Cel dintâi ministru român infectat cu Covid. „Am avut simptome de gripă. Aveți grijă mare de voi!”

0
318
Virgil Popescu

Virgil Popescu, ministrul Economiei, a anunțat luni seară, pe Facebook, că a fost confirmat pozitiv cu Covid-19. Este primul membru al Guvernului Orban care a fost infectat cu coronavirus.

Ministrul Virgil Popescu a scris pe Facebook că și-a făcut testul Covid-19 înainte de plecarea în Israel, unde trebuia să-l însoțească pe premierul Ludovic Orban, într-o vizită oficială. Primul test, sâmbătă, a ieșit negativ, însă duminică ministrul a început să aibă simptome de gripă. Luni și-a repetat testul Covid-19, care a ieșit pozitiv.

Ministrul Economiei spune că nu are simptome grave, iar cei apropiați ”sunt în regulă”. Ministrul susține că a respectat regulile sanitare de protecție, dar că ”acest virus nu iartă”.

Mesajul ministrului Virgil Popescu

„Astăzi am fost testat pozitiv cu Covid-19. Am urmat protocolul și sunt încrezător că va fi bine. Sâmbătă am fost testat pentru plecarea în Israel. Testul a fost negativ. Duminică noaptea am avut simptome de gripă. Astăzi am făcut un nou test, care a ieșit pozitiv. Nu am simptome grave. Cei apropiați sunt în regulă. Aveți grijă mare de fiecare dintre voi. Masca vă poate proteja. Am respectat regulile, dar acest virus nu «iartă». Sunt încrezător că voi trece și peste această perioadă. Că este multa treabă de făcut.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here