Bittman, furios că e izolat după delirul conspiraționist: „Pro TV și Europa FM nu mă mai cheamă. Mi se pare mai rău decât înainte de 1990”

7
5305
Mădălin Ionescu - Dan Bittman

După ce singur s-a băgat într-o tabără nefrecventabilă, colportând conspirații și anturându-se cu antivacciniștii, Dan Bittman se plânge acum că este izolat, iar marile trusturi de presă nu-l mai mediatizează. Evitat de Pro TV și de Europa FM, ba chiar și de prietenii de la Antena 3, solistul trupei Holograf acuză că e cenzurat și se vaită că e mai rău decât pe vremea lui Ceaușescu.

Discursul lui Dan Bittman arată că acesta este într-adevăr capturat total de teoriile conspiraționiste pe care le-a ventilat și nu mai e capabil să vadă realitatea. Posturile de televiziune și de radio îl evită nu pentru că ar fi primit un ordin de la Oculta Mondială, ci pentru că, pur și simplu, nu le face bine la reputație asocierea cu personaje dubioase. Bittman nu este nici genul de vedetă care să atragă ca un magnet audiența, așa că miza este minoră. Nimeni nu are de ce să-l cheme, discreditându-se în fața publicului propriu și atrăgând dezaprobarea clienților.

„Evită să mă mai cheme în studiourile lor fiindcă am curajul de a-mi exprima liber opiniile“

Într-o declarație acordată Playtech.ro, Dan Bittman și-a vărsat năduful. El a încercat să-și nuanțeze pozițiile radicale din ultimele luni: “Nu credeam că, la 31 de ani de la schimbarea acelui regim politic, în care nu puteam vorbi liber, opiniile publice mai pot fi cenzurate. Uneori, mi se pare mai rău decât înainte de 1990! Nu am fost niciodată împotriva unor măsuri clare și ferme, dar am criticat acel tip de măsuri haotice care nu au făcut nimănui bine. Am avut nevoie de decizii luate pe baze solide, iar asta nu s-a întâmplat întotdeauna”.

Cântărețul spune că televiziunile și radiourile îl evită pentru că se exprimă liber, și nu pentru că spune prostii: “Acum constat că televiziuni centrale, precum Pro TV, sau radiouri precum Europa FM, care s-a lansat cu un concert marca Holograf, evită să mă mai cheme în studiourile lor fiindcă am curajul de a-mi exprima liber opiniile. Cei care s-au supărat pe mine o fac, după mine, fie din trufie, fie din lipsa de putere de a dialoga”.

În schimb, astă-toamnă, același Bittman care vrea acum la Pro TV spunea despre postul respectiv: „Dacă cred că Andreea Esca şi-a înscenat boala? Da, cred că da! Cred că nu e nimic adevărat acolo. Eu nu vreau să mă lupt acuma cu Pro TV-ul, care în fiecare zi ne toarnă cu picătura dezastre peste dezastre şi motive să fim cuminţi şi să tăcem“.

Începând din vara trecută, exact ca-n vechea sa piesă “Banii vorbesc”, Dan Bittman s-a radicalizat, devenind un taliban conspiraționist și antivaccinist. La un moment dat, el a explicat că, din cauza restricțiilor, nu mai poate să țină concerte și, astfel, pierde financiar.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Protestul aniversar CapVid a adunat mai puțin de 100 de „patrioți”! În urmă cu exact un an, printre protestatari se număra și Bogdan Stanoevici

* VIDEO. „Lazarus n-a murit!” Primele imagini cu anarhistul șoșocar pe patul de spital, după un test Covid pozitiv

* Lazaruse, ridică-te, ia-ți patul tău și umblă! Să nu mai păcătuiești, ca să nu ți se întâmple ceva mai rău!

* VIDEO. Șoșoacă se războiește și cu manelistul Tzancă: „Domnule Uraganu, atenție la ce faci! Dumneata știi că ai putea muri din cauza acestui vaccin?!”

* Teoria „Guvernul ascunde sau umflă numărul de morți Covid”, spulberată de medicul român decorat de preşedintele Franţei. Raportarea diferită are cauze statistico-medicale și se întâlnește inclusiv în țări cu sistem de sănătate evoluat

* PSD își plasează trompetele pe TV. Codruța Cerva a primit emisiune la postul unui interlop din Caracal. Videochatista Oana Lovin a ajuns la postul lui Pandele, din Voluntari

* Vanghelie, 11 ani și 8 luni de închisoare! Trebuie să returneze 15 milioane de euro, „rodul” luării de mită și al abuzului în serviciu

* VICTORIE! Comisia Europeană a acceptat ca 8 din cele 30 de miliarde de euro alocate României prin PNRR să meargă la autostrăzi și căi ferate

* Doina Gradea a pierdut procesul „Cap de porc” cu Dragoș Pătraru. A cerut daune de 201.000 de lei, dar va trebui să scoată din buzunar 4.284

* VIDEO. Momentul în care Israelul doboară blocul-turn ce găzduia redacțiile Al Jazeera și Associated Press din Gaza

7 COMENTARII

 1. Asa sunt privilegiatii, mereu nemultumiti ! În loc sã se ocupe de ceea ce stie sã facã (muzicã), tovarãsul Dan Bittman (diplomat în inginerie hidrotehnicã) se apucã sã întoarcã istoria pe dos.
  Concret, el e liber sã se exprime (contrar perioadei comuniste, când asta-l putea costa libertatea !), dar si ceilalti sunt la fel de liberi sã-l izoleze pe el si pe toti cei care bat câmpii. Aviz amatorilor !

 2. E nasol Dane, nu ai loc nici la GuitaTV ca aia sant cu manelele.
  Baga de dusmani,de bani si valoare. Poate mai iese ceva.
  Cu Vanghelie a picat treaba, cu Clotilda e nasol ca nu le ai cu chansonetele, poate pe la Volguta te lipesti de ceva maruntis.

 3. În altă ordine de idei,e o (noua)seară de show la Șosoacă TV.De astă dată despre infectarea lui Lazarus
  La Gâdea în platou e febletea lui,Dănutza Budeanu(sosia ei e acum la sora mai mare a Intact,Antena 1,la Chefi la cutite)
  Dar,vai!A renuntat Realitatea la fata lui tata?E botin in studio

  Ah,săptămâna a început bine

 4. Ce să-i faci Dănuțeee…, ai o vârstă și tuuu… (unde-s nopțile de-aici, de pe litoral, de-acum… NIȘTE DECENII – !!! –, când agățai gagici „fără-număr-,-fără-număr”…: acu’ dacă-ncerci îți zic puștoaicele căăă… „Ce-i, bunicule, aiii… rătăcit coada la compensate???!”)…

  Vorb’aiaaa…, „ȘI BĂIEȚII PLÂNG CÂTEODATĂ…”, mai ales când seee… BOȘOROGESC și, aproape-implicit, seee… SENILIZEAZĂ, nuuuuuuuuuuuuuuuuu?!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.