Are balta PSDragnea peşte: stadion de 90 de milioane de lei, acasă la Vâlcov, deşi Slatina nu are echipă în Liga I sau în Liga II

2
1087
Darius Vâlcov, în zilele noastre, tot cu gândul la "cash"
Guvernul României este la un pas să rămână fără bani pentru plata pensiilor şi a salariilor, dar aruncă în schimb fonduri imense pe proiecte inutile cel puţin de moment, când România abia se mai poate împrumuta pentru acoperirea deficitului bugetar.
Este şi cazul investiţiei de 90 de milioane de lei, într-un stadion din oraşul în care a fost primar Darius Vâlcov – Slatina, judeţul Olt.
Consilierii locali slătineni au aprobat, miercuri, un proiect de hotărâre prin care şi-au dat acordul pentru predarea către Compania Naţională de Investiţii (CNI) SA a Stadionului „1 Mai”, în vederea construirii unei noi arene.
De menţionat că municipiul Slatina nu are nici echipă de fotbal nici în prima ligă, nici în Liga a II-a, prin urmare nu există nicio urgenţă pentru construirea unei arene sportive la Slatina.

Consiliul local a aprobat proiectul

Potrivit proiectului care a primit girul Consiliului Local Slatina, amplasamentul – teren în suprafaţă de 31.684 metri pătraţi se predă liber de sarcini pe bază de protocol, în vederea şi pe perioada realizării de către CNI SA a obiectivului de investiţii: „Construire şi dotare Complex Sportiv – Stadion Municipal «1 Mai», municipiul Slatina, bulevardul Sfântul Constatin Brâncoveanu, nr. 1”, anunţă GazetaNoua.ro.

 

 

Totodată, după obţinerea Ordinului de Ministru al Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice pe indicatorii tehnico-economici ai investiţiei, primăria Slatina se obligă să demoleze construcţiile aflate pe amplasament.

Consiliul Local Slatina se obligă ca, după predarea ampalasamentului şi a obiectivului realizat, să menţină destinaţia acestuia şi să îl întreţină pe o perioadă de minim 15 ani.

Noua arenă va avea peste 10.000 de locuri, valoarea investiţiei ridicându-se la 90 de milioane de lei.

CITIŢI ŞI:

Boala lui Dragnea: justițită acută. Doare când se apropie judecata

Canadianca noastră uimește Planeta Tenis! Bianca a câștigat finala și a mulțumit în limba română

Hoandră: „E multă prostie pe Facebook. Nu mai citesc nici ce apare în Occident”. Guşă: „Contează, din păcate…”.

Pleşu: „Gigi, Nelu sau Maricica apar la TV şi dau cu tunul în elite. E vremea mineriadei de hârtie”

Ea e PSD-ista mincinoasă ajunsă în Casa Poporului pentru a împrăştia mizerii peste popor. Cum a încercat Aida Căruceru să-l cucerească pe Dragnea cu un fake news anti-Iohannis

Rareş Bogdan, „executat” din nou de Guşă TV. Dedicaţii pro-Ghiţă, ghionturi anti-Kovesi şi „Drumul gării din Beclean”. Hoandră? Tace bine

„Pseudo-teleastul Guşă şi sluguţa lui, Octavian Hoandră”. Super-parodie despre balamucul de weekend de la Realitatea TV

Ghiță a devenit abonat la Gușă TV. Hoandră, odios: „De la Fenomenul Pitești la Fenomenul Ploiești”

2 COMENTARII

  1. Acești mafioți care au pus laba pe toate instituțiile statului trebuie sa dispară altfel ne meritam soarta cu asemenea borfași ordinari!
    Romani treziți-va odată pentru a scapă de acești nenorociți care ne-au mâncat viața!

  2. Nu am nimic cu balta care are peşte. Degeaba stadioane dacă fotbal cu valențe europene nu avem. Asta înseamnă că domnul Mircea Sandu nu a construit în fruntea FRF un fotbal românesc de sferturi de finală în Champions League. Anii lui m-au tulburat. Am colecție de Prosport şi Gazeta Sporturilor din anul 2000 şi 2001. Anii când pariurile din fotbal au fost pierdute definitiv. Nu avem azi sau mâine scăpare în afara preluării stadioanelor şi echipelor de fotbal de către primării, primul pas modern ca în Divizia B din Germania şi Anglia. Apoi pepiniere private de fotbaliști. Nu poți juca fotbal sub 75 kg. Un fotbal mare are nevoie de fotbaliști de 1.84 m şi 78 kg fiecare. Mușchii minții nu înlocuiesc spiritul care nu coexistă în holograme. Italia are un fotbal modern rezonabil. Spania se zbate prin Barcelona. Dar Anglia va fi ani la rând reușită şi spor în toate. Anglia e momentul. Auzi, domn Răzvan Burleanu, nu ajungi cu naționala României nicăieri dacă nu joci ca Liverpool ce va fi anul acesta în semifinale în Champions League. Vezi bine ce campionat național ai. Ne bagi în mormânt cu FCSB şi CFR Cluj. Fără azi un pas înapoi sau mare pas înainte. Un campionat de zece echipe pe 9 regiuni geografice şi apoi 10 echipe care joacă în primul campionat cu 18 partide. E o variantă. Pune mâna azi pe goluri. Dar nu fi un gol de memorie 2018. Ai auzit. Dixit!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here