Nea Mărin n-a fost „roşu”! „Galbenii” liberali au luat cu asalt Bănia cea „călărită” de clanul Manda-Olguţa. Orban, mesaj pentru „blatişti”

5
2440
Ludovic Orban şi Rareş Bogdan, în campania electorală pentru alegerile europarlamentare

Un miting electoral PNL s-a desfășurat, sâmbătă seara, la Craiova, fieful PSD controlat de baronii „roşii” Claudiu Manda-Olguţa Vasilescu. Au fost prezenţi Ludovic Orban, Rareș Bogdan, alți lideri și candidați liberali, precum și câteva sute de liberali din zona Olteniei.

Deşi n-au folosit numele marelui actor de la Băileşti, a cărui fiică #rezistă în stradă la Bucureşti, Amza Pellea poate fi oricând simbolul #rezistenţei faţă de „Ciuma Roşie”.

Căci Amza Pellea n-a fost „roşu”, după cum bine spunea Mihaela Mocanu, o jurnalistă din Craiova rămasă şi ea pe baricadele luptei cu o guvernare care vrea să readucă România „în epoca de piatră” a organizării de ţară.

Nu de aceea liberalii au ales culoarea galbenă, dar azi ea s-a potrivit de minune cu spiritul lui Nea Mărin cel rebel chiar şi în comunism. Şi probabil că fără nicio legătură cu marele actor naţional, Rareş Bogdan, achiziţia-surpriză a PNL în competiţia electorală altfel fadă, a „explodat” de parcă s-a teleportat în galeria de odinioară a Craiovei Maxima.

 • „Să ştiţi, noi, ceilalţi români, vă privim cu maxim respect. E greu să înţelegem cum Dumnezeu a ajuns această regiune plină de oameni inteligenţi să-l trimită la Bucureşti pe unul ce-şi ascundea banii în cavouri, Darius Vâlcov. Cum, Doamne iartă-mă, aţi ajuns să vă închinaţi la un cuplu toxic pentru România – Olguţa şi Olguţul! România nu-i a lor, România e a dvs., a celor peste 80.000 de olteni care au plecat alungaţi de PSD din această ţară”.
 • „Înainte de a ne preocupa de puşcăriaşi şi de condiţiile din închisori, ar trebui să ne preocupăm de spitale, şcoli, autostrăzi. Eu ştiu că, în democraţie, hoţii stau la puşcărie, nu stau în Parlament, nu stau în Guvern. De aici, din mijlocul Olteniei, o să-i fac o ofertă de nerefuzat lui Liviu Dragnea: Dragnea, timpul tău a expirat, retrage-te până nu e prea târziu, vei mânca o mamă de bătaie cu partidul tău!”

Orban, mesaj pentru „blatişti”

E frumos ce spune jurnalistul ce părăsea luna trecută Realitatea TV odată cu cel mai de succes show politic de televiziune. Dar vor „pune osul” la bătaie toţi liberalii, ştiind bine că baronii PSD-ALDE şi-au plasat de-a lungul timpului în PNL şi nişte cozi de topor despre care presa locală a scris pe larg?

Nu ştim. Ce am aflat azi e că Ludovic Orban, liderul PNL, a transmis un mesaj fără echivoc către primarii liberali, care ar putea face „blat” cu PSD şi ALDE în campanie: „Nu iert și nu uit, în bătălie trădătorii sunt pedepsiți pe loc, fără proces!”

Declaraţiile lui Ludovic Orban

 • Bine v-am găsit, dragi olteni, să arătăm astăzi că PNL nu este învins, că PNL nu acceptă locul doi, că PNL are forța să-i reprezinte pe toți aceia care s-au săturat de minciuna și ticăloșia ciumei roșii.
 • PSD nu mai face campanie pentru că îi este frică să iasă pe stradă. Vă imaginați că Dragnea ar avea curajul să se plimbe liber pe stradă, i-ar lua lumea cu huo. De aia s-au pitit în sediile din care exercită puterea fără niciun fel de legitimitate.
 • Să strigăm: Victorie!
 • Sunt capabili de orice ca să câștige voturi: să dea bani, să fure la urnele de vot.
 • În fiecare zi, PSD toarnă otravă și minciună în urechile românilor. Au ajuns să fie atât de nesimțiți să spună că până și alocațiile pentru copii au fost crescute de ei.
 • Nici hunii, nici tătarii, nici rușii nu au jefuit România cum au jefuit foștii comuniști care conduc România
 • Să mergem la referendum și să nu-i lăsăm scape, să votăm ca ei să fie pedepsiți, pentru că și-au făcut averi pe spinarea românilor
 • Vă cer ca până în 26 mai să puneți deoparte plăcerile, tabieturile, alte activități, să punem pe primul loc obiectivul pe care îl avem să câștigăm alegerile pentru PE. Să mergem pe fiecare stradă, fiecare casă, să vorbim cu toți românii și să le spunem că destinul lor e în mâinile lor, că au în mâini glonțul de argint ca să ucidă fiara pesedistă și că acest glonț de argint e ștampila de vot.
 • Știu cum pesediștii sunt la ușile primarilor, dar și acolo unde mai cedează un primar, PNL are oameni să facă campanie. Nu iert și nu uit, în bătălie trădătorii sunt pedepsiți pe loc, fără proces și vor avea de suferit!

