marți, mai 21, 2024
AcasăNewsClotilde râde de Ciucă, Bode și Ciolacu: "Doi plagiatori și un fals...

Clotilde râde de Ciucă, Bode și Ciolacu: „Doi plagiatori și un fals revoluționar. Dacă le dai pix și hârtie, vom avea mari surprize : «miau» sau «mi-au»?”

-

Clotilde Armand, primărița Sectorului 1, îi ia peste picior pe liderii PSD și PNL care i-au cerut să se dea la o parte din funcție pentru a-i face loc candidatului coaliției de guvernământ. Absolventă a prestigioasei Ecole Centrale Paris și cu diplomă de inginer luată la celebra universitate americană MIT, Clotilde spune că s-au unit doi plagiatori și un fals revoluționar care, puși la un loc, n-ar ști nici măcar când se pune cratimă la „mi-au“.

De câteva zile, Antena 3 a pornit motoarele linșajului mediatic, reîncepând seară de seară, la emisiunile lui Gâdea, să atace liderii USR. Una din țintele principale este Clotilde Armand, devenită indezirabilă încă de la începutul mandatului său la Primăria Sectorului 1 pentru că a tăiat contractele de publicitate de milioane de euro pe care fostul primar le făcuse din bani publici cu televiziunile oligarhilor.

Postul lui Dan Voiculescu s-a folosit de diverse plângeri penale făcute de mafia PSD-PNL pentru a acredita ideea unei vinovății pe cale să fie demonstrată în instanță.
Legătura între campania Antenei 3 și PSD a devenit evidentă când premierul Ciolacu a lansat ideea că, de fapt, Clotilde Armand ar fi și trimisă în judecată.

După ce oamenii lui Dan Voiculescu au „frăgezit“ publicul turnându-i în cap timp de mai multe zile așa-zise „dovezi“ despre „vinovăția“ primăriței, la rampă a ieșit brusc Ciolacu, care a aruncat un „eu știu că doamna Clotilde e trimisă și-n judecată“.

- Advertisement -

Formularea e ambiguă și lipsită de orice responsabilitate – un stil caracteristic lui Ciolacu, deoarece acesta, deși este ditamai prim-ministrul și ar trebui să vorbească doar în cunoștință de cauză, dezinformează ascunzându-se în spatele formulei „eu știu că“.

De fapt, Clotilde Armand nu e trimisă în judecată și Ciolacu știe asta, dar minte cu acoperirea că așa știe el, deci e posibil să se înșele.

- Advertisement -

Mai jos, ironia primăriței de la Sectorul 1, după ce Ciolacu, Ciucă și Bode i-au cerut să se dea la o parte ca să vină în loc omul decis de coaliția PSD-PNL.

Clotilde Armand: „Recunoașteți, domnule Marcel Ciolacu, retrăim vremurile în care Justiția era sub talpa Rodicăi Stănoiu și a lui Adrian Năstase. Știu că stați prost în sondaje, doar vedem aceleași cifre, dar România a evoluat mult față de anii 2000, locuitorii o să vă dea o lecție la vot”

„Doi plagiatori și un fals revoluționar s-au unit împotriva mea. Gest frumos! Cred că dacă le dai un pix și o hârtie să scrie ceea ce spun vom avea mari surprize legate de eterna dilemă gramaticală despre cum se redactează «miau» sau «mi-au». Domnilor Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă, dacă sfatul consultanților dumneavoastră este de a mă ataca tocmai pe mine, vă pot recomanda alții mult mai buni. 

1. Premierul Ciolacu își face loc în agendă, în timp ce inventează tot mai multe taxe pentru români, să mă acuze că nu aș respecta justiția și deciziile procurorilor.

2. Nicolae Ciucă, șef al Senatului și plagiator dovedit, copiază la rândul său tema de partid cu gunoaiele care ajung la tavan în sector și cu șobolanii care au invadat străzile.

3. Secretarul general al PNL Lucian Bode a reușit performanța de a face accident de pe bancheta din spate, dar mă acuză că aș fi o piază rea pentru Sectorul 1.

Acestea sunt doar un top 3 al ultimelor atacuri împotriva mea, pentru că am reușit să conduc o administrație mai prosperă decât în toate mandatele primarilor PSD-PNL din Sector.

Voi insista asupra declarației prim ministrului.

«Eu știu că doamna Clotilde e trimisă și-n judecată» – Marcel Ciolacu.

Aveți infomații false, domnule Marcel Ciolacu, tot ce faceți este să manipulați opinia publică și să dați ordine procurorilor să facă mai repede rechizitoriul. A doua oară când faceți această afirmație. Un dosar șubred, nesusținut de probe, toți martorii audiați, directori din Primărie și Prefectură, au spus că am respectat la literă legea. Sunt pregătită să mă duc în instanță pentru a spulbera acest dosar penibil făcut pe genunchi din interese politice. Acel dosar penibil unde ați schimbat 4 procurori până ați găsit pe cineva care să ancheteze.

Este liniște în Justiție, CSM nu se autosesizează în cazul declarațiilor făcute de dumneavoastră. Recunoașteți, domnule Marcel Ciolacu, retrăim vremurile în care Justiția era sub talpa Rodicăi Stănoiu și a lui Adrian Năstase. Știu că stați prost în sondaje, doar vedem aceleași cifre, dar România a evoluat mult față de anii 2000, locuitorii o să vă dea o lecție la vot și voi câștiga și Consiliul Local.“

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* VIDEO. Adrian Severin o somează pe ministra de Externe să treacă de partea Rusiei, altfel va fi judecată de un regim pro-rus care va fi instalat curând! Pușcăriașul ex-PSD-ist o avertizează „pentru securitatea personală a domniei sale”, pentru că ea se află în fruntea unei „liste negre”!

- Advertisement -

1 COMENTARIU

  1. plagiatori de teze de doctorat si un licentiat in nici el nu stie ce la o facultate pe care ar fi frecventat o fara sa fie acreditata. Pe astia numai neterminati ca ei ii pot tine la guvernare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -