Clotilde, după acordul cu Romprest: “A fost nevoie de 10 luni de luptă, șantaje și gunoi pe străzi, linșaje mediatice la televiziunile unor personaje sinistre…”

7
950
Clotilde Armand

Clotilde Armand, primărița Sectorului 1, a făcut primele comentarii după semnarea acordului cu Romprest, prin care compania de salubrizare acceptă să livreze serviciile la aproximativ jumătate din prețul cerut inițial. Edilul spune că a fost nevoie de 10 luni de luptă pentru ca prestatorul de servicii care are monopolul salubrizării în Sectorul 1 până în 2033 să accepte că nu poate primi mai mult.

Edilul promite că banii economisiți (circa 20 de milioane de euro pe an) vor fi reinvestiți în infrastructură, școli și spitale.

Miercuri seara s-a încheiat o minută între Primăria Sectorului 1 și Romprest, în care se convine ca, pentru lunile septembrie-octombrie, compania să mențină curățenia pentru 10-12 milioane de lei pe lună, aproximativ jumătate din suma de 20 de milioane lunar solicitată la începutul anului.

S-ar fi renunțat, de fapt, la serviciile despre care Clotilde Armand acuza oricum că ar fi facturate fictiv

Directorul Romprest a ținut să precizeze pentru SpotMedia.ro că nu e vorba despre o reducere a tarifelor, ci de renunțarea la unele servicii.

Pe de altă parte, surse din primărie spun că s-a renunțat, de fapt, la serviciile pe care Clotilde Armand le-a denunțat ca fiind facturate fictiv sau mult umflate față de prețul corect.

În sprijinul acestei variante vine indirect o mențiune din minuta încheiată miercuri, prin care Romprest “arată că frecvențele propuse, atașate prezentei minute, asigură un program eficient pentru lunile septembrie și octombrie 2021, prin care se garantează starea de curățenie, program ce necesită o plată lunar de minim 12,5 milioane lei”. Cu alte cuvinte, compania de salubritate garantează starea de curățenie și spune că frecvența și programul vor fi eficiente. Cere în schimb cu 2 milioane de lei pe lună mai mult decât oferă Primăria (10,5 milioane).

Ce spune Clotilde Armand despre acordul cu Romprest

„Compania de salubrizare a acceptat ieri (în scris) la Prefectură să asigure serviciile din Sectorul 1 la jumătatea prețului solicitat la începutul anului. Adică la un tarif de 10-12 milioane de lei pe lună, față de 20 de milioane de lei, cât a cerut inițial. A fost nevoie de: 10 luni de zile de luptă, șantaje și gunoi pe străzi, linșaje mediatice non-stop la televiziunile unor personaje sinistre, de un Consiliu ostil și ignorant la nevoile cetățenilor care au fost furați ani de zile, de 10 luni să înțeleagă asta.

Banii recuperați și salvați vor fi investiți masiv în infrastructură, școli și spitale. În comunitate.“

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Agenția SUA pentru Medicamente: „Nu tratați Covid-19 cu ivermectină! Nu sunteți cai! Nu sunteți vaci!”. „Dr. Becali” și „dr. Șoșoacă” spuneau exact pe dos

* Caz grav la Timișoara: pacienți fals vaccinați ajung în stare critică la spital. Unii medici de familie eliberează certificate false pentru o șpagă de 300 de euro

* Suceveanca Ermina, care refuză să plece din Afganistan, face propagandă pro-talibani, critică Occidentul și jignește presa internațională: „jurnalism înfometat”! Și părinții ei din România și-au pierdut încrederea în judecata ei

* VIDEO. Ultimele clipe din viața comediantului afgan mitraliat și decapitat de talibani pentru că a făcut glume pe seama lor. A continuat să râdă de ei până în ultima clipă

* Scrisoarea a treia de la talibani: „I-ai ajutat pe americani, ești condamnat la moarte!”. Jihadiștii au mințit în privința „iertării generale”

Baronul Oprișan s-a însurat cu fosta sa secretară, pe care a făcut-o directoare la CJ Vrancea. Familia tradițională PSD-istă: el 56 de ani, ea 37, împreună au trei copii din căsătorii anterioare

* A murit o mare sportivă: Ileana Gyulai Drîmbă Ienei, soția lui Emeric Ienei. A fost campioană mondială și dublă medaliată olimpică

* Spatele tare al Colonelului Turcescu. De la „rucsacul cu pietre” la sacii cu vinete

7 COMENTARII

 1. Dna Clotilde se lauda cu…nimic, a „uitat’ sa adauge ca de fapt Romprestii vor ridica doar jumatate din cantitatea de gunoaie, deci pretul e… practic la fel!!! In concluzie dna a facut, in afara de scandal cu lunile, zero pt cetatenii sect 1!!!

  • Voi, P.N.L-iștii FANATICI, continuați să vă luptați cu… U.S.R.-P.L.U.S., în loc să vă vedeți de… TREBURILE VOASTRE: CLOACA de „U.S.L.”-iști din partid, NULITĂȚILE voastre din Consiliile-Locale și Consiliile-Județene, DEZASTRELE care reprezintă MAJORITATEA PRIMARILOR, oamenii voștri CATASTROFALI din ministere, Guvern și Parlament!!!

