joi, aprilie 18, 2024
AcasăPropagandăCel mai penibil președinte de partid: "Este posibil ca Clotilde Armand să...

Cel mai penibil președinte de partid: „Este posibil ca Clotilde Armand să fugă din țară! Probabil că va fugi într-o noapte în Franța”

-

Aurelian Pavelescu, impostorul care a capturat PNȚCD și-l ține ostatic, s-a făcut din nou de râs. S-a repezit ca proasta-n târg și a mușcat momeala aruncată poporului de televiziunile mincinoase Antena 3 și România TV. Pavelescu plătește tribut faptului că se uită la cele două latrine TV ca la niște icoane.

Se uita Pavelescu la Antena 3 sau la RTV (ori la amândouă simultan) și s-a apucat să scrie, fără să se întrebe măcar o clipă (ca avocat, dacă politicianul din el e castrat de orice logică): dar dacă femeia indicată cu săgeată nu e Clotilde Armand?! Și nu era.

Drept urmare, vineri noaptea, la ora 23.16, Pavelescu a postat un mesaj pe anemica sa pagină de Facebook. Un mesaj care, inspirat din răcnetele televiziunilor mincinoase, este la rândul său o mare minciună.

Mai mult, Pavelescu face și o predicție demnă de Mama Omida încovidată: „Avertizez că este posibil ca Clotilde Armand să fugă din țară!”.

- Advertisement -

De altfel, avocățelul scria și pe 27 iulie, părând să aibă o obsesie: „Probabil că va fugi într-o noapte în Franța”.

Ați înțeles? Într-o noapte, nu la lumina zile! Și în Franța, nu în Serbia sau Madagascar, pe unde s-au ascuns idolii lui Pavelescu!

Mesajul psihotic al lui Aurelian Pavelescu

„CLOTILDE ARMAND, LA PUȘCĂRIE! NU MAI ARE SCĂPARE!

- Advertisement -

Am spus de câteva luni că Clotilde Armand va ajunge la pușcărie, fără a ști despre imaginile flagrante care-au ieșit azi: ea însăși a băgat mâna în sacii cu voturi. Jocul s-a sfârșit! Nimeni nu mai poate acoperi. Dacă justiția nu reacționează, nici nu mai contează – justiția însăși se va compromite și va intra în colaps, iar Clotilde tot va ajunge la pușcărie, mai devreme sau mai târziu.

Orice activitate a Primăriei Sectorului 1 este suspendată de azi, orice act al Primarului este nul încă de la începutul mandatului!

Vor cădea, în timp, capete din ce în ce mai mari!

Avertizez că este posibil ca Clotilde Armand să fugă din țară”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

VIDEO. Antena 3 și RTV s-au înecat în minciuni. Au „teleportat-o” pe Clotilde Armand în sala cu voturi, „confundând-o” cu o altă femeie!

Robert Turcescu a semnat din nou! De data asta, alături de PSD și AUR, pentru demiterea primăriței Clotilde Armand. Furtună anti-Turcescu pe pagina lui Turcescu

VIDEO. Sfaturile interlope ale lui Mirel Curea (EVZ) pentru eliminarea lui Mălin Bot: „Îl provoci și îl bați de se cacă pe el”. Dan Andronic și Robert Turcescu se hlizesc

Șantierul ilegal al lui Robert Negoiță i-a înghițit pe cei doi muncitori lângă Biblioteca Națională! Plângere penală pe numele primarului de la Sectorul 3

A fost arestat un om al lui Dan Voiculescu, fost deputat al lui Tăriceanu! Își șantaja fostul asociat să-i cedeze un iaz

RUSOFILIE ȘI PROSTIE. Oana Lovin a fost chemată de patronul restaurantului La Copac să-l hărțuiască pe Dan Barna! „Horațiu mi-a spus: «Ți-am zis să-l aștepți să iasă afară, să nu faci asta înăuntru!»”

VIDEO. Șoșoacă, scelerată: „Dacă îndrăznește cineva să pună mâna pe noi, să ne vaccineze, va muri!”

Motociclistul Trică Mitici e la a doua crimă pe șosele! Judecat pentru moartea unui biciclist în 2014, arestat pentru cea a unui trotinetist în 2021

Tata era lider sindical al polițiștilor, fiica presta dansuri orientale și fura curent! Beizadeaua a fost parașutată în Poliție și la Transelectrica

* Florin Călinescu face angajări pentru o nouă televiziune. Cristian Grețcu, de la Divertis, s-a oferit să lucreze cu el. Mesaj de la Bendeac

- Advertisement -

5 COMENTARII

  1. Curea, Turcescu, Andronic, Pavelescu, gen.Abraham, Gâdea, Badea, Oana Zamfir, Ursu, Ciutacu, Terheș, Udrea, Basescu, Videanu, Blaga, Berceanu, Boc, Adelu’, Iliescu, Cozmâncă, Văcăroiu, Andronescu, Pop, Dan Șova, Ioan Rus, Cuc, Dragnea, Ponta, Mitralieră, Pleșoianu, Iordache, Nicolicea, Olguța, Codrin și tot restul acestei faune politice și nepolitice, oameni proveniți din putoarea borhotului comunist, oameni care ne-au ologit soarta profitând de prostia noastră, oamenii care în orice moment ar fi gata să ne scoată din blestemata (în mintea lor) Uniune Europeană. Și în loc să plătească pentru răul făcut, pentru că justiția și instituțiile nu-și fac treaba denigrează, denigrează, denigrează. Și niciodată sătulul nu a crezut flămândului.
    Și până ce unchiului Sam nu-i va ieși (vai! greu de reușit) alegerea unui OM de caracter pe care să-l „pună” în fruntea țării nu va fi bine în țara asta. A încercat cu Iohannis dar nu i-a reușit. Vedem asta de șase ani. Da’ și când i-o ieși unchiului Sam? Că noi dacă mergem să votăm…am văzut pe 20. Mai. 1990 de ce suntem în stare.

  2. De ce se face atata caz, de acea poza ?
    Chiar daca era Clotilde in poza, nu putea face nimic.
    In saci erau voturile deja numarate in sectiile de votare, iar listele cu rezulatele din toate sectiile de votare, semnate de reprezentantii tuturor partidelor, fusesera deja trimise la Biroul Electoral.
    psd-ul a fraudat masiv si de aceasta data si inceraca acum prin toate canalele, pe care le are la dispozitie, sa deturneze atentia de la faptele penale comise de oamenii sai.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -