Cuplul Tudorel Toader-Adina Florea primeşte cea mai dură lovitură. CSM respinge ARESTAREA procurorilor de la DNA Ploieşti

1
4506
Adina Florea, sluga lui Todorel (slugoiul lui Dragnea)

CSM a decis să respingă cererea Adinei Florea, şefa Secţiei pentru investigarea infracţiunilor cu magistraţi din Parchetul General, privind arestarea procurorilor de la DNA Ploieşti acuzaţi că au comis abuzuri în anchetarea clanurilor penale din Prahova, anunţă Digi 24 TV.

Informaţia a fost confirmată şi de Mediafax, care citeazuă surse judiciare:

„Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a decis, luni, respingerea solicitării Adinei Florea de arestarea a procurorilor Lucian Onea şi Mircea Negulescu”.

Decizia CSM este cea mai grea lovitură de până acum, primită de Tudorel Toader, ministrul Justiţiei, care a pornit prigoana împotriva magistraţilor independenţi. Toader a dat semnalul pentru ce se petrece acum în secţia Adinei Florea cu mai mult timp în urmă, atunci când a pronunţat în premieră termenul „represiune nedreaptă”. Este exact ce a făcut Adina Florea, care a preluat exact din gura ministrului această formulare şi a pus-o ca o pleaşcă tip copy-paste în „ancheta” privind investigarea grupului DNA din Prahova.

Mai mult, i-a acuzat pe procurorii care au lupta cu clanurile Cozma şi Ghiţă că au format un „grup infracţional organizat”, adică exact formularea folosită de acuzaţi la televiziunile patronate de infractori şi finanţate de clanurile penale.

Adina Florea a cerut, luni, arestarea procurorilor Lucian Onea şi Mircea Negulescu, în dosarul aflat pe rolul Secţiei de anchetare a magistraţilor.

Fostul şef DNA Ploieşti, Lucian Onea, şi fostul procuror Mircea Negulescu au fost, vineri, audiaţi la Secţia de anchetă a magistraţilor din cadrul Parchetului General, după ce, joi, alţi procurori din cadrul filialei au fost de asemenea audiaţi. În cursul zilei de vineri, aceştia, alături de alţi procurori de ola DNA Ploieşti, au fost informaţi că sunt cercetaţi şi pentru constituire de grup infracţional organizat.

CITIŢI ŞI:

Toadere, chiar eşti ministrul CRIMEI! Eşti asasinul vieţii paşnice, al legii şi omeniei

B1 Tv calcă apăsat pe urmele Antenei 3. Emisiune dedicată clanurilor penale din Prahova. Cu popă cu tot

VIDEO. Mesaj dur al SUA: Renunţaţi la AMNISTIE, altfel veţi rămâne fără bani şi veţi arunca România în braţele Rusiei!

1 COMENTARIU

  1. Vin vremuri negre pentru Romania…Multi ati crezut ca infractorii cu gulerele albe vor doar sa scape de puscarie si de dosare dar lucrurile sunt mult, mult mai grave. Nu le ajunge doar asta. Vor sa se razbune pe toti cei care le-au devoalat furaciunile si faradelegile. Vor instaurarea unui regim de teroare, pe model nord-coreean. Cam aceasta o sa vedem, de acum inainte – razbunarea MAFIEI!
    Daca nu ne trezim, cat se poate de repede, din somnul ratiunii, devenim puscariasi cu totii iar puscariasii si puscariabilii adevarati vor fi gardienii nostri!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here