Clica lui Putin își pregătește evacuarea în țări din America Latină, în caz că Rusia va pierde războiul și va fi o schimbare de regim la Moscova

2
3644
Lavrov - Putin

Planul fugii apropiaților teroristului planetar Vladimir Putin a apărut miercuri, 7 decembrie, pe canalul de Telegram „Putem explica” (peste 360.000 de abonați). În ampla postare se arată că întreaga clică putinistă este pregătită să dispară din Federația Rusă, în caz că armata invadatoare va pierde războiul din Ucraina și se va produce o schimbare de regim la Moscova.

Tot staff-ul criminal al Federației Ruse este vizat de transferul, la nevoie, în țări din America Latină: înalții decidenți din „primul cerc” al lui Putin ar urma să ajungă în Venezuela, iar oficiali și manageri de stat ai Administrației Prezidențiale și ai Guvernului rus – în Paraguay, Ecuador și Argentina.

Dezvăluirile sunt făcute de doi interlocutori apropiați ai Kremlinului, fiind certificate și de o sursă din cadrul Rosneft.

Unul dintre informatori, prezentați ca surse sigure și credibile, a relatat că acoliții putiniști și-ar fi achiziționat deja o proprietate pe insula venezueleană Margarita, unde expatriații de profilul lor ar fi protejați de o eventuală extrădare. „Insula Margarita din Venezuela este Courchevel-ul lor local”, a subliniat sursa, făcând referire la celebra stațiune de schi din Alpii Francezi.

Ziaristii.com vă prezintă cele mai importante informații publicate pe canalul de Telegram „Putem explica”.

„Cercul lui Putin discută despre o mutare în Venezuela. Oficiali de rang inferior solicită permise de ședere în Paraguay, Ecuador și Argentina” 

 • „În timp ce cercul lui Putin discută despre o mutare în Venezuela, oficialii de nivel mediu creează aerodromuri alternative în alte țări din America Latină. Destinațiile prioritare includ Ecuador și Paraguay.”
 • „Anturajul președintelui rus își pregătește un «aerodrom de rezervă» în caz de înfrângere în război și schimbare de regim la Moscova. Pentru a face acest lucru, înalți oficiali și manageri de stat cumpără imobiliare și solicită permise de ședere în Venezuela.”
 • „Iar oficialii de la Administrația Prezidențială și cei de rang inferior din Guvern solicită permise de ședere în Paraguay, Ecuador și Argentina. Despre asta au povestit pentru canalul «Putem explica» doi interlocutori apropiați ai Administrației Prezidențiale, precum și o sursă din Rosneft.”
 • „Căutarea unui aerodrom alternativ este în desfășurare atât la cel mai înalt nivel, cât și la nivelul oficialilor și funcționarilor de nivel mediu, confirmă politologul Abbas Galliamov, care a relatat acest lucru pe canalul său.”

„N-ar trebui să se evacueze într-un loc pustiu: trebuie să cumpere în avans imobile, să deschidă conturi, să transfere fonduri acolo, să angajeze avocați” 

 • „La nivelul Biroului Politic, proiectul «Arca lui Noe» fusese discutat încă din martie, după eșecul Blitzkrieg-ului din Ucraina. La început, proiectul unui aerodrom alternativ pentru Putin și anturajul său a fost elaborat de Iuri Kovalciuk și s-a discutat despre China.”
 • „Acum, echipa lui Igor Secin, care are legături de lungă durată cu Venezuela, se ocupă de «Arcă». «Judecând după faptul că funcționarul Rosneft responsabil de acest lucru a demisionat în vară și s-a mutat deja în America Latină, este posibil ca acest proiect să fi intrat în stadiul de implementare», spune Galliamov.”
 • „«Oficialii n-ar trebui să se evacueze într-un loc pustiu: trebuie să cumpere în avans imobile, să deschidă conturi, să transfere fonduri acolo, să angajeze avocați, să stabilească legături cu instituția de ordin politic, care ar putea apăra, dacă este necesar, exilații de rang înalt din Rusia», explică Galliamov.”

„În unele cazuri, nici măcar nu contează cumpărarea de bunuri imobiliare, ci un depozit de 5.000 de dolari la o bancă locală”

 • „Potrivit acestuia, pe lângă Venezuela, Argentina este considerată a doua țară de încredere pentru cea mai înaltă elită politică. Federația Rusă a păstrat zborurile directe cu Venezuela.”
 • „Dar la nivelul oficialilor de nivel mediu, Ecuador și Paraguay se numără printre zonele prioritare, indică doi interlocutori apropiați Administrației Prezidențiale.”
 • „Paraguay, Ecuador și Argentina au redus recent cerințele pentru obținerea unui permis de ședere și au accelerat procesul. În unele cazuri, nici măcar nu contează cumpărarea de bunuri imobiliare, ci un depozit de 5.000 de dolari la o bancă locală.”
 • „Documentele trebuie depuse personal, dar pot fi primite și prin poștă, dacă cetățeanul rămâne în Rusia.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* De la 1 ianuarie, salariul minim net crește de la 1.524 la 1.863 de lei (+22,24%). În construcții, un angajat nu poate fi plătit sub 3.150 de lei „în mână”

* Putregaiul de sub eșecul Schengen: „doctor Bode” și-a pus colegul de bancă din liceu șef la Inspectoratul pentru Imigrări!

* Sumă colosală aprobată de UE pentru agricultura din România: 14,9 miliarde de euro! Incompetența lui Daea făcuse ca țara noastră să rămână printre ultimele fără Planul Național Strategic

VIDEO. Putinist de frunte, Robert Turcescu se înscrie hotărât și în armata propagandei chineze! Minciuni comuniste pe care le promovează fără nicio rezervă: „China nu e o dictatură, așa cum se vorbește în Occident. E o țară extrem de liberă în exprimare” / „În China există o preocupare poate excesivă pentru om. În Occident – cras dezinteres pentru viața și confortul oamenilor” / „Lumea se îndreaptă spre o dominație culturală, economică, mă tem că nu și politică” a Chinei

* Clișeele propagandei putiniste, folosite în acte oficiale ale Ministerului de Finanțe, condus de PSD! Invazia Rusiei în Ucraina e denumită „operațiune specială” și „conflictul ucrainean”

* Băieții de AUR ai propagandei putiniste în România. Scurtă istorie a unei trădări naționale

* „Mineriada” din TVR se îndreaptă spre directorul Turturică. Gașca Săseanu – Chioțea – Olaianos încearcă „execuția” Nadinei Vlădescu

* Bizara tentativă de lovitură de stat din Germania. Prințul Heinrich al XIII-lea voia să ia puterea cu ajutorul Rusiei. Cei 25 de complotiști arestați erau conspiraționiști de tip QAnon

* Semifinale cu echipe de pe trei continente: Argentina – Croația, Franța – Maroc! Anglia a fost îngropată de liderul ei, Harry Kane, care a ratat un penalty crucial

2 COMENTARII

 1. Tot pe acolo s-au refugiat si nazistii. Sunt tari supercorupte. De la Mexic in jos toti au un haos in cap. Multi au viziuni comuniste, neavind idee ce inseamna comunismul. Pina si crestinismul lor e in multe cazul amestecat cu voodoo.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.