Clipe grele pentru Maria Ciobanu, departe de țară

0
4461

Cunoscuta cântăreață Maria Ciobanu (81 de ani) a ajuns de urgență la spital, în Los Angeles, din cauza unor probleme grave de sănătate. Artista se află de ceva timp în America, la fiica sa, unde este îngrijită atent, inclusiv din punct de vedere medical, scrie fanatik.ro.

Maria Ciobanu acuză stări de oboseală, dureri mari și palpitații, au povestit pentru fanatik.ro prietene apropiate artistei. „Boala i s-a agravat în ultimul an. Are stări acute de oboseală, dureri de cap și nu prea mai poate să stea în picioare mai mult de 20 de minute. În plus, are probleme cu inima, ceea ce duce uneori la o respirație greoaie și la palpitații. De aceea, familia a preferat să o trimita în America, la fiica sa și la doctorul din Los Angeles care o tratează de un an și jumătate. Când a văzut-o, medicul i-a făcut analizele, i-a administrat rapid un tratament și i-a explicat că nu mai are voie să facă, timp de patru-cinci luni de acum înainte, niciun zbor cu avionul pînă în țară, pentru că situația în care se află nu-i permite. Nu vrea să se repete necazul din vara trecută, când a avut un accident vascular, pierzându-și temporar memoria”.

Oboseala și starea precară de sănătate au determinat-o pe Maria Ciobanu să anuleze numeroase concerte, pentru care își dăduse acordul.

Maria Ciobanu este una dintre vocile de aur ale cântecului popular românesc. O adevărată legendă vie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here