Ciolacu, în rol de Benny Hill: „Iohannis vrea să ne fure Crăciunul! Votați PSD ca să aveți Sărbători!”

4
1022
Iohannis și două vietăți PSD-iste, Ciolacu și Firea / FOTO: Inquam Photos

Declarația de presă a lui Klaus Iohannis, de marți seara, în care a lansat un atac nimicitor la adresa PSD, a provocat reacția președintelui acestui partid, Marcel Ciolacu. Liderul PSD a scris pe Facebook niște gogomănii care-l transformă într-un fel de Benny Hill al politicii, un caraghios de care râde lumea.

„Vă îndemn să votați pentru ca Iohannis să nu ne închidă în case după 6 decembrie! Să nu ne fure Crăciunul, să nu ne fure și Sărbătorile acestea!”, se opintește Ciolacu, care se pare că a rămas marcat de filmul „Grinch”, în care un ne-pesedist fura Crăciunul.

„Vă îndemn să votați pentru a ne lua viața înapoi!”, erupe la final șeful PSD, ridicol, patetic, seducător ca Mița Baston.

Postarea caraghioasă a lui Marcel Ciolacu

(scrisă de vreun scrib, pentru că Ciolacu e semi-analfabet)

„Este o mare rușine că un președinte de țară coboară atât de jos încât își asumă pe față campania nesimțită pentru PNL! A dovedit exact ce este: un agent electoral mincinos al Partidului Său, în loc să se preocupe de singurul lucru care este cu adevărat important: sănătatea și viața românilor.

Un politruc care înjură non stop nu merită niciun răspuns. Dar vă îndemn pe toți cei cu bun simț, cu logică și ancorați în realitate, care vă simțiți jigniți de un astfel de personaj, să îi dăm mesajul corect pe 6 decembrie: să punem STOP unui an de haos și dezastru!

Vă îndemn să ieșiți din case pentru a scăpa de acest guvern incompetent și corupt!

Vă îndemn să votați pentru ca Iohannis să nu ne închidă în case după 6 decembrie! Să nu ne fure Crăciunul, să nu ne fure și Sărbătorile acestea!

Vă îndemn să votați pentru sănătatea voastră, pentru educația copiilor voștri, pentru pensiile voastre, pentru locurile de muncă!

Vă îndemn să votați pentru a ne lua viața înapoi!”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here