Depesedizarea s-a împotmolit. Pila lui Vâlcov rămâne directoare la Fundeni, spre nemulțumirea salariaților

3
3770
Adriana Cotel, Spitalul Fundeni
Adriana Cotel, pila lui Darius Vâlcov, a supraviețuit primului val de depesedizare a Guvernului Orban

Deși a promis, Ludovic Orban nu a schimbat-o încă din funcție pe protejata lui Darius Vâlcov care e director interimar la Spitalul Fundeni.

Mai mulți angajați ai spitalului au anunțat că vor organiza un protest împotriva Adrianei Cotel, susținută de asociatul lui Dragnea.

Cotel a fost numită în funcția de director în data de 4 noiembrie printr-o decizie a ministrului Sănătății Sorina Pintea, deși Guvernul Dăncilă fusese demis prin moțiune de cenzură.

Adriana Cotel, 35 de ani, a fost și președintele CNAS (Casa Națională de Asigurări de Sănătate) în timpul în care Liviu Dragnea era liber și controla total Guvernul Dăncilă.

În data de 7 noiembrie Ludovic Orban a făcut o declarație publică prin care anunța că directoarea de la Fundeni va fi schimbată. De atunci au trecut două săptămâni și nu s-a mai întâmplat nimic deși în această perioadă, premierul Orban luat decizii importante cu privire la “depesedizarea” instituțiilor.

Nimeni nu știe ce calificări are Adriana Cotel. Aceasta a refuzat în mod constant să-și publice CV-ul deși are această obligație conform legii.

Într-un articol publicat de G4Media se arată că Adriana Cotel ar putea fi susținută de companiile care comercializează medicamente pentru că aceasta, înainte de a fi descoperită de Vâlcov, a lucrat pentru una dintre ele.  

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* În timp ce românii erau gazați în Piața Victoriei, Dragnea chefuia la Scroviștea. Ți-a plăcut, Bușcule? S-au asortat icrele negre cu șampania franțuzească?

* El e individul din MAI care a făcut legătura între Carmen Dan, jandarmi și huligani pe 10 august! S-a deplasat cu motocicleta, fiind o piesă-cheie în planul criminal al lui Dragnea

* La pușcărie, găzarilor! Documentele din 10 august, ferecate de Carmen Dan, au fost desecretizate şi trimise la DIICOT

* PSD și-a ucis candidatul și de data asta: fake news-uri scandaloase, care înfurie și mobilizează electoratul PNL/USR

* Rezultate finale pentru primul tur: câte voturi și ce procente au obținut cei 14 candidați. Top 3 în fiecare județ

* Nu scapă nici sluga borfașilor! Guvernul Orban îl „ievaluează” pe Tudorel Toader și-l retrage din Comisia de la Veneția

* Birchall are dovada: Dăncilă a vrut Ordonanța 13, conform mesajelor schimbate de cele două în februarie 2017

* Jaful României prin metoda „Al Capone” şi buget „dublu”. Iese la iveală falimentul de ţară după PSD

* Un nou „caz Sorina”, în Caraş Severin! Încă o asistentă maternală blochează, în faţa casei, o sentinţă definitivă de adopţie

 

3 COMENTARII

  1. Pai daca e sustinuta de mafia medicamentelor,atunci e de lupta ,nu poti s-o dai jos decat cu dosar beton!Cand au spus liberalii ca s-a castigat doar o lupta cu pesedeul, nu si razboiul,iata ca au avut dreptate!Iar noi putem ajuta prin vot,nici nu realizati ce putere avem sa schimbam lucrut
    rile in bine,cu votul,dupa 3 ani de jaf datorat de absenteismul masiv din 2016!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here