CNN: China are secții de poliție pe teritoriul României, prin care-și ține sub teroare diaspora! „Segmente prietenoase” ale elitei PSD care fac jocul Chinei: Năstase, Ponta, Dăncilă, Meleșcanu, Severin, Grapini

0
545
Trei premieri PSD apar în raportul CEPA ca fiind intrați sub controlul Chinei: Adrian Năstase, Viorica Dăncilă și Victor Ponta. Lor li se adaugă un al patrulea fost premier, Emil Boc, azi la PNL

China are peste 100 de secții de poliție în alte țări răspândite în întreaga lume, inclusiv în România, prin care regimul dictatorial de la Beijing ține sub control și teroare cetățenii chinezi aflați în exil, dezvăluie CNN, citând un raport al Safeguard Defenders, organizație pentru drepturile omului din Madrid. China a reușit să se infiltreze în țările respective în mod legal, prin acorduri bilaterale semnate, la un moment dat, de Guverne „prietenoase” cu regimul comunist.

În total, până acum au fost descoperite 102 secții de poliție înființate de China în diverse state. În Europa, printre țările care și-au dat acordul se află România, Serbia, Croația și Italia. În alte țări, precum Olanda, chinezii n-au reușit să ajungă la vârful statului, așa că au înființat secții de poliție ilegale, având același scop – controlarea chinezilor emigrați.

Tot ceea ce se întâmplă în aceste secții este ilegal și niciun Guvern n-ar trebui să-și dea acceptul pentru așa ceva, mai ales în societățile democratice. Forțele trimise de China în țările vizate nu se supun legislației locale și n-au ca scop protecția oamenilor, ci din contră, îi monitorizează, hărțuiește și uneori repatriază cu forța pe cetățenii chinezi din exil. Cel mai grav este că aceste lucruri au fost parafate prin acorduri bilaterale de securitate cu țările din Europa și din Africa!

Ar fi vorba de „inițiative polițienești comune” ale Chinei cu țările vizate, acesta fiind un program cu rol de testare, care vizează o viitoare expansiune la nivel global a secțiilor controlate de Beijing.

ONG-ul care a elaborat raportul prezentat de CNN exemplifică în mod concret cum acționează agenții regimului comunist. Cel puțin un cetățean chinez a fost repatriat cu forța din Franța, un altul din Serbia și încă unul din Spania.

Safeguard Defenders a identificat, în documentele oficiale chinezești, dovezi că Ministerul Securității din China are secții în cel puțin 53 de țări de pe întreaga planetă! Oficial, acestea ar avea rolul de a-i „ajuta” pe expatriații chinezi. În realitate, oamenii sunt ținuți sub control.

Beijingul a negat cu vehemență că ar avea secții de poliție nedeclarate. Luna trecută, după ce olandezii au descoperit o astfel de secție ilegală la ei în țară, Ministerul de Externe chinez susținea: „Sperăm că părțile în cauză vor înceta să incite pentru a crea tensiuni. Folosirea acestui lucru drept pretext pentru a denigra China e inacceptabilă”.

De fapt, pretinde regimul comunist, aceste secții sunt „centre administrative” unde lucrează „voluntari” și că au apărut mai ales ca urmare a pandemiei, pentru că mulți chinezi au rămas blocați în alte țări din cauza carantinei.

Prezența României pe lista țărilor europene care au făcut „pact cu diavolul” și au acceptat ca pe teritoriul lor să funcționeze asemenea filiale ale regimului represiv de la Beijing nu e în totalitate surprinzătoare. China a penetrat foarte adânc chiar la vârful puterii, în special în PSD. Actualul ministru de Finanțe, masonul Adrian Câciu, a făcut de-a dreptul lobby pe bani pentru Huawei, companie chinezească sancționată de SUA sub acuzația că practică spionajul pentru armata Beijingului.

Într-un raport emis astă-vară, think-tank-ul Center for European Policy Analysis (CEPA) semnala„segmente prietenoase ale elitei”, în principal din PSD, sunt vizate de China, care-și amplifică și consolidează astfel „influența malignă” în România!

Potrivit respectivului raport, China nu e interesată de ce crede populația generală, ci se concentrează asupra politicienilor, iar cei din PSD sunt în principal dispuși la colaborare. Conform documentului, „majoritatea operațiunilor de propagandă ale Chinei în România se încadrează într-o narațiune mai amplă, colportată atât la nivel local, cât și global, conform căreia sistemul occidental de democrație și valori liberale este putred, ineficient și ipocrit. Această narațiune se aliniază în mod natural cu narațiunile altor inamici ai democrației liberale, cum ar fi Rusia lui Putin sau mișcarea globală de extremă dreapta. Executivul de la Beijing a încercat, în mod tradițional, să păstreze relații bune cu politicienii români, în special cu cei din PSD, având în vedere fostul trecut comunist“.

În document sunt date exemple concrete de politicieni români intrați sub influența Chinei: Adrian Năstase, Victor Ponta, Viorica Dăncilă, Theodor Meleșcanu, Adrian Severin, Maria Grapini. În mod absolut surprinzător, pe listă apare și Emil Boc! Așadar, e vorba de 4 foști premieri ai României – 3 de la PSD, unul de la PDL (acum PNL).

Nu e, deci, o surpriză totală să aflăm că țara noastră a încheiat, la un moment dat, un acord bilateral prin care permite Chinei să-și aducă aici securiști care să țină sub teroare și control cetățenii chinezi stabiliți în România sau aflați temporar pe teritoriul țării noastre – deși suntem membri UE, NATO, în parteneriat strategic cu Statele Unite și, teoretic, o țară care apără democrația.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Motivul pentru care Putin ar fi ordonat lichidarea ministrului de Externe din Belarus: „Makei a dat garanții Occidentului, în numele lui Lukașenko, în legătură cu expulzarea prizonierilor politici spre Europa”

* „Mineriada” din TVR se îndreaptă spre directorul Turturică. Gașca Săseanu – Chioțea – Olaianos încearcă „execuția” Nadinei Vlădescu

* George Simion preia narativul rusesc și cere să lăsăm Moldova să moară de frig și foame: „România nu mai trebuie să finanțeze Guvernul de la Chișinău nici măcar cu un leu!”

* Listele negre făcute de putiniștii români. Politicieni, medici, jurnaliști, artiști și sportivi „vacciniști” sunt somați să-și ceară scuze, fiind comparați cu „criminalii Revoluției”!

* Rusia se surpă din interior. Un sondaj secret comandat de Kremlin arată că doar 25% dintre ruși mai susțin războiul din Ucraina, iar 55% vor începerea imediată a negocierilor de pace

* 83 de ani de la începutul Războiului de Iarnă: cum a atacat Rusia sovietică Finlanda fără declarație de război, pentru că nu-i cedase 10% din teritoriu. Rușii au bombardat mai întâi orașul Helsinki

* CM 2022. Se știu deja două „sferturi” din patru: Argentina – Olanda și Franța – Anglia. Marile favorite calcă totul în picioare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here