duminică, mai 26, 2024
AcasăOpiniiCine îl poate opri pe Putin?

Cine îl poate opri pe Putin?

-

Acum, când vă scriu aceste rânduri, situația în Belarus este una destul de neclară. Presa de la Chișinău relatează că Vladimir Putin trimite Garda Națională în Belarus. Asta înseamnă o intervenție militară mascată a Rusiei în Belarus. Un nou soi de ”omuleți verzi”.

Mă miră faptul că presa din România nu prea comentează acest lucru, pentru că situația de la Răsărit ar trebui să ne pună în alertă. Cine sau ce îl poate împiedica pe Putin să repete scenariul la Chișinău? Nimeni și nimic nu îl poate împiedica.

Să ne închipuim că un lider politic, nu neapărat Igor Dodon, în urma unor proteste mari la Chișinău, cere ajutorul Federației Ruse ca să calmeze zona. Ce se va întâmpla?

”Pacificatorii” de pe Nistru sunt la câțiva kilometri distanță. Imediat ajung la Chișinău. Credeți că se vor opri doar la Chișinău? Ei vor ajunge până la Prut. Socotiți faptul că de la Iași până la Chișinău faci cam 5 ore cu mașina…

- Advertisement -

Desigur că nu vor trece Prutul. Putin nu este prost. În România lucrează cu mănuși. Aici folosește propaganda rusă și pe toți cei care o cred.

Propagandă rusă, camuflată de multe ori sub forma unor site-uri creștine de la Chișinău. Mă refer la site-uri așa-zis ortodoxe. Asta, pentru că prinde la români.

Paul Szasz Sebeș

- Advertisement -

(Opiniile îmi aparțin și nu implică redacția Ziaristii.com)

DE ACELAȘI AUTOR:

- Advertisement -

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -