Cerință fermă la mitingul lui Cataramă, care contesta pericolul virusuluit: “Vrem păcănele!”. Cei mai mulți manifestanți s-au protejat cu măști și au păstrat distanța

2
2115

Mitingul organizat de Viorel Cataramă sâmbătă, în Piața Victoriei, pentru a contesta starea de alertă și pericolul virusului, a fost ciudat: deși spuneau că epidemia e o invenție, mulți dintre cei 150 de participanți au purtat măști și au păstrat distanța față de ceilalți.

Oamenii care au urcat pe un scăunel pliant și au vorbit la portavocea adusă de Viorel Cataramă au avut doleanțe diverse: jos guvernul, jos minciuna, să nu se mai fure, să se dea pensii, să fie dejucat planul demonic etc. Cineva din public a strigat, la un moment dat: “Vrem păcănele!”.

Oamenii aduși de Cataramă la miting au contestat existența virusului, dar mulți dintre ei au păstrat distanța față de ceilalți și au purtat măști de protecție

În pandemia de coronavirus, Viorel Cataramă a încercat să atragă atenția asupra lui prin poziționări excentrice. A mers într-un cartier aflat în carantină și s-a îmbrățișat cu locuitorii. A contestat existența virusului și a epidemiei, acuzând conspirații. Pe 15 mai a participat la un miting organizat de conspiraționiști pro-ruși și membri ai PSD, în care nu s-a respectat nicio regulă de protecție și în care, de asemenea, s-a protestat împotriva măsurării temperaturii la intrarea în spațiile închise.

Situația s-a repetat sâmbătă, 13 iunie, când Viorel Cataramă a strâns în Piața Victoriei, prin metode și argumente doar de el știute, circa 150 de persoane nemulțumite de diverse lucruri.

Cererile susținătorilor lui Cataramă: jos guvernul, să nu se mai taie pădurile, pensii și bilete la tratament, vrem păcănele

Cei mai mulți oameni, în vârstă, au cerut pensii mai mari, bilete pentru tratament la stațiuni, liniște. O doamnă a cerut “să iasă afară din țară ăștia care nu sunt de originea noastră românească și ne înșală țara, ne fură, ne fură banii, ne fură toate alea, magazinele sunt închise peste tot”. O altă pensionară a afirmat că știe Iohannis unde se duc pădurile.

După ce prima vorbitoare, o doamnă în cămașă bej, și-a încheiat discursul la portavoce, printre ovații, oamenii strânși și-au strigat ofurile, iar cineva a cerut: “Vrem păcănele!” (în acest moment, sălile de jocuri de noroc sunt închise). „Numai domnul Cataramă ne poate ajuta”, au concluzionat participanții la miting.

Interesant este că, în “manifestul” pus pe contul său de Facebook, Cataramă și-a nuanțat poziția. A recunoscut existanța agentului patogen, dar a afirmat că virusul nu e așa de periculos precum se spune.

În proclamația sa către români, scrisă agramat și fără diacritice (adică în dispreț față de limba română), Cataramă face apel la momentele de glorie militară din 1917, dar îl botează “Ferdinant” pe Regele Ferdinand I.

Proclamația către țară a lu’ domnu’ Cataramă

Un virus care exista, dar nu este nici pe departe asa de primejdios! Dacă Regele Ferdinant…“

Astazi in Piata Victoriei se naste MISCAREA PATRIOTILOR ROMANI, o forta care lupta pentru SUVERANITATEA Romaniei si care se bazeaza pe sprijinul patriotilor, a celor curajosi, dispusi chiar sa-si dea viata pentru binele patriei lor!

Condamnam cu fermitate suprimarea drepturilor si libertatilor fundamentale ale oamenilor, actiuni comise abuziv, constient si asumat prin incalcarea Constitutiei, de catre presedintele tarii si toate partidele parlamentare!

Milioane de concetateni au fost adusi in pragul nebuniei, al saraciei sau chiar al foametei, milioane de romani au fost considerati infractori si arestati la domiciliu fiind gasiti vinovati ca au peste 65 de ani.

(…) Si toate acestea pentru ce? Pentru un virus care exista, dar nu este nici pe departe asa de primejdios asa cum a fost prezentat; coronavirus este o alarma falsa, pericolul nu este mai mare decat nivelul considerat normal in cazul epidemiilor in general. Si asta o spune o agentie guvernamentala din Germania si o confirma realitatea!

In Romania a fost instaurata dictatura politico-medicala; in loc sa se ocupe de tratarea bolnavilor, doctori precum Arafat, Cercel si Rafila ne ameninta de dimineata pana seara in spatiul public, bagandu-ne pumnul in gura pentru a ne face bine cu forta. Mai devreme sau mai tarziu si acesti medici vor trebui sa dea socoteala pentru ce au facut.
Sa fie foarte clar: nimic nu se poate cladi pe frica, absolut nimic!

Daca Regele Ferdinant ar fi avut intentia sa fure cateva miliarde din visteria tarii, ar fi clamat siguranta vietii romanilor si ar fi capitulat in fata inamicului fara lupta; fiind insa un patriot, le-a solicitat soldatilor sa lupte pentru patrie, iar acestia si-au dat viata pentru ca noua sa ne fie bine astazi. (…)“.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

INTERVIU. Dr. Musta: „Sunt persoane care s-ar bucura ca lumea să se îmbolnăvească. S-ar bucura ca pandemia să revină și să nu poată fi ținută sub control”

VIDEO. “Vă rog să informați pe domnul președinte, ne dăm foc la toate autobuzele. Asta a fost înțelegerea!” A fost odată ca-n povești, a fost în România: 30 de ani de la Mineriada din 13-15 iunie 1990

2 COMENTARII

  1. În ultimile secvențe ale asaltului asupra occidentului,s-au văzut cu ochiul liber,chiar și-n „Piață” prin intermediul unor”băieți„ prieteni la cataramă,care strâng adunarea la ”nevoile” Moscovei. Căci, i-a călcat Iohannis pe coadă! Alo, cei din servicii,voi cum ne mai servești țara!?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here