Ciucu îl pune la locul lui pe impostorul ajuns primar PSD la Sectorul 6: “Eu am condus experți, nu mafii. Când băteam țara în proiecte de educație, Mutu era bișnițar și învârtea valută”

0
1391

Ciprian Ciucu, candidatul PNL la primăria Sectorului 6 din București, a publicat pe contul său de Facebook o replică prin care îl pune la punct pe Gabriel Mutu, după ce primarul PSD-ist al respectivului sector l-a porcăit la Realitatea Plus.

Specialistul în “comerț” instruit la academia SRI, acum cocoțat în fruntea Sectorului 6, i-a evaluat miercuri seara pe contracandidații săi de la PNL și USR, conform filosofiei PSD: dacă nu “pui mâna”, dacă vrei altceva în viață decât să parvii cu orice preț și cât mai repede, înseamnă că ești prost.

Mutu, traseist plimbat prin mai multe partide, a spus despre Ciprian Ciucu (PNL) și Alexandru Gădiuță (USR), care și-au anunțat candidatura la Primăria Sectorului 6, că “n-au realizat nimic pentru familiile lor”.

Ciprian Ciucu a răspuns pe contul său de Facebook, joi dimineață.

 

Atacul devastator al lui Ciprian Ciucu

În timp ce eu predam la Universitate, Mutu, membru PSD, apropiat de Bittner și de oamenii lui Năstase, punea la cale afaceri imobiliare cu firme-fantomă

„Mie îmi place omul om și porcul porc. Dar la o asemenea porcărie chiar mă așteptam. Mă aștept și la altele. Gabriel Mutu a lansat miercuri, la Realitatea Plus, o serie de atacuri de-a dreptul mizerabile la adresa contracandidaților săi de la PNL și USR, spunând că cei doi «n-au realizat nimic nici măcar pentru familiile lor».

Când afli despre o asemenea porcărie, îți dai seama de ce Sectorul 6 arată ca o mocirlă, ca acesta din poză, după gustul și caracterul lui Gabriel Mutu.

Nu ca să mă justific în fața acestui individ dubios, ajuns din nefericire primar, ci ca să preîntâmpin astfel de atacuri murdare, vin, totuși, cu câteva precizări. Familia mea e bine-mersi, iar ceea ce ofer eu familiei mele, Mutu nu mai poate oferi de mult familiei sale.

Când eu muncesc cinstit, băteam țara în lung și lat, angrenat în proiecte de educație, la începutul carierei mele, Mutu era un bișnițar și învârtea valută.

În timp ce eu căpătăm expertiză în organizații respectabile și predam la Universitatea din București, Mutu, membru PSD, apropiat de Bittner și de oamenii lui Năstase, punea la cale afaceri imobiliare cu firme-fantomă.”

“Noi investim agoniseala în educația copilului nostru, nu în lux, iahturi, Monaco și stațiuni de lux. Dar suntem fericiți așa

„În timp ce eu puneam pe picioare unul dintre cele mai respectabile think-tank-uri din România și lucram în proiecte internaționale din regiune, angajat de organizații internaționale prestigioase, Mutu trecea de la PSD la PDL și se agăța de fusta Elenei Udrea, înconjurat de interese imobiliare oculte. Mutu a fost membru PSD, PDL, PNL și iar PSD.

Tot ce am făcut eu… am făcut prin munca mea. Eu nu m-am însurat cu rețele pregătite de către alții. Am condus echipe de experți, nu mafii. Nivelul profesional la care am ajuns eu îi va fi întotdeauna inaccesibil unui produs al profitorilor tranziției. Acum conduc o instituție serioasă, nu o parazitez.

Eu înțeleg aroganța omului foarte bogat. Are de mii de ori averea mea. Și ne judecă pe toți după câți bani are el. Eu nu am acei bani, dar familiei mele nu i-a lipsit niciodată nimic. Da, noi stăm la bloc, nu la vilă în Herăstrău. Da, noi investim agoniseala în educația copilului nostru, nu în lux, iahturi, Monaco și stațiuni de lux. Dar suntem fericiți așa cum suntem pentru că cinstea și onoare nu este la îndemâna oricui.”

Mutu, incoerent: “Să vină cu nume care, într-adevăr, când te uiți în CV-urile respectivă, să mă facă să zic «Da, domn’e!»“

Miercuri seara, la Realitatea Plus, Gabriel Mutu, primarul PSD al Sectorului 6, spusese că PNL și USR au propus oameni care nu se compară cu el.

“Să vină cu nume care, într-adevăr, când te uiți în CV-urile respective, să mă facă să zic «Da, domn’e! Într-adevăr, am un contracandidat cu care pot dezbate lucruri concrete pentru electorat!». Când discuți cu oameni care n-au lucrat niciodată, n-au realizat nimic în viață pentru ei înșiși, nici măcar pentru familiile lor n-au făcut nimic, atunci nu poți avea pretenția că poți face ceva. Ca să fii bun manager trebuie să fi ocupat cel puțin pentru o săptămână, o lună, un an funcția de manager undeva. Dacă vii pur și simplu să spui că ești bun manager, dar fără să fi dovedit vreodată că chiar ești bun manager, este foarte discutabil”.

“Managerul” Mutu: master la SNSPA după licență la “privat”, cursuri la Academia SRI, cu abilități în “dezvoltare imobiliară” și “comerț

Gabriel Mutu

Ca orice PSD-ist care se respectă, și Gabriel Mutu și-a descoperit setea de învățătură târziu și a urmat calea studiilor particulare și a celor la instituții apropiate de “epoleți”.

Ceea ce Ciucu definește sec “bișniță”, în CV-ul lui Mutu e împachetat foarte frumos drept activitate în “sectorul privat”, unde a făcut “consultanță și management” în “dezvoltare imobiliară, comerț, publicitate și media”.

S-a înscris la 32 de ani la Facultatea de Drept a Universității Româno-Americane (particulară), pe care a absolvit-o la 36 de ani.

La 38 de ani a intrat la SNSPA (fosta Academie „Ștefan Gheorghiu”, unde se “șlefuiau” cadrele Partidului Comunist), unde spune că, la 40 de ani, și-a luat un master în politici europene, integrare europeană, relații internaționale.

Apoi, firesc, nu putea urma decât Colegiul Național de Informații (al SRI), unde a făcut cursuri de siguranță și securitate națională.

Cu SNSPA și Academia SRI în spate, Mutu era numai bun de propulsat, deja, în administrația publică. În 2008 a fost consilier local la Sectoul 6, apoi a ajuns chiar senator PSD, timp de două mandate (2008-2016). Din 2016 este primar al Sectorului 6.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

A murit criminalul în serie care i-a dat foc fetei de 17 ani! S-a spânzurat cu tricoul în pușcărie, a decedat la spital

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here