Dăncilă, de circotecă. Joacă pe sârmă, la ordinul lui Dragnea, şi înjură protestul #şîeu

3
1034
Premierul Vasilica Dăncilă a preluat şi ea semnalul dat de şeful său, Liviu Dragnea, privind atacul la acţiunea civică #şîeu. Protestul pentru construcţia de autostrăzi a fost lansat de omul de afaceri sucevean Ştefan Mandachi şi s-a soldat cu o grevă de 15 minute, vineri, 15 martie, ora 15.00.
Prezentă la un eveniment organizat de Forumul Industriei Auto, Vasilica Dăncilă a folosit exact acelaşi cuvânt pentru acţiunea #şîeu folosit şi de Liviu Dragnea, vineri, când s-a năpustit asupra suceveanului care a construit pe banii lui un metru de autostradă: „circ”.
”Este o problemă esențială (autostrăzile- n.red) pentru dezvoltarea viitoare a României, însă acest lucru nu-l putem rezolva decât punând umărul la acțiune nu făcând circ și declarații politice. Concret, săptămâna trecută au început lucrările la primii km la autostrada din Moldova”, a declarat Vasilica Dăncilă.

Copy-paste după atacul lui Dragnea

Liviu Dragnea s-a dezlanțuit vineri la adresa omului de afaceri Ștefan Mandachi care a inițiat protestul pentru autostrăzi și a construit, pe banii lui, un metru de autostradă. Liderul PSD susține că, în loc „să facă circ”, suceveanul ar fi trebuit să doneze banii.

 

„Ca să țipe unii acum că nu fac autostrăzi. Și niște șmecheri să urle că au făcut un metru de autostradă, când astăzi încep lucrările la Autostrada Moldova. Ei fac circ, noi facem autostrăzi. Ei țipă, noi dezvoltăm România. Acel om de afaceri care am înțeles că a cheltuit 100.000 euro pentru acest circ. Dacă tot avea banii ăștia, putea să îi doneze. Legea aprobată în Parlament e Târgu Mureș-Iași. Ce căuta spre București? Totul este circ. Rămâne la latitudinea noastră să spunem adevărul. Nu vă cer să mințiți, să manipulați, vă cer să aveți curajul să spuneți oamenilor ce se întâmplă. Pentru că altfel îi lăsați pe acești circari conduși de leneși. Nu mai știu cum să îi zic lui Iohannis – leneș. Se supără, de fapt nu se supără că și pentru asta îi trebuie efort”, a declarat, vineri, Liviu Dragnea.

CITIŢI ŞI:

Boala lui Dragnea: justițită acută. Doare când se apropie judecata

Canadianca noastră uimește Planeta Tenis! Bianca a câștigat finala și a mulțumit în limba română

Hoandră: „E multă prostie pe Facebook. Nu mai citesc nici ce apare în Occident”. Guşă: „Contează, din păcate…”.

Pleşu: „Gigi, Nelu sau Maricica apar la TV şi dau cu tunul în elite. E vremea mineriadei de hârtie”

Ea e PSD-ista mincinoasă ajunsă în Casa Poporului pentru a împrăştia mizerii peste popor. Cum a încercat Aida Căruceru să-l cucerească pe Dragnea cu un fake news anti-Iohannis

Rareş Bogdan, „executat” din nou de Guşă TV. Dedicaţii pro-Ghiţă, ghionturi anti-Kovesi şi „Drumul gării din Beclean”. Hoandră? Tace bine

„Pseudo-teleastul Guşă şi sluguţa lui, Octavian Hoandră”. Super-parodie despre balamucul de weekend de la Realitatea TV

Ghiță a devenit abonat la Gușă TV. Hoandră, odios: „De la Fenomenul Pitești la Fenomenul Ploiești”

3 COMENTARII

  1. ”Legea aprobată în Parlament e Târgu Mureș-Iași. Ce căuta spre București?” Problemele Veoricăi sint mai grave decit credeam! Avem o lege care trebuie respectată: Autortrada Tg. Mureș Iasi!! Ups!! Bacăul e pe traseu?? Geografie tovarăși!
    Și chiar așa ce ar căuta spre București cînd ei vor spre vest??

  2. Bolsevici mincinosi, i-a apucat initiativa de a construi autostrada 12 bis, EXACT cand s-a luat initiativa protestului si tot ei il fac circar pe initiatorul protestului!!! Asta ca sa evite sa se rusineze ca n-au facut autostrazi, ei ii dau zor cu tupeul caracteristic !
    E evidenta marsavia! Macar de-ar continua lucrarile cu care se lauda!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here