vineri, aprilie 19, 2024
AcasăNewsCe-a ajuns PNȚCD! Pavelescu: "Dragnea a reușit un act epopeic. A câștigat...

Ce-a ajuns PNȚCD! Pavelescu: „Dragnea a reușit un act epopeic. A câștigat totul și a intrat în cărțile de istorie. RESPECT!”

-

Dacă Iuliu Maniu, Ion Mihalache (pe care-i tot invocă) sau Corneliu Coposu (pe care-l „uită” de fiecare dată) ar ieși din mormânt, l-ar alerga pe Aurelian Pavelescu, urmașul lor la conducerea PNȚCD, până la granița cu Rusia și l-ar preda muscalilor, să nu mai auzim de el!

Impostorul care a luat captiv un partid istoric, pângărind oasele martirilor săi, a scris un text odios – și l-a publicat pe Facebook – chiar în ziua eliberării din închisoare a recidivistului Liviu Dragnea, infractor de drept comun.

Pe 15 iulie, Aurelian Pavelescu ne-a reamintit că mega-coruptul Dragnea a fost „trimis în închisoare nevinovat, de o conjurație parastatală și în aplauzele frenetice ale ambasadelor și multinaționalelor”. Așadar, tot un fel de martir, numai bun de pus în ramă lângă Maniu, Mihalache și Coposu!

Oda lui Pavelescu a continuat pe Bulevardul Balamucului. Aflăm chiar din titlu că „Liviu Dragnea a câștigat totul și a intrat în cărțile de istorie”. Și imediat, plecăciunea: „Respect!”.

- Advertisement -

Dar martirul nu e singur! Îl are lângă el pe însuși Codrin Ștefănescu, la care Pavelescu se închină cu respect.

Cu un așa reper în preajma sa, Dragnea „a reușit un act epopeic: fondarea mișcării suveraniste române”. Dar i-o fi fost ușor? Nicidecum: „De aceea a și plătit cu libertatea”.

Textul pavelescian se încheie cu încă un „RESPECT!”, unul apăsat, cu majuscule, să priceapă tot norodul că el, groparul PNȚCD, îl pupă-n cur pe Dragnea, banditul PSD!

- Advertisement -

Oda lui Pavelescu pentru Dragnea

„Liviu Dragnea a câștigat totul și a intrat în cărțile de istorie. Respect!”

„Trimis în închisoare nevinovat de o conjurație parastatală și în aplauzele frenetice ale ambasadelor și multinaționalelor, Liviu Dragnea a ieșit astăzi învingător. Fără să se fi lăsat intimidat, știind că puterea adevărului este supremă.

Este ziua neagră pentru cei care-au ordonat și acceptat execuția, dar și pentru cei care au fost complici prin tăcere. Ziua neagră a trădătorilor. Ei nu se vor mai putea răscumpăra. Ce cădere în subteranele unei pușcării permanente: moartea lor civilă!

Însoțit mereu, chiar împotriva tuturor, de Codrin Ștefănescu și alții câțiva, foarte puțini, a reușit un act epopeic: fondarea mișcării suveraniste române. De aceea a și plătit cu libertatea, scăpat de Dumnezeu de la plata cu viața. O mare luptă se măsoară prin puterea de sacrificiu, doar așa se poate învinge.

Este o chestiune de destin. Îl construiesc chiar dușmanii tăi, instrumente ale adevărului prin vădirea minciunii.

Nu știu dacă va mai face sau nu politică, dar ce-a lăsat în urmă rămâne. Când cei care-au construit statul paralel, teroarea și supunerea propriului popor – președinți, prim-miniștri, miniștri, parlamentari, securiști, procurori și judecători la un loc – vor fi căzut de mult în uitarea cu care se plătește trădarea (pedeapsa cea mai ușoară), povestea lui Liviu Dragnea va trăi în mintea oamenilor!

RESPECT!”

„Guvernul Dăncilă să blocheze Facebook! Zuckerberg să vină în România să dea explicații!”

În 2019, înaintea alegerilor europarlamentare, PSD – condus atunci de Liviu Dragnea – a semnat un acord de colaborare cu PNȚCD, prin care l-a propulsat în Parlamentul European pe răspopitul Cristian Terheș.

După scorul slab obținut de PSD (cu PNȚCD în remorcă) la alegerile europene, Pavelescu a publicat – pe pagina de Facebook a partidului – un mesaj halucinant.

„Protest împotriva Facebook. Aceste alegeri au fost prejudiciate de reţeaua de socializare Facebook. Aşa cum Paul Hitter a declarat în urmă cu câteva minute pe Antena 3, că este blocat de Facebook înainte de evenimente importante, tot aşa mai mulţi ţărănişti au fost blocaţi pentru că au dat share unor mesaje politice ale lui Aurelian Pavelescu. În tot acest timp, Facebook tolerează limbajul vulgar şi îndemnurile la violenţă ale reprezentanţilor altor partide. Solicităm Guvernului Dăncilă să ia măsuri pentru blocarea accesului la Facebook în România, iar Parlamentului să facă o comisie de anchetă. Zuckerberg să vină în România să dea explicaţii. Facebook câştigă mulţi bani de pe urma utilizatorilor români, dar nu acordă nici o atenţie pieţei din România. Considerăm acest comportament al companiei în cauză că fiind inacceptabil”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Filiera din justiție care l-a scos pe Dragnea din pușcărie. Rolul judecătoarei anti-#Rezist de la Giurgiu, anchetată de DNA după ce l-a eliberat din arest pe Sile Cămătaru

* DNA i-a băgat frica în oase! După 3 luni de tergiversări, Piedone a demolat chioșcurile de la metrou Izvor imediat ce s-a aflat că i-a cerut cotă-parte baronului Rădoi ca să nu le dărâme

* Semnatara documentului anti-Orban trimis din Cancelaria premierului Cîțu este Mioara Costin, care lucrează la Guvern de 3 luni. Ea l-a înlocuit pe Andi Manciu la șefia Grupului de Comunicare Strategică

* Previziuni electorale 2024: Emil Boc câștigă turul 1 la prezidențiale și intră în finală cu candidatul USR-PLUS. PSD se scindează

* VIDEO. Roșca Stănescu către PSD-iști: “Hai, ieșiți la drumul mare!“. Eliberarea lui Dragnea le dă curaj borfașilor: se întorc vremurile haiduciei

VIDEO. Un lider AUR l-a vizitat acasă pe Dragnea – „cel mai mare patriot al României, pe care toți vor să-l omoare!”

Un extremist AUR face lista „trădătorilor nenorociți” care o susțin pe Clotilde Armand. Sunt amenințați și „cei din justiție și structurile de stat”

* Moartea subită a jurnalistului Mihai Dolinschi. A fost găsit „într-un lac de sânge”, la 29 de ani

* Florin Călinescu se desparte de „actualul management” al Pro TV. Renunță și la „Românii au talent”. Continuă doar la Partidul Verzilor, pentru că are de luptat cu „câteva personaje mondiale” și cu „câțiva de pe aici”!

* „Duzina de dezinformare” – Cei 12 care au otrăvit planeta cu mesaje anti-vaccinare. Printre ei, nepotul fostului președinte american John F. Kennedy

- Advertisement -

7 COMENTARII

  1. Pavelescu este doar un hoit politic, aflat într-o putrefacție lentă, dar care pute îngrozitor. Lumea l-ar îngropat într-o hazna, care poate că nici nu duhnește atât de grețos ca el. Oricum, hoitul ăsta nici nu mai trebuie luat în seamă de nimeni. Nu înseamnă nimic, pentru nimeni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -