Fantoma Albă, recompensată pentru măcelul din 10 august. Colonelul Paraschiv e trimis să apere centrala nucleară de la Cernavodă

3
7241
Colonelul Cătălin Paraschiv, dirijând concertul violenţelor din 10 august 2018, în Piaţa Victoriei (sursa foto: Google)

Cătălin Paraschiv, zis și „Fantoma Albă” sau „Dirijorul în Alb”, este unul dintre cele mai odioase personaje ale represiunii PSD-iste din 10 august 2018, din Piaţa Victoriei, când sute de mii de oameni paşnici au fost gazaţi, bătuţi şi goniți cu tunul cu apă. Șefii Jandarmeriei Române tocmai l-au numit pe Paraschiv responsabil cu paza Centralei Nucleare de la Cernavodă.

În orice ţară în care statul de drept şi puterea legii sunt suverane, indivizi precum Cătălin Paraschiv, autor al unor fapte abominabile, ce amintesc de conduita torţionarilor din temnițele comuniste, ar fi fost repede judecaţi şi condamnaţi la ani grei de închisosare. Nu şi în România.

Cătălin Paraschiv, unul dintre cei care au dirijat bastoanele jandarmilor spre capetele protestatarilor pașnici, nu doar că nu este tras la răspundere în vreun fel, dar este mutat departe de ochii publicului şi ai presei, cu speranţa, poate, că se va pierde urma faptelor sale.

În zilele ce au urmat măcelului provocat de Jandarmeria Română în Piaţa Victoriei, colonelul Cătălin Paraschiv a trecut şi el pe la Parchetul Militar, să dea cu subsemnatul în faţa procurorilor. A susţinut permanent că este nevinovat. A explicat că nu el și jandarmii săi din Brigada Specială i-au agresat pe protestatari, ci jandarmii aduşi din alte judeţe ale României.

Colonelul Cătălin Paraschiv (sursa foto: Google)

Deşi există multe filmări cu comportamentul lui Cătălin Paraschiv în momentele lui 10 august 2018, când el însuşi smulgea telefoanele din mâna jurnaliştilor care-l filmau şi incita trupele de jandarmi din subordinea sa la ură şi violenţă, colonelul e bine mersi, departe de orice consecinţe penale.

În dosarul represiunii din 10 august 2019, singurul care nu a fost pus sub acuzare de către procurorii care investighează cazul este colonelul Cătălin Paraschiv. Mai mult, acesta a primit o nouă misiune specială.

Conducerea Jandarmeriei Române tocmai l-a transferat pe colonelul Cătălin Paraschiv la Centrala de la Cernavodă, responsabil cu protecţia acestui obiectiv strategic naţional. Există toate şansele ca faptelor sale groteşti să li se piardă urma, iar Fantoma Albă să ajungă la o binemeritată pensie, bucurându-se de roadele muncii sale, încasând o căruţă cu bani, precum alţi torţionari ai regimului comunist.

Concluzia? Regimul neo-bolșevic susținut de PSD are grijă mereu de uneletele sale fidele!

CITIȚI ȘI:

De ce l-au executat americanii pe Dragnea: au aflat că mafiotul a dat ordin din pușcărie să fie schimbat ministrul Justiției. În curând, corupții PSD vor trebui să lupte și cu „MCV-ul american”!

America îl lovește pe corupt la temelie: fiica lui Liviu Dragnea va fi expulzată din SUA, unde se afla la studii!

Te-am prins, țeparule! Cumpănașu a luat un apartament de lux de la Protocolul de Stat, din care și-a inundat vecinii, fără a-i despăgubi

Cumpănașu a înhățat apartamentul de la RAAPS pe mână cu directorul corupt al lui Tăriceanu. Plus: și-a luat o halcă grasă din cele 17 contracte cu statul, însumând peste 30 de milioane de euro!

Se fuge de Cumpănașu ca de ciumă! A treia organizație importantă părăsește „Coaliția” impostorului

Caracatița care-l susține pe Cumpănașu: sindicaliști, polițiști, masoni, foști șefi ai Guvernului, ai Armatei și ai SRI

Dan Tăpălagă: „Primul candidat călare pe un cadavru”. Încă un text devastator la adresa „necrofagului” Cumpănașu

„Te-ai cățărat, indecent și oportunist, pe curajul și drama Alexandrei”. Text devastator al unui fost ministru la adresa lui Cumpănașu

VIDEO. Așa arată o jigodie PSD-istă! E consilier al deputatei Laura Moagher, conduce beat, parchează pe interzis, îi înjură și amenință pe polițiști, sună la 112 ca să se dea victimă

Paul Palencsar este teolog, jurnalist şi realizator de film documentar

 

 

3 COMENTARII

  1. Regim de cacialma politica, nu ne putem astepta la corectitudine si repere morale in justitie dupa reprimarea marsava a protestului din 10 august 2018. In cadrul cacialmalei generale a mimarii fara scrupule a democratiei, s-au luat doar cateva masuri cosmetice, sa zicem mersi si de alea…
    Inca trebuie sa-i mai suportam cocul artificial acestei Dancila si sirul mizeriilor PSD pare ca nu are sfarsit….Popor care nu merita ceva mai bun !!!

  2. La orice centrala nucleara (cea de la Cernavoda „y compris” !), PRIMUL test inainte de angajare este cel… PSIHOLOGIC/PSIHIATRIC !

    Mai pe sleau: DEMENTII… NU AU VOIE SA PATRUNDA IN PERIMETRU !!!

    Si-acum…, intrebarea: TURBATU’ de Paraschiv – „Grenada”… cum va trece de acest filtru ESENTIAL ?!!! Il vor lasa, oareee…, pe DILIU sa intre pe-acolo si, cand are crie,a sa inceapa sa ordone… GAZARI-in-MASA ???!!!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here