sâmbătă, aprilie 20, 2024
AcasăLumeaCiamba, omul lui Dragnea din Ministerul de Externe, pensionat de Iohannis ambasador...

Ciamba, omul lui Dragnea din Ministerul de Externe, pensionat de Iohannis ambasador la Atena

-

Până zilele trecute a fost secretar de stat în ministerul de Externe, iar în mandatul lui Teodor Meleșcanu, acesta executa ordinele lui Liviu Dragnea.

George Ciamba, 63 de ani, a fost tras pe linie moartă la cererea lui Klaus Iohannis, conform unor surse din minister.

Acesta s-a întors la postul de ambasador al României în Grecia unde a mai activat și în perioada 2005-2012, în mandatul lui Traian Băsescu.

E demn de remarcat că George Ciamba are o legătură veche cu PSD. Este adus în țară imediat după ce Victor Ponta răstoarnă Guvernul PDL în 2012.

- Advertisement -
Ciamba a fost implicat până peste cap în afacerea mutării ambasadei României din Tel Aviv la Ierusalim, această mutare făcându-se la ordinul lui Liviu Dragnea.

Decizia venea în contradicție cu politica Uniunii Europene care nu vrea o tensionare a relațiilor dintre palestinieni și statul Israel.

George Ciamba a făcut un raport prin care susținea această mutare care i-a fost înaintat lui Meleșcanu pentru ca acesta să facă presiuni pe Iohannis.

De asemnea, în perioada în care România a deținut președinția Consiliului Uniunii Europene, Viorica Dăncilă l-a desemnat pe Ciamba să se ocupe de organizarea și administrarea tuturor evenimentelor legate de mandatul de șase luni.

Legătura dintre Ciamba și Dragnea cunoscută de opinia publică, diplomatul fiind acuzat că a angajat-o pe fiica unui director Tel Drum, firmă controlată de fostul lider PSD, în Ministerul de Externe.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

- Advertisement -

2 COMENTARII

  1. Cum adica l-a tras pe linie moarta!?! Daca-l trimitea direct in pensie intelegeam, dar sa-l trimiti ditamai ambasadorul nu mi se pare o pedeapsa, dimpotriva!!!! Avem atatea nulitati si nepregatiti trimisi pe posturi la diferite ambasade, vezi madam Cozma si fiul vitreg al lui melescanu etc, care numai pregatirea necesara nu o au pentru a ocupa respectivele posturi… si te intrebi ca prostul pe ce considerente sunt impinsi in fata atatia paraziti, care papa banii statului fara niciun merit in timp ce altul cu pregatirea necesara, dar fara pile, nu ia postul! Ma uit la dl Cristian Diaconescu care e tinut pe linie moarta iar Mihalache adormitul e ambasador in Anglia, cata nedreptate!?!?!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -