Cum încearcă să scape de pușcărie ex-iubitul deputatei Laura Vicol (PSD), manelistul Leo de la Strehaia, și „Patroana”, mama acestuia

0
2058
Deputata PSD Laura Vicol a aflat că fostul ei iubit, Leo de la Strehaia, a fost condamnat pentru evaziune fiscală

Faptele pentru care este judecat manelistul Leo de la Strehaia (alias „Prințul Țiganilor“), fostul iubit al deputatei Laura Vicol (PSD), se prescriu pe 2 octombrie, așa că în acest moment la Curtea de Apel se dă o luptă crâncenă între avocați și judecători. Conform G4Media.ro, reprezentanții lui Ion Stelică Mihai, cunoscut după numele „de scenă“ Leo de la Strehaia, s-au declarat bolnavi de Covid, ca să tragă de timp. În acest timp, judecătorii fixează termene de judecată aproape zilnic.

Leo de la Strehaia, mama acestuia (Maria Mihai, zisă „Patroana“), fratele vitreg (Ioan Mihai, zis Mex) și vărul manelistului (Gheorghe Gheorghe) au fost condamnați pe 27 iulie la câte 3 ani de închisoare cu executare pentru evaziune fiscală. Prima instanță i-a găsit vinovați pe toți de tentativa de stabilire cu rea-credință de către contribuabil a impozitelor, taxelor și contribuțiilor, dar și la complicitate la infracțiunea descrisă mai devreme.

Cum faptele comise se prescriu mai repede, în baza legilor modificate de PSD în „epoca Dragnea”, strategia fostului iubit al Laurei Vicol este de a trage de timp.

Pe 14 septembrie, avocata Ana Mihaela Angheluș, apărătoarea vărului Gheorghe Gheorghe, nu s-a prezentat, anunțând că a intrat în autoizolare pentru că ar fi avut contact direct cu avocatul „Patroanei“, Andrei Necea, care s-ar fi îmbolnăvit de Covid.

Avocații s-au îmbolnăvit brusc de Covid și ies din autoizolare cu 6 zile înainte de prescrierea faptelor… dacă nu li s-o mai întâmpla ceva

Cei doi avocați au cerut amânarea procesului, iar avocata vărului lui Leo de la Strehaia i-a informat pe judecători că va ieși din autoizolare pe 26 septembrie.

Judecătorii n-au acceptat stratagema și au impus avocați din oficiu pentru inculpați. Avocații inițiali au protestat, pretinzând că s-ar încălca astfel dreptul la apărare al clienților.

Instanța nu le-a luat în seamă această nouă manevră și a fixat termene pe 15, apoi pe 20 septembrie, inculpații fiind apărați de avocații din oficiu, în cazul când ceilalți doi nu ies din autoizolare.

„Laura, ești viața mea / Fără tine nu pot sta”

Leo de la Strehaia și Laura Vicol, deputata PSD cunoscută și drept „avocata Cămătarilor” (dar și a Liei Olguța Vasilescu, primărița PSD a Craiovei), au trăit momente scumpe. La o petrecere de maneliști, Leo de la Strehaia i-a dat lui Adrian Copilu’ Minune 28.000 de euro ca să-i cânte PSD-istei 4 strofe care începeau, inevitabil, cu „Laura, ești viața mea / Fără tine nu pot sta“, scrie Cancan.ro. Cuplul petrecea – la fel de previzibil – sejururi la Dubai, destinația preferată a pițipoancelor și a multor „afaceriști de carton“ din România.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Dragnea se plânge că Antena 3 și RTV au refuzat să-l primească în emisiuni: „Mi s-a transmis că nu mai este cazul”

* Dragnea și-a înființat partid: Alianța Pentru Patrie. L-a folosit ca paravan pe Codrin Ștefănescu. Doctrină ultra-naționalistă, anti-europeană

* De ce a devenit Gâdea mare susținător al lui Cîțu

* Soluția ieșirii din criză: „Iohannis să-și recunoască greșelile făcute, să renunțe la Cîțu și să refacă alianța cu USR-PLUS. Altfel, PNL se îndreaptă spre dezastru”

* CTP: „Cîțu e respingător. Afectează imaginea, scorul electoral și încrederea în PNL și în Guvern, chiar dacă nu gândește rău din punct de vedere economic” / „Cel care a creat criza politică este Cîțu, să fie foarte clar!”

* Dosar penal pentru cei 300.000 de euro drenați de Tudorache către televiziuni + Lazarus + Savaliuc, ca să facă reclamă unei minciuni: spitalul care nu există!

* Aglomerație de pacienți VIP-Covid la „Matei Balș”: Sorin Oprescu, Elena Merișoreanu, Viorica de la Clejani. Ultima, nevaccinată, e în stare gravă, la Terapie Intensivă

* DOCUMENT. Cele 13 restricții impuse de Guvern celor nevaccinați anti-Covid, în localități cu rata de infectare de 3-6 la mie

 * Covid-19: riscul de a muri este de 11 ori mai mare la cei nevaccinați decât la cei vaccinați. Riscul de spitalizare: de 10 ori mai mare. Riscul de infectare: de 4,5 ori mai mare

* VIDEO. Nunta tragică: mirele are dublă fractură de coloană vertebrală după ce a fost aruncat în sus și n-a mai fost prins. El a aterizat în cap. Nunta a continuat doar cu mireasa și invitații

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here