DOCUMENT. Cîțu o face praf pe Firea: „Companiile municipale, sinecuri pentru PSD!”

3
824
Florin Citu, Gabriela Firea
Florin Cîțu - Gabriela Firea

Florin Cîțu o atacă din nou pe Gabriela Firea. Într-o postare pe Facebook, ministrul de Finanțe arată că, prin acele companii municipale, primarul Bucureștiului nu a făcut decât să transforme fondurile publice în salarii și prime pentru PSD-iști.

Ministrul Cîțu a prezentat situația cheltuielilor companiilor municipale și arată că între 72% și 100% dintre sume reprezintă salarii.

”Se plătesc salarii şi atât. Pe româneşte, sinecuri pentru PSD!!!”, a scris ministrul Finanțelor.

”V-am spus că revin cu detalii!  Aşa arată structura cheltuielilor companiilor administrate (căpuşate?) de Gabriela Firea. Se plătesc salarii şi atât. Pe româneşte, SI NE CURI (sinecuri) pentru PSD!!!”, scrie Cîţu pe Facebook.

Lista cheltuielilor cu salariile ale companiilor municipale

La sfârşitul săptămânii trecute, Florin Cîțu a acuzat-o pe Firea de incompetenţă şi de faptul că foloseşte bugetul primăriei pentru a cumpăra voturi și pentru a-și finanța campania electorală.

”La RATB (actualul STB), peste 10.000 de angajaţi, cheltuieli de personal 73%. Cum să mai faci şi investiţii sau reparaţii?”, a mai scris Florin Cîțu.

Acesta subliniază faptul că Societatea de Transport București (STB) – fosta RATB – este o căpușă PSD-istă de dimensiuni gigantice, care nu face altceva decât să distribuie salarii și prime către politruci. Dacă 73% dintre cheltuieli merg în salarii, e imposibil pentru societate să se dezvolte, și n-are niciun interes.

Din totalul de 12.00 de angajați, doar 560 sunt șoferi de troilebuze, 900 sunt vatmani, 3.200 – șoferi de autobuze. STB are 11 directori.

Florin Cîțu a acuzat-o și sâmbătă pe Gabriela Firea de incompetență și iresponsabilitate în folosirea banilor publici.

Gabriela Firea i-a răspuns tot pe Facebook, numindu-l ”primul speculant pe curs al ţării”, şi a spus că reacția acestuia are legătură cu faptul că ea a tăiat „robinetul firmelor-căpuşă abonate ani de-a rândul la bugetul Capitalei – cele mai multe ale unor membri sau/şi simpatizanţi/ sponsori ai PDL-PNL”.
Gabriela Firea se pregătește să candideze pentru un nou mandat, dar popularitatea ei printre alegători s-a prăbușit, fiind acuzată că vreme de patru ani nu a făcut nimic decât a alimentat cu fonduri publice aparatul administrativ gigantic al Primăriei.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* VIDEO. Dragnea a fost susținut de o mulțime uriașă, de… 4 oameni! „Pe 10 august, dacă eram jandarm, băteam la ei până nu mai suflau! Trebuiau împușcați!”

* VIDEO. Trei noi înregistrări cu avionul plin de fum! Cursa RyanAir București-Londra, la un pas de catastrofă

* VIDEO. Agonie în avion pe ruta București – Londra. Panică și strigăte de groază

* A doua gafă majoră a ministrului Vela: l-a numit șef la „Doi și-un sfert” pe fiul unui mafiot din SRI și ginerele pușcăriașului Liviu Luca

* Arsene de la Neamț, tovarășul lui Dragnea, mai bagă niște bani publici în buzunarele lui Cumpănașu

* VIDEO. Cristina Țopescu și Andrei Gheorghe, întâlnirea emoționantă care le-a supraviețuit

3 COMENTARII

 1. O viperă / vrăjitoare koruptă provincială extrem de periculoasă, din klanul interlop / mafiot Voikulesku-Pandele, ieșită dintr’un spermatozoid alcoolist de BC !!! 👿👺😱

 2. Florin Cîțu , ministrul de finanțe are perfecta dreptate!!!
  Nu a făcut decât sa sifoneze banii publici pentru “ Ambiția prosteasca “ de a înființa aceste companii, in disprețul celorlalte firme și a înăbușit libera concurenta pe piața!!!
  Și mai mult le tine in continuare oe bani grei , in disprețul unei DECIZII. CURȚII DE APEL BUCUREȘTI CARE A TRANSMIS PRIMARULUI GENERAL CA AU FOST ÎNFIINȚATE IN MOD LEGAL!!
  Sa plece acessta Gabriela Firea care și-a angajat toate rudele , surori, frați , in firme care au legături cu primăria Caputalei!
  Este o adevarata pacoste, acest primar general care trebuie sa plece urgent!!!!

 3. Tare ma tem ca napîrca va mai baga inca un mandat la primarie si un miliarde de euro in buzunar spre disperarea tuturor celor care se ingrozesc la gîndul ca Bucurestiul mai stagneaza inca 4 – 5 ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here