5 COMENTARII

 1. Rateș Bogdan este de o moralitate îndoielnică lăsând la o parte calitatile de Cal Troisn scos de PNL din pălărie. Ar fi trebuit sa le spună oltenilor cum Dumnezeu ai câștigat peste 270.000 de lei pe an iar postul REALITATEA TV NU PLĂTEA DE ANI BUNI TAXE ȘI IMPOZITE? CHIAR NU AVEȚI PUȚIN BUN SIMT IN DISPREȚUL TOTAL FATA DE ROMANII CARE ÎȘI ÎȘI PLĂTESC AN DE AN TAXE ȘI IMPOZITE LA BUGETUL STATULUI! ESTE UN INDIVID CU CARACTER MIZERABIL ȘI TRANSFORMAT DINTR-UN ZIARIST DE DOI BANI BĂGAT IN POLITICA DE PNL DUPĂ REȚETA DE ACUM CINCI ANI CU KLAUS IOHANNIS INTRAT ȘI EL PE USA DIN SPATE A PNL-ului.! Acessta așa zisa strategie nu ca avea efect și doar niște tampiti sa voteze un asemenea candidat la europarlamentare( Rareș Bogdan).
  Vor cei de la PNL sa facă asemenea mitinguri unde Deștepții sa se uite in gura lor spurcata de a lovi încontinuu in PSD cu aceleasi lozinci populiste devgenul ciuma roșie, penali de parca PNL-ul nu ar avea penalii lorca celebrii Vasile Blaga, Elena UDREA , și alții care ciudat unii dintre ei nici nu au fost “ invitați “ la acest organism toxic DNA , care trebuie in mod normal DIZOLVAT!!!!!

  • Ia cara-te de-aici, mai postac psdist nerusinat ca si javrele care te platesc! Abia astept alegerile cand o sa va duceti pe copca, hoti ordinari, toata Romania va canta psd-draknea-alde-udmr : La multi ani cu executare!

  • Postac psd-ist, ti-ai luat tainul de 3 mici si o bere? Sa-ti stea in gat, ca tare va supara adevarul!!! Sudul e Kaput prin toate hotiile facute de nelegiuitii psd-isti!!! Aia fura Beline si judete intregi iar asta se intreba de ce a fost platit Rares salariul pe care-l merita de la Realitatea. Omul a facut un ban pe munca lui, in contrast cu furaciunile lui dracne si clica lui!!! Rares a platit impozit pentru bani, dragnea a furat cat putut fara nicio jena, ori impozit!!!

 2. Dragi olteni,

  A venit ziua să faceți din Oltenia un bine al umanității prin prezența la vot care să impună munca liberală spre cinstirea eroilor neamului românesc. Aducerile aminte vorbesc despre Marea Luptă a domnitorului Mihai Viteazul pentru Transilvania dragă nouă în trupul de pământ dacic strămoșesc.

  Olteni, lupta de clasă e dură. Nu vom supraviețui sau nu ne putem salva cu toții de Iadul unde diavolul a rupt linii sacre aparținătoare de Dumnezeu. Lupta asta trebuie dusă la Infinit şi a face din PSD un partid minuscul ca Ion Iliescu cel care în 2008 vorbea de finalul capitalismului american şi al Germaniei.

  Dragi olteni, munca voastră e caracter. Veniți la vot şi votați Pro România dacă oferta liberală nu vă e pe plac. Fiindcă de ziua de azi depinde lumina, făclia galbenă a lumii de dincolo unde ne vom dormi somnul rațional spre mare cinste.

  Dragi olteni, am şezut la râul Phedra şi am plâns fiecare vlăstar domnesc care a murit spre cinstirea lui Dumnezeu. Beți vinuri bune şi aveți idei mari şi bune. Veniți la vot pentru preşedinte. Poate Liviu Dragnea va pricepe cinstea voastră.

  Trăiască Țara şi cetățenii săi mari!
  Trăiască România! A face un mare bine.

  Vivat România! Vivat Națiunea!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here