Dezastrul rușilor în Lugansk: dintr-un regiment de peste 1.000 de luptători, au mai rămas doar 52!

0
5140

La nivel terestru, Kremlinul înregistrează catastrofe în lanț. După eșecurile umilitoare din Harkov, Herson și Zaporojie, în urma cărora au fost forțați să se retragă, invadatorii ruși pierd acum teren semnificativ și în bastionul lor din autoproclamata Republică Populară Lugansk. Înregistrările audio puse la dispoziția publicului de către Departamentul de Informații din cadrul Ministerului ucrainean al Apărării relevă dezastrul „denazificatorilor” pe frontul estic.

Lucrătorii GRU de la Kiev au interceptat o convorbire telefonică în care un „denazificator” îi dezvăluie unui prieten al său, din orașul natal, că din regimentul lui de peste 1.000 de războinici, dislocat în Lugansk, au mai rămas în viață doar 52!

Din pricina acestui măcel, însuși generalul Serghei Surovikin (comandantul armate ruse în Ucraina) s-ar fi deplasat în Lugansk pentru a-i asigura pe militari că vor primi în curând sprijin substanțial din Federația Rusă, prin mobilizarea de noi forțe armate din Penza.

Mărturia militarului din regimentul distrus a apărut pe site-ul Obozrevatel.com: „Pe scurt, acum începe selecția în Penza (regiune din Federația Rusă – n. red.), o nouă mobilizare, doar artileriști, șefi de echipă, comandanți de mașini. Pe scurt, se vor întări. Ei bine, avem deja lipsuri grave. Avem regimentul 3 aici răsf…ut lângă Lugansk. Pe scurt, au rămas doar 52 de oameni… Au fost peste 1.000 cu siguranță”.

Potrivit ocupantului rus, mobilizarea de noi recruți ar fi trebuit să înceapă încă de la 1 decembrie, când urmau să reînnoiască rândurile militarilor care suferă pierderi grele în Ucraina. El a făcut apel la mai mulți amici să i se alăture în prima linie, dar aceștia nu și-au exprimat dorința de a participa la ostilități.

Obozrevatel.com: „Recent, dintr-o altă interceptare a devenit cunoscut faptul că invadatorii încep să înțeleagă absurditatea războiului declanșat împotriva Ucrainei. Militarii ruși se plâng că sunt aruncați sub focul Forțelor Armate ale Ucrainei fără a li se asigura nici echipament, nici măcar rații de hrană uscată”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Judecătorul Cristi Danileţ a învins în instanță Mafia din CSM! După un an de calvar, el nu poate reveni totuși în magistratură, pentru că Mafia l-a mai exclus de două ori. Urmează două noi procese, amânate deja scandalos de mult

OPINIE. Cum se joacă Iohannis și PNL cu focul: pentru a-și salva pielea după eșecul Schengen, au alimentat discursul extremist și anti-occidental

Băieții de AUR ai propagandei putiniste în România. Scurtă istorie a unei trădări naționale

* La Iași s-a ținut ședința prietenilor Rusiei. Lista „suveraniștilor” invitați: Piperea, Tucă, Nistorescu, Severin, Palada, Marga, Cerva, Lasca, Tudorel Toader, Iosefina Pascal, Capsali, Diplan etc.

VIDEO. Putinist de frunte, Robert Turcescu se înscrie hotărât și în armata propagandei chineze! Minciuni comuniste pe care le promovează fără nicio rezervă: „China nu e o dictatură, așa cum se vorbește în Occident. E o țară extrem de liberă în exprimare” / „În China există o preocupare poate excesivă pentru om. În Occident – cras dezinteres pentru viața și confortul oamenilor”

O „PSD-istă greacă”, vicepreședintă a Parlamentului European, a fost arestată în Belgia pentru corupție! Luase șpăgi enorme din Qatar

De la 1 ianuarie, salariul minim net crește de la 1.524 la 1.863 de lei (+22,24%). În construcții, un angajat nu poate fi plătit sub 3.150 de lei „în mână”

Semifinale cu echipe de pe trei continente: Argentina – Croația, Franța – Maroc! Anglia a fost îngropată de liderul ei, Harry Kane, care a ratat un penalty crucial

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here