VIDEO. Mesaj dur al SUA: Renunţaţi la AMNISTIE, altfel veţi rămâne fără bani şi veţi arunca România în braţele Rusiei!

0
3612

Regimul Dragnea-Tăriceanu a primit un mesaj de o duritate fără precedent din SUA, prin intermediul lui David Hale, adjunctul secretarului de Stat al SUA, direct de la Washington. Pratic, fără s-o spună pe faţă, oficialul american le-a cerut liderilor PSD-ALDE, aflaţi azi la putere, să renunţe la amnistie şi graţiere şi la atacul la statul de drept, avertizând că altfel România va suferi consecinţele acestor iresponsabilităţi grave:

„Le-am transmis preşedintelui Iohannis, vicepremierului Birchall şi domnului Aurescu îngrijorările noastre în legătură cu recentele evenimente din România privind statul de drept şi politicile fiscale adoptate în luna decembrie, care ar putea avea un impact negativ asupra economiei şi a mediului de afaceri.

Continuăm să cerem respingerea oricăror propuneri de amnistie sau a oricăror măsuri care ar pune în pericol progresul uriaş înregistrat de România în ultimii 30 de ani.

Astfel de acţiuni ar putea submina cooperarea în privinţa aplicării legii, ar putea eroda instituţiile din justiţie şi democraţia din România şi ar putea oferi unor actori ostili, cum ar fi Rusia, oportunitatea de a obţine o influenţă strategică asupra României”.

Sursa: Digi 24

CITIȚI ȘI:

CTP: „Dragnea nu mai vrea să câștige alegerile, Dragnea vrea să desființeze alegerile”

I-am prins pe cei patru asasini ai lui Dragnea! Erau cazați la Athénée Palace şi făceau semne insistente cu mâna. De frica lor a fugit şeful PSD departe de țară!

CE MIZERIE! Nepotismul de Videle, adus la Ateneu: FIUL şi NORA lui Dăncilă le suflă în ceafă lui Iohannis, Tajani, Tusk şi Juncker! Pe aproape e şi infractorul Severin

Mesaj de țață al Vioricăi Dăncilă în fața liderilor europeni: Eu reprezint România, nu Iohannis!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.