Convocarea de la ora 22.58. „E nebunie totală în #echipadistrugătoare a PNL! E un «puci politic». Noaptea ca hoții!”

0
2781
Ionel Dancă

Deputatul Ionel Dancă, purtătorul de cuvânt al PNL, a anunțat miercuri, aproape de miezul nopții, că membrii Biroului Politic Național (BPN) al partidului au primit în jurul orei 23.00 mesaje de convocare pentru a doua zi la ora 9.00, la o ședință prin videoconferință.

Fost purtător de cuvânt al Guvernului Orban, Ionel Dancă a postat pe facebook captura unui asemenea mesaj, primit de un membru al BPN la ora 22.58.

„Bună seara. În temeiul alin. 3 al art. 85 din Statutul BPN, se convoacă ședința BPN mâine, 9 septembrie 2021, ora 09.00, prin videoconferință. Link-ul ședinței este următorul (…)”, este mesajul de convocare.

„E nebunie totală în #echipadistrugătoare a PNL!”

Reacția „la cald” a lui Ionel Dancă (aflat în „tabăra Orban”): „Cine semnează la ora asta o convocare a Biroului Politic Național PNL pentru mâine dimineață la ora 9.00?! E nebunie totală în #echipadistrugătoare a Partidului Național Liberal! E pur și simplu un «puci politic» în plină desfășurare la adresa democrației din PNL și a statului de drept din România. Când singurul lor sprijin politic mai e PSD, nu pot face decât ca PSD, #NoapteaCaHoții!”

Joi, de la ora 16.00, în plenul reunit al Parlamentului, urmează să fie citită moțiunea de cenzură inițiată deUSR-PLUS și AUR. Marți, 14 septembrie, ar fi termenul-limită de votare a moțiunii în Parlament.

Congresul PNL se va desfășura pe 25 septembrie.

Tabăra Cîțu, majoritară în Biroul Bolitic Național, a impus o decizie prin care parlamentarilor liberali PNL se interzice să participe la ședința de joi, dar și la cea în care se va vota moțiunea.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Premierul Cîțu a dat afară toți secretarii de stat ai USR-PLUS. „Eu nu știu ce interese ar reprezenta în ministere. Ale AUR? Ale PSD?”

* Orban nu se sperie de amenințările lui Cîțu: moțiunea de cenzură va fi citită în Parlament joi, de la ora 16.00

* 5 erori majore care au dus la criza politică. Autorii lor: Iohannis, Cîțu, Stelian Ion, PNL, USR-PLUS. Analiza unui fost președinte al PNL

* PSD, PNL-Cîțu și UDMR au blocat și a patra oară moțiunea de cenzură! Cei 17 senatori și deputați care au lipsit de la ședința Birourilor Permanente Reunite

* Dan Barna: „Sunt dezamăgit. Întâlnirea cu Klaus Iohannis a fost mai degrabă formală, benignă… N-a prezentat vreo soluție, nu s-au analizat scenarii”

* Revoltă în PNL: 32 de parlamentari pro-Orban îi cer lui Cîțu să nu facă înțelegeri cu PSD

* Drulă dă cu levierul în Cîțu: „Plec din cauza unui premier iresponsabil, care nu înțelege că e terminat politic“. I s-a adresat ca baronului sindical Rădoi: “Florine, s-a terminat!“

* Orban, acuzații-șoc: „Un personaj foarte important din România a decretat ca Orban să nu mai fie președinte. Cîțu trebuia să devină guvernator BNR”

* Mișu Negrițoiu despre Florin Cîțu, pe care l-a dat afară de la ING: „Un mic satrap, foarte învechit. Nu știe să lucreze în echipă”. Despre Klaus Iohannis: „Plutește” / „Orban este singurul care poate să ducă PNL mai departe, voi îl îngropați. Nu-mi pasă, dar păcat de țară!”

* VIDEO. Șoșoacă și fanii ei au atacat un centru de vaccinare. 12 pacienți netransportabili – nevoiți să se imunizeze în localitățile vecine

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here