Campanie iresponsabilă a PSD Gorj: scoate din casă populația de peste 65 de ani, ca să-i dea măști gratis la sediul de partid

0
1305

PSD Gorj continuă seria acțiunilor populiste, ilegale și iresponsabile, chemând persoanele de peste 65 de ani să primească câte o mască gratis, la sediul partidului din Târgu-Jiu.

Primarul liberal al municipiului Târgu-Jiu, Marcel Romanescu, atrage atenția asupra unei acțiuni populiste și iresponsabile venite din partea filialei locale a PSD.

În plină pandemie de coronavirus, PSD pune sub un mare risc sănătatea populației în vârstă – cea mai vulnerabilă din punct de vedere clinic -, într-o acțiune populistă și lipsită de scrupule.

„PSD Gorj și alți politicieni locali care fac astfel de gesturi trebuie să înțeleagă că pun viețile tuturor în pericol. Se joacă, pentru câteva voturi, cu sănătatea cetățenilor!”, acuză edilul din Târgu-Jiu.

„Dacă ar fi cu adevărat interesați de sănătatea populației, ar putea aduce acele măști la Centrul Magnolia, acolo unde Primăria Municipiului Târgu-Jiu a creat un centru de comandă menit să ajute persoanele vulnerabile. Când se transportă cumpărăturile spre domiciliul cetățenilor, pot fi duse și acele măști”, adaugă Romanescu.

„Rămâneți acasă! Nu dați curs invitațiilor acestor politicieni inconștienți! Nu zădărniciți eforturile autorităților locale!”, îi îndeamnă primarul Romanescu pe pensionarii din Tg. Jiu.

Acuzațiile lui Romanescu

„Oameni politici inconștienți au început să cheme lumea pe la sedii de partid sau au ieșit pe străzi, mimând interesul față de cetățeni și distribuind diverse materiale sanitare. PSD Gorj a depășit orice limită: îndeamnă oamenii cu vârsta peste 65 de ani să părăsească domiciliul. În goana după capital electoral, pun persoanele vulnerabile în pericol, promițând o mască! O mască ce o va înlocui pe cea cu care pleacă de acasă!

Autoritățile locale fac eforturi pentru ca acești oameni să rămână în casă: alocăm personal și autoturisme pentru cumpărăturile cetățenilor vulnerabili, în așa fel încât să nu se expună infectării cu noul coronavirus.

Fac un apel către cetățeni să nu dea curs unor astfel de invitații. Nu riscă doar o amendă dacă sunt surprinși pe stradă fără un motiv întemeiat. Își riscă viața și contribuie la răspândirea virusului!

PSD Gorj și alți politicieni locali care fac astfel de gesturi trebuie să înțeleagă că pun viețile tuturor în pericol. Se joacă, pentru câteva voturi, cu sănătatea cetățenilor! Dacă ar fi cu adevărat interesați de sănătatea populației, ar putea aduce acele măști la Centrul Magnolia, acolo unde Primăria Municipiului Târgu-Jiu a creat un centru de comandă menit să ajute persoanele vulnerabile. Când se transportă cumpărăturile spre domiciliul cetățenilor, pot fi duse și acele măști.

De asemenea, dacă era interesat de soarta cetățenilor, PSD Gorj ar fi avut grijă din timp de dotarea spitalelor din municipiul Târgu Jiu. Nu am fi ajuns în situația actuală, când spitalele cer bani de la cetățeni și de la alte instituții pentru a se dota cu strictul necesar!

Rămâneți acasă! Nu dați curs invitațiilor acestor politicieni inconștienți! Nu zădărniciți eforturile autorităților locale!”

Momeala PSD Gorj, pe pagina sa de Facebook (5 aprilie)

„Partidul Social Democrat Gorj se implică activ în limitarea răspândirii Covid-19!

În această perioadă ne-am implicat masiv în sprijinirea semenilor noștri, care au cu adevărat nevoie de ajutor.

După donarea celor 10 concentratoare de oxigen la unitățile spitalicești din Târgu-Jiu, Turceni, Motru și Târgu Cărbunești, a constituirii de grupuri de voluntari la nivelul fiecărei localități, grupuri conduse de președinții și primarii social-democrați, donarea unor sume de bani de către membrii PSD Gorj pentru achiziționarea de echipamente, mijloace de protecție pentru salvatori și bunuri pentru persoanele afectate de această boală, vitale în lupta cu acest virus, venim, acum, în sprijinul persoanelor peste 65 de ani pentru a preîntâmpina îmbolnăvirea acestora cu coronavirus.

Începând de mâine – Luni, 6 Aprilie 2020 -, între orele 11.00 – 13.00, vor fi împărțite 1.000 de măști, celor care au nevoie, cu titlu gratuit.

Persoanele peste 65 de ani sunt așteptate la sediul PSD Gorj din Târgu-Jiu, Bd. Ecaterina Teodoroiu, bl. 3, parter, cu actele de identitate, în vederea ridicării măștilor.

Se vor lua toate măsurile ce se impun într-o astfel de situație epidemiologică.

Partidul Social Democrat rămâne aplecat asupra nevoilor oamenilor!”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Klaus Iohannis dă semnalul tăierilor bugetare: „Va fi nevoie de reevaluarea TUTUROR cheltuielilor care se fac din banul public”

VIDEO. Primar PSD arestat când lua „șpagă de pandemie”: cu mască pe figură și mănuși de protecție! S-a ferit de covid, dar l-a lovit flagrantul

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here