miercuri, februarie 21, 2024
AcasăMainDelir incredibil al lui Tăriceanu: "Să ocupăm rapid strada, altfel o ocupă...

Delir incredibil al lui Tăriceanu: „Să ocupăm rapid strada, altfel o ocupă ei!”. Program de „2 ore/zi la televizor”, cu Iohannis în rolul lui Ceaușescu

-

De când a devenit cantitate neglijabilă în politică, ratând succesiv patru rânduri de alegeri (europarlamentare, prezidențiale, locale și parlamentare), dar a devenit subiect tot mai interesant pentru procurori, Călin Anton Constantin Popescu Tăriceanu – pe scurt, C. A. C. P. Tăriceanu – pare să-și fi pierdut complet simțul ridicolului. Mesajele sale publice sunt niște comicării de care râd și curcile șchioape.

Atențiune, națiune: C. A. C. P. Tăriceanu te cheamă la rebeliune!

Români viteji, cu mic, cu mare,

Puneți mâna pe furci, pe topoare

- Advertisement -

Și avându-l în frunte pe tata-mare

Cel cu limuzine scumpe-n parcare

Atacați #reziștii de la guvernare

- Advertisement -

Ca să obținem sfânta liberare

De sub DNA-ul ce ne-aduce teroare

Prin rechizitorii și crâncene dosare!

Cam așa ar suna mobilizarea versificată a poporului tăricean, conform chemării lansate pe pagina de Facebook a jupânului de la partidul-fantomă ALDE.

Tăriceanu se plânge că prefecții vor fi făcuți membri de partid, de parcă până acum – de facto – erau altceva. Oricum, fiind reprezentanții Guvernului în teritoriu, e absolut firesc să aibă culoarea politică a Guvernului.

„Este doar o chestiune de timp până vor trece la totala împărțire a țării conform algoritmului de guvernare!”, mai țipă Tăriceanu, de parcă el și dragul lui PSD ar fi acționat vreodată altfel!

Tupeul maxim al lui Tăriceanu e când îi compară pe PNL-iști și USR-iști cu bolșevicii, care știu „să încalece un popor”.

Finalul este apoteotic: „Încă nu au ocupat strada, dar dacă nu o s-o facem noi rapid, o s-o ocupe tot ei și nouă nu ne va rămâne decât să ne plângem de milă stând în case, unde ne vom uita 2 ore/zi la televizorul care va transmite marile realizări ale guvernării Iohannis!”.

Ați înțeles mesajul: Iohannis e noul Ceaușescu și vrea să se instaleze dictator, ca să ne dea doar două ore de program la TV, și acelea cu „marile realizări”!

Trebuie să recunoașteți că Tăriceanu e amuzant, pare că a dat în mintea copiilor. A copiilor loviți de pântecăraie mentală!

Mesajul Tăriceanului către popor

„Nicio zi fără o împărțire de ciolan între partidele coaliției de guvernare! Întrucât foamea e mare, nu le mai ajung sutele de posturi de secretari de stat, miile de posturi de consilieri la cabinetele miniștrilor și adjuncților de miniștri, zecile de mii de posturi gras plătite din agenții și alte instituții guvernamentale, așa că au hotărât să politizeze și funcțiile de prefect și subprefect. Adică 120 de «lipitori de afișe» (azi se numesc postaci pe Facebook, dar tot lipitori de afișe sunt) vor căpușa administrațiile locale.

Este doar o chestiune de timp până vor trece la totala împărțire a țării conform algoritmului de guvernare! Conducerile din Poliție vor căpăta culoare politică. Procurorii și judecătorii vor fi 60% ai PNL, 30% ai USR și ce mai rămâne ia UDMR-ul! De ce? Pentru că pot! Pentru că nimeni nu le spune nimic! Pentru că au învățat de la bolșevici cum se încalecă un popor!

Da! Dacă o să tăcem, o să ne ia totul! Așa cum ne-au luat dreptul la protest, la liberă circulație, la cuvânt, la educație, la religie sau chiar la muncă! Nu vedeți că, profitând de pandemie, ne-au anulat drepturi pentru care zeci de mii de români și-au dat viața prin temnițele comuniste?

Încă nu au ocupat strada, dar dacă nu o să o facem noi rapid, o să o ocupe tot ei, și nouă nu ne va rămâne decât să ne plângem de milă stând în case, unde ne vom uita 2 ore/zi la televizorul care va transmite marile realizări ale guvernării Iohannis!”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

- Advertisement -

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -