Doctore, ce ne-ai ascuns? Un nou caz de pacient ars, la spitalul Floreasca?! Nu mai ţineţi adevărul sub preş!

3
1479
Mircea Beuran
Mircea Beuran

În timp ce România nici n-a apucat bine să se scuture de praful imens depus în măruntaiele statului de guvernările PSD, reţelele de corupţie create în timp se reorganizează şi pregătesc riposta faţă de orice încercare de asanare morală şi profesională a instituţiilor statului. Este şi cazul sistemului sanitar, unde grupările de tip clan mafiot fac încă legea sub acoperirea „jurământului lui Hipocrate”.

În loc să producă un pas în spate sau să determine analize profunde de sistem, cazul pacientei moarte la Spitalul Floreasca a creat o reacţie inversă: solidarizarea unui grup medical cu doctorul Mircea Beuran, şeful Secţiei de Chirurgie, demis luni pentru că a permis grave erori care au ajuns să coste vieţi nevinovate.

Dar atenţie, nici măcar nu e vorba doar de acea femeie de 66 de ani, moartă după ce a luat fos pe masa de operaţie în secţia lui Beuran.

Ministrul Sănătăţii, Victor Costache, a afirmat marţi că există o informaţie potrivit căreia ar mai fi fost încă un caz în care un pacient a suferit arsuri în timpul operaţiei la Spitalul de Urgenţă Floreasca, acesta fiind şi unul dintre motivele pentru care a fost retrimis Corpul de Control la unitatea medicală.

Întrebat la o conferinţă de presă dacă există informaţii că ar mai fi fost un pacient ars în sala de operaţii, Costache a răspuns:

Ministrul Sănătății, Victor Costache

„Avem şi noi aceeaşi informaţie, pentru asta investigăm în continuare, pacientul este în viaţă şi a fost un eveniment de mai mică dimensiune, dar nu vreau să speculez, fiindcă nu este corect”.

Ministrul a spus că toţi pacienţii care au suferit astfel de arsuri trebuie să le semnaleze.

„De asta continuăm să investigăm şi rugăm ca toţi pacienţii care au suferit astfel de arsuri să le semnaleze. (…) Vor fi transmise şi mesaje oficiale din partea Ministerului Sănătăţii şi ANMCS să nu mai folosească off-label astfel de produse şi orice utilizare off-label a unui biocid, a unui instrument chirurgical, poate da naştere la tragedii de felul acesta”, a susţinut Victor Costache.

Verificările făcute de Corpul de Control al Ministerului Sănătății la Spitalul Floreasca, în cazul femeii arse în timpul unei intervenţii chirurgicale, au adus concluzii șocante și revoltătoare. Informațiile au fost prezentate marți de ministrul Sănătății, Victor Costache.

„S-a pierdut o pacientă din cauza unei erori care ține de abecedarul chirurgical”, a spus ministrul Sănătății, care este de profesie medic chirurg.

Principalele concluzii ale controlului, AICI

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Infernul creat de „Doctorul Prăjeală”. Beuran a comis greșeli grave ca șef de secție. Încă un pacient ars, cazul a fost ascuns anul trecut

* VIDEO. „Mă doare undeva de guvernarea Spaniei!” Vot crucial la Madrid: premierul Sanchez preia puterea cu aliaţi care anunţă public că nu dau doi bani pe el!

VIDEO. El e „melteanul cu BMW” care a blocat linia de tramvai. Bravo, vatmanule, i-ai dat o lecție strașnică!

Ministrul Vela a rezolvat în două luni ce n-a rezolvat Raed Arafat în 12 ani: elicopterele SMURD vor zbura și noaptea. Soluția: piloții rezerviști

3 COMENTARII

  1. Eu zic să-l trimitem la iranieni… să facă acolo teste de chirurgie cu aparatul de sudura !!!!…mai bine rămânea acolo când a fost cu șeful lui la Teheran…se pare că teroriștii au nevoie de sudori pentru o nouă generație de umanoizi …fabrica e la Tabriz,in fosta hală de montat tractoare…. acum nu se știe în final ce va ieși,dar iranienii au încredere în astfel de oameni…și cred că sudorul din Floreasca are mari șanse să asambleze o dronă umană!!!..

  2. Nu vad nici un roman sa protesteze impotriva mafiei din spitale unde mor oamani cu zile sau sunt omarati de acesti penali odiosi ….mafia pesedista .. noul guvern ce face ???? ce a facut in 2 luni de zile ???? toate discutiile si preocuparile lor sunt in jurul anticipatelor ,asta-i intereseaza nu viata romanilor ucisi in spitale sau in accidente rutiere din cauza drumurilor si lipsa autostrazilor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.