Iohannis: „Guvernarea PSD-istă, o mare GAURĂ NEAGRĂ”. Preşedintele anunţă că „#şîeu sunt alături de protestul pentru autostrăzi”

0
2764

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat vineri că legea bugetului i-a venit pe masă, pentru promulgare, nemodificată deloc de PSD. Într-o intervenţie la Palatul Cotroceni, Iohannis a lansat unul dintre cele mai eficace şi credibile atacuri la adresa Puterii, prin date concrete, formulări cu priză la public mai puţin scorţoase şi ţinte precise pe tema dezastrului provocat de guvernarea PSD-ALDE.

Cu toate acestea, Klaus Iohannis a promulgat Legea bugetului, nemaiavând posibilitatea de a-l retrimite a doua oară la Parlament.

Principalele mesaje ale preşedintelui

  • „Este rea-voinţă refuzul PSD de a modifica un buget care poate avea efecte negative în economie. PSD nu a ţinut cont de nimic şi a mers înainte cu bugetul ruşinii naţionale. Nu vom avea spitale, vom avea preţuri majorate, dezechilibre majore în economie”.
  • „PSD e singurul vinovat pentru întârzierea dezvoltării României. Majoritatea PSD-istă e interesată de cumetrii şi de lupte împotriva justiţiei. E o guvernare toxică pentru viaţa populaţiei, care suportă în fiecare zi costurile incompetenţei şi ale imposturii PSD. La Guvern se trăieşte într-o lume paralelă”.
  • „Nu, doamnă prim-ministru, nu aţi mărit nimic anticipat. Citiţi în programul dvs. de guvernare. Acolo scrie clar că punctul de pensie este 1.265 de lei, or acum este 1.100 de lei. Abia în septembrie va creşte la ce-aţi promis, dacă veţi respecta mărirea promisă pentru 2019”.
  • „Întotdeauna alţii sunt de vină pentru drepturile încălcate ale pensionarilor, situaţia din sănătate, şcoli, întârzierea majorării alocaţiilor pentru copii etc. Toată guvernarea PSD-istă este o mare gaură neagră pentru economia românească, pentru România”.
  • „În ceea ce priveşte protestul pentru construcţia autostrăzilor, îi anunţ pe organizatori şi pe cei care s-au solidarizat că #şî eu susţin această acţiune”.

CITIŢI ŞI:

PSD se „lipeşte” de protestul #şîeu şi anunţă: ”Autostrada Moldovei începe azi!”

Al doilea caz Panait. TEROAREA anti-magistraţi, posibilă cauză a sinuciderii ex-şefului DNA Timişoara

Timmermans, mesaj dur pentru călăii democraţiei: Opriţi ordonanţa care îi scapă pe condamnaţii la Înalta Curte!

Hoandră: „E multă prostie pe Facebook. Nu mai citesc nici ce apare în Occident”. Guşă: „Contează, din păcate…”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here