O palmă pe obrazul gros al lui Mihai Tudose. Japonia nu uită cum a fost batjocorit la București premierul Shinzo Abe

3
3945

O mare mârlănie diplomatică, marca PSD, a lăsat urme adânci în relația României cu o mare putere economică și democratică, Japonia. După un an și opt luni, ambasadorul țării asiatice îi bate obrazul fostului premier Mihai Tudose, plecat între timp de la PSD la Pro România și devenit europarlamentar.

Hitoshi Noda, ambasadorul Japoniei în România, a trimis un reproș aspru, în termeni diplomatici, către autorităţile române care pe 16 ianuarie 2018 au arătat o crasă lipsă de respect față de prim-ministrul nipon Shinzo Abe.

Hitoshi Noda: „O misiune importantă formată din oameni de afaceri puternici l-a însoţit pe prim-ministrul Japoniei, Shinzo Abe, când a venit în vizită în ţara voastră anul trecut. Insă prim-ministrul nipon a sosit la București doar ca să afle că nu era așteptat de unele autorități cu care avea programate întrevederi politice, din cauză că unul dintre responsabilii români tocmai demisionase. Cu toate acestea, au avut loc mai multe întâlniri de afaceri”.

Declarația în format VIDEO poate fi urmărită pe Știrile Pro TV.

Hitoshi Noda s-a numărat printre ambasadorii şi ataşaţii economici străini care au participat la Forumul Internaţional de Afaceri, informează Pro TV.

Ambasadorul japonez (Shinzo Abe) și tractoristul din Olt (Paul Stănescu)

Ambasadorul Hitoshi Noda se referă la situația penibilă din ianuarie 2018, când premierul nipon Shinzo Abe a venit la Bucureşti într-o vizită istorică, iar premierul României, Mihai Tudose, tocmai îşi dădea demisia, aşa că l-a lăsat baltă în aeroport pe omologul său japonez.

Delegaţia japoneză, din care făceau parte mulți oameni de afaceri foarte puternici, a fost lăsată pe mâna vicepremierului Paul Stănescu. Niciun oficial român nu şi-a cerut scuze public, nici atunci, nici ulterior.

Donați AICI pentru a susține proiectul ZIARISTII.COM!

CITIȚI ȘI:

* De ce l-au executat americanii pe Dragnea: au aflat că mafiotul a dat ordin din pușcărie să fie schimbat ministrul Justiției. În curând, corupții PSD vor trebui să lupte și cu „MCV-ul american”!

America îl lovește pe corupt la temelie: fiica lui Liviu Dragnea va fi expulzată din SUA, unde se afla la studii!

Te-am prins, țeparule! Cumpănașu a luat un apartament de lux de la Protocolul de Stat, din care și-a inundat vecinii, fără a-i despăgubi

Cumpănașu a înhățat apartamentul de la RAAPS pe mână cu directorul corupt al lui Tăriceanu. Plus: și-a luat o halcă grasă din cele 17 contracte cu statul, însumând peste 30 de milioane de euro!

Se fuge de Cumpănașu ca de ciumă! A treia organizație importantă părăsește „Coaliția” impostorului

Caracatița care-l susține pe Cumpănașu: sindicaliști, polițiști, masoni, foști șefi ai Guvernului, ai Armatei și ai SRI

Dan Tăpălagă: „Primul candidat călare pe un cadavru”. Încă un text devastator la adresa „necrofagului” Cumpănașu

„Te-ai cățărat, indecent și oportunist, pe curajul și drama Alexandrei”. Text devastator al unui fost ministru la adresa lui Cumpănașu

VIDEO. Așa arată o jigodie PSD-istă! E consilier al deputatei Laura Moagher, conduce beat, parchează pe interzis, îi înjură și amenință pe polițiști, sună la 112 ca să se dea victimă

3 COMENTARII

  1. PSD sunt renumiți pentru lipsa metodică de tip Ștefan Gheorghiu a diplomației. Investițiile japoneze erai binevenite. Acum nu avem din ce să plătim pensiile. Nu ne rămâne decât să ignorăm PSD la vot.

    Mugur Isărescu e tot mai slab. Încurcă economia cu propria proprietate. Avem nevoie de guvernare liberală și un liberal la Banca Națională a României. Taxele fiscale încasate la buget sunt la nivelul de 26%. Mergem greu. Se spală mulți bani.

  2. Probabil ca suntem satui…, „râgîim” (Sic !), pur si simplu, (SI !) de-atatea investitii ale firmelor din Japonia, care, se stie,este o tara atat deee… subdezvoltata, inapoiata economic, vai de mama ei…, cel putin in comparatie cu noi, cu MEREU FASCINANTA Românie !!!

    AFARA, AFARA, / CU JAPONEZII ASTIA DIN TARA !

    „Noi suntem români, Noi ACILEA/ACICIȘEA suntem stapaaaaaani !” si ne aparam, cu „rîu’, ramu’… ” „si nevoile, si neamu’ (PROST ! – n.n.) „, daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ?!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here