nu-mi aduc aminte să fi văzut acest document. Cei care spun că este un document real, să vină și cu probe. Domnul Orban trebuie să vină cu dovezi dacă este adevărat”.

La insistențele jurnaliștilor, Cîțu a precizat că toate documentele oficiale au semnătură și sunt înregistrate, iar el nu știe nimic despre documentul respectiv.

„Aceste lucruri nu mi se par în regulă, dar nu știu dacă s-a întâmplat. Eu nu-mi aduc aminte să fi văzut acest document. Toate documentele oficiale au semnătură, sunt înregistrate. Nu am văzut acest document, nu știu ce e cu el. Cine spune că e un document adevărat trebuie să aducă și probe. Dacă este nevoie, vom face verificări. Am spus în general că văd multe probleme, soluții. Nu știu ce conține acel document. Eu nu am văzut acel document, nu mi-a fost adus mie”, a declarat premierul.

„Eu nu tolerez așa ceva, dar cine spune că este un document real, să vină cu probe în acest sens. Eu discut cu consilierii mei. Domnul Orban trebuie să vină cu dovezi că este adevărat. Eu îmi aduc aminte că au fost alte documente despre care spuneau că sunt înregistrate la Guvern, dar nu le-am găsit. Eu înțeleg că și domnul Orban, și domnul Teodorovici au avut acel document. Să vină să demonstreze că este un document real. Acest document nu a ajuns la Guvern, pe masa mea, nu a fost semnat”, a insistat Cîțu.

El s-a limitat să spună „dacă este nevoie, vom face verificări”, dar a evitat să promită ferm că va declanșa un control la Cancelaria Prim-ministrului, pentru a afla care e adevărul și a-i pedepsi, eventual, pe vinovați.

Președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat marți: „Dacă este adevărat acel document, cine a elaborat acel document şi mai ales cine a hotărât să folosească resurse publice, funcţionari sau demnitari plătiţi din bani publici în campania internă împotriva preşedintelui PNL, trebuie să plece imediat de la Palatul Victoria!“.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Ion Rădoi și concubina sa – 60 de zile sub control judiciar. Nu au voie să iasă din țară sau să poarte arme. Una dintre acuzații: șantajul

* VIDEO. Roșca Stănescu către PSD-iști: “Hai, ieșiți la drumul mare!“. Eliberarea lui Dragnea le dă curaj borfașilor: se întorc vremurile haiduciei

Filiera din justiție care l-a scos pe Dragnea din pușcărie. Rolul judecătoarei anti-#Rezist de la Giurgiu, anchetată de DNA după ce l-a eliberat din arest pe Sile Cămătaru

VIDEO. Un lider AUR l-a vizitat acasă pe Dragnea – „cel mai mare patriot al României, pe care toți vor să-l omoare!”

* Previziuni electorale 2024: Emil Boc câștigă turul 1 la prezidențiale și intră în finală cu candidatul USR-PLUS. PSD se scindează

Un extremist AUR face lista „trădătorilor nenorociți” care o susțin pe Clotilde Armand. Sunt amenințați și „cei din justiție și structurile de stat”

Demența unui colonel de poliție, consilier AUR în Senat: „Nu mai recunosc autoritatea dictatorială a UE! Pregătesc rezistența în munți!“

* Moartea subită a jurnalistului Mihai Dolinschi. A fost găsit „într-un lac de sânge”, la 29 de ani

* Florin Călinescu se desparte de „actualul management” al Pro TV. Renunță și la „Românii au talent”. Continuă doar la Partidul Verzilor, pentru că are de luptat cu „câteva personaje mondiale” și cu „câțiva de pe aici”!

* „Duzina de dezinformare” – Cei 12 care au otrăvit planeta cu mesaje anti-vaccinare. Printre ei, nepotul fostului președinte american John F. Kennedy

4 COMENTARII

  1. Pai,daca ar avea un minim de ratiune,ar declansa o ancheta,sa afle cine si daca s-a folosit cineva din exces de zel sau nu de insemnele guvernului ,nu?De ce il acuza tot timpul oe Orban,de parca ditamai seful principalului partid din coalitie nu are dreptul sa afle daca e adevarat sau nu documentul,caci daca trata cu indiferenta stirea,iar era acuzat ,de presa,de opozitie! A mai bifat o bila neagra la activ,nea’catu!

  2. Corect! Catu este cel mai in masura sa faca cercetarile, ar trebui sa sa fie cel mai interesat.
    Dar, se pare ca nu e interesat. Prefera sa o faca pe victima reactiei firesti pe care a avut-o Orbann..

    • Hai să zicem că l-am putea crede pe premier căăă… „NU A VĂZUT” (Sic!) documentul…, dar precis… ȘTIA DE EL ȘI DE ÎNTREAGA OPERAȚIUNE!!!

      NU este (DELOOOOC!) bine pentru Cîțu să seee… AFUNDE în MINCIUNĂ!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here