   De-aia a AJUNS LUMEA SĂ… SCUIPE (LA FEL CA ÎN CAZUL… P.S.D.-iștilor!!!), CU (MUUUULTĂ!!!) SCÂRBĂ, atunci când aude de P.N.L.!!!

   Voi, P.N.L.-iștii, ați DOVEDIT (!!!) că NU ajungeți… NICI-LA-DEGETUL-MIC(-DE-LAAA…-PICIOARE!) al U.S.R.P.L.U.S.-iștilor: consiilierii (locali și județeni), primarii, parlamentarii, prefecții și subprefecții, directorii, secretarii-de-stat, miniștrii lor sunt EXCEPȚIONALI, în timp ce ai voștri sunt… CATASTROFE!!!

   VEDE-ȚI-VĂ DE TREABA VOASTRĂ…, deee… Cățu-Iohannis și Orban & Comp. (Bode, Vâlceanu, Gorghiu, Turcan, Popescu, Nicolescu/Energie Ș.A.M.D.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!), și NU mai fiți… CARAGHIOȘI-și-OFTICAȚI!!!

   • Calmati-va domnul meu, eu v-am prezentat fapte, d-na primar a injumatatit doar serviciile, asa au scazut tarifele la jumatate, d-voastra nu vedeti decat ce doriti sa vedeti, ar fi tare bine sa fim obiectivi!!! Iar eu dau si-n pnl-ei si-n userei si-n ceilalti atata timp cat nu fac ce trebuie. Am fost si voi fi de orientare liberala dar incerc sa vad obiectiv!!! O zi buna va doresc!!!!

   • Ca săăă… NU (!!!) apuce să”prindă” „FAKE-NEWS”-urile „LatrinelorTV”, „GuițelorTV” și aleee… P.N.L. (aripa… ȘPĂGUITUL de către „Romprest” – !!! – Burduja, deputat și lider alll… „liberalilor” – Sic!!! – de la Sectorul-I):

    1. PREȚUL/TARIFUL-TOTAL (!!!), ÎNJUMĂTĂȚIT (!!!!!!!!!!!!!!!), care va fi încasat de către „Romprest” a fost stabilit (ACUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!) pentru… ACELEAȘI (!!!!!!!!!!!!!) PRESTAȚII(-SĂPTĂMÂNALE) ale firmei-de-salubritate, adică: RIDICAREA ORICĂRUI GUNOI DIN SECTORUL-I, ÎN… ACELAȘI RITM CA ÎNAINTE!!!

    2. AȘADAR, PENTRU… ACEEAȘI (!!!!!!!!!!!!!!!!) PRESTAȚIE CA ÎNAINTE (de pe vremea… ESCROCULUI de primar P.S.D.-ist Tudorache-„Diamant”!), firma-de-salubrizare „Romprest” va primi o sumă… ÎNJUMĂTĂȚITĂ (adică… CORECTĂ-în-raport-cu-REALITATEA!!!), PENTRU… ACELAȘI-RITM (!!!) DE RIDICARE AL GUNOIULUI, daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa?!!!

    Prin urmare, dumneavoastră, P.N.L.-iști FANATICI-și-OFTICAȚI…, săăă… NU faceți trecerea de laaa… „U.S.L.” (!!!) laaa… A.U.R./Șoșoacă/”Neamul-Românesc” ș.a.m.d.!!!

    • Domnule „dinu” NU mai răspâmdiți „FAKE-NEWS”: doamna primar Clotilde Armand a… ÎNJUMĂTĂȚIT DOAR PREȚUL/TARIFUL, pentru… ACEEAȘI (!!!!!!!!!!!!!!) PRESTAȚIE, adică pentru ridicarea cantității… TOTALE (!!!) de gunoi din Sectorul-I: „Romprest” PRETINDEA că este vorba despre o cantitate… DUBLĂ!!!

     Ca să înțelegeți și dumneavoastră: „Romprest” va face EXAAAACT (!!!) ACEEAȘI (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) PRESTAȚIE CA PE VREMEA LUI Tudorache-„Diamant”, LAAA… JUMĂTATE-de-PREȚ/TARIF (pentru că… UMFLASERĂ-la-DUBLU cantitatea de gunoi declarată ca fiind ridicată!)!!!!

     CITIȚI INFORMAȚIILE CU (MAI) MULTĂ ATENȚIE șiii… RĂSPÂNDIȚI-LE (!!!) CORECT!!!

     Mai lăsați… MANIPULĂRILE „LATRINISTE”!!!

 2. Neruşinarea mitocanului vetust şomer Lodovica Orban ajuns să conducă secţia pesedistă din PNL pare să atingă apogeul prostiei. În loc să se retragă ca orice om de bunsimţ acest destrăbălat al sorţii continuă cu mitocăniile lui sprijinit fiind de o bandă de nespălaţi penali penelişti traseişti. Consecinţa se cunoaşte prin scăderea procentelor pentru PNL dar care se poate redresa prin schimbarea conducerii şi a atitudinii PNL faţă de USR+ pe care o sabotează cu neruşinare. USR+ a reuşit să se ţină de promisiunile făcute în campania electorală dar PNL-UDMR nu deoarece se ţin numai de prostii, PNL cu alegeri interne degradante şi UDMR cu manevre josnice de culise. Până când această situaţie nefirească de care profită organizaţia infracţională PSD-hAUR?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here