Acasă News "Îi dau maşina celui care îmi aduce câinele înapoi!"

„Îi dau maşina celui care îmi aduce câinele înapoi!”

În timp ce România a intrat pe mâna unei găşti politice care ia de la săraci ca să dea la bogaţi, societatea găseşte încă resurse pentru omenie în ciuda acestui asalt al răului guvernamental. Al răului dublat de ură, pentru că ambele se potenţează reciproc într-un cocktail distructiv pentru omul simplu.

Dar iată că omul simplu are resurse să fie om nu doar cu oamenii, ci şi cu animalele. Un român din Bârlad care şi-a pierdut câinele drag în perioada Sărbătorilor, a făcut un anunţ public mai puţin obişnuit, însă plin de o generozitate rară.

„Pierdut câine zona Gãrii, (fast food La Misu) acum 10 minute! Cine l-a luat este rugat sã-l aducã înapoi ,ofer recompensã 400 euro sau o masinã la cheie.”

Colegii de la VremeaNoua.ro, din Bârlad, au dezvăluit că stăpânul câinelui a plusat într-un al doilea anunţ, când a văzut că cei 400 de euro n-au fost suficienţi:

„Fac ultimul apel cãtre acea persoanã care mi-a luat câinele din zona Gãrii ( fast food La Misu) în intervalul orar 00:35 – 00:55 asearã.  Mi-au sãrit în ajutor peste 100 de persoane, au distribuit peste 500 de persoane! Oricine ai fi promit de fatã cu atâta lume cã nu-ti fac nimic, vreau doar câinele înapoi. Zi-mi ce vrei, bani sau ce vrei, o masinã? Îti las masina asta în orice parcare vrei tu, cu cheia în contact, sau îti bag bani în cont! Dar te rog dã-mi cainele înapoi!!
Nu vei putea sã-l întelegi niciodatã, daca nu-i crescut de tine si daca nu iubesti animalele!”, a postat proprietarul pe grupul de pe Facebook.

 

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Modifică Setările