Cuc, ministrul PAPAGAL. Autostrada PSD, pornită din Bacău să facă zgomot anti #şîeu, a intrat în… vacanţă

2
5416

La Centura Bacăului s-a făcut show, vineri, când românii au protestat 15 minute, de la ora 15.00, iar PSD a ales să facă spectacol, că se dă drumul lucrărilor la Autostrada Modovei, a declarat deputatul USR, Cătălin Drulă.

Constructorul îşi ia liber, astea sunt chestiuni de organizare internă. Faptul că întreg aspectul acestui şantier a fost politizat este inacceptabil. Acelaşi lucru se întâmplă pe toate loturile.

Pe Sebeş – Turda, lotul 2, în ultimul an, progresul a fost de 5%, pe Câmpia Turzii – Târgu-Mureș a fost de 7%.

Astea sunt cifrele care contează”, a spus Cătălin Drulă, la Digi 24.

La doar cinci zile de la inaugurarea oficială a lucrărilor la centura municipiului Bacău, constructorul va opri, joi, munca, a anunţat Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

Compania Spedition UMB, constructorul centurii, a informat CNAIR că şantierul se opreşte în intervalul 21 – 26 martie.

Motivul invocat – muncitorii antreprenorului sunt în săptămâna liberă.

CNAIR precizează că de marți, 26 martie, lucrările vor fi reluate la capacitate maximă, în două schimburi, începând cu ora 07:00.

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, s-a înfiinţat rapid nevoie mare la Bacău, vineri, înainte de începerea protestului #şî eu, ca să arate naţiunii că PSD „face autostrăzi reale”. După ce-a trecut valul protestului, autostrada PSD a intrat… în vacanţă. Semn că ministrul Cuc cântă ca un papagal.

CITIȚI ȘI:

Povestea fabuloasă a lui Ştefan Mandachi spusă de el însuşi. „Eu am rupt lanțul fricilor și cu toții trebuie să topim zalele”. A studiat cinematografie în SUA, a investit într-un film

„Chiparosul, Mincinosul…”. Orlando s-a lăudat că va fi cu #şîeu, dar a fugit ca un şobolan după ce Dragnea l-a atacat pe iniţiatorul protestului

Iată de ce l-au lăsat ministru pe Tudorel! PSD şi ALDE „l-au convins” să dea Ordonanţele anti-justiţie

Timmermans, mesaj dur pentru călăii democraţiei: Opriţi ordonanţa care îi scapă pe condamnaţii la Înalta Curte!

Tudorel Toader, salvat de PSD-ALDE-UDMR, cu misiune clară: să dea ordonanţele lui Dragnea! Exact ce spune UE să nu facă

„Statul paralel” lovește din nou! PSD pierde un primar de mare oraș

2 COMENTARII

  1. Prostul, daca nu e si fudul…Si nici macar nu tace. Progrese anuale de 5% si 7% inseamna terminarea lucrarilor in 20, respectiv, 16 ani…Asta da „viteza”…

  2. E un dezastru pentru infrastructura rutiera guvernarea psd-alde+udmr. Stiti ca DN10 (Buzau-Brasov-ruta vitala dintre Moldova si Ardeal) risca sa fie inchis din cauza unor grave probleme? Acest drum national nu a mai beneficiat de lucrari de intretinere majore de cca 30 de ani desi in zona acumularii Siriu probleme majore(alunecari masive de teren!) au fost semnalate de specialisti inca din 1990?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here