sâmbătă, mai 18, 2024
AcasăRăzboi în UcrainaCadavrul unui rus lichidat de ucraineni a fost identificat după 38 de...

Cadavrul unui rus lichidat de ucraineni a fost identificat după 38 de zile: era șeful unei brigăzi de artilerie, din divizia rachete a armatei putiniste

-

Armata ucraineană a dat o nouă lovitură cruntă regimului criminal de la Kremlin: l-a spulberat pe locotenent-colonelul Oleg Tkacev, șeful Brigăzii 232 de artilerie, divizia rachete, a Federației Ruse. Teroristul putinist provenea din orașul Volsk, regiunea Saratov. Răspundea de tot ceea ce ține de logistica proiectilelor folosite de brigada Moscovei.

Locotenent-colonelul Oleg Tkacev (44 de ani) a fost eliminat pe 19 septembrie, dar a putut fi identificat abia pe 27 octombrie. Informațiile sunt furnizate de Irakli Komahidze, anchetator OSINT, cofondator al comunității internaționale InformNapalm, și preluate de site-uri ucrainean Obozrevatel.com.

Irakli Komahidze: „În orașul Volsk, regiunea Saratov, pe 31 octombrie, va avea loc înmormântarea locotenent-colonelului Oleg Tkacev, în vârstă de 44 de ani, care era șeful logisticii Brigăzii 232 de artilerie de rachete. Tkacev a fost lichidat pe 19 septembrie, dar a fost identificat doar recent”.

Lt.-col. Oleg Tkacev

Studiind necrologul publicat într-un ziar local din Volsk, jurnaliștii de la Obozrevatel.com au constatat că rudele militarului „denazificator” lichidat nu puteau înțelege cum i se poate întâmpla „ceva rău” unui luptător plecat într-o țară străină ca să ucidă oameni nevinovați.

- Advertisement -

Fratele teroristului Tkacev a scris următorul mesaj pe rețeaua de socializare VKontakte: „N-ai crede niciodată că ceva groaznic li se poate întâmpla celor dragi ție. Nici acum nu credem că Oleg nu mai este cu noi. Încă avem cel mai greu lucru de făcut – să te cunoaștem și să te vedem în ultima ta călătorie. Vom supraviețui acestui lucru”.

Obozrevatel.com: „Pe 29 octombrie, Forțele Armate ale Ucrainei au eliminat 950 de invadatori și au stabilit un record în ultimele luni. Pierderile totale ale Rusiei, până în dimineața zilei de 30 octombrie, au ajuns la 71.200 de oameni. În plus, militarii ucraineni au distrus 52 de vehicule blindate de luptă, 16 sisteme de artilerie, 13 tancuri, 13 vehicule, 3 MLRS, 2 sisteme de apărare aeriană, 2 unități de echipamente speciale”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Drulă îl „arde” pe Iohannis: „«Iuda de la Grivco» e marele patron al corupției” / „Clasa de privilegiați a Marelui Trădător se îmbuibă cu nemiluita”

* Tismăneanu despre Iohannis: „Un Relu Fenechiu cu nume german. Un adversar al statului de drept. Cele două mandate ale sale au fost paradisul infractorilor”

RECHIZITORIU. Ghiță colecta șpăgile pentru PSD, beneficiar direct Ponta. „Poate vrei să te calce vreo mașină, tâmpitu’ dracu’!”

Propagandă rusească extremă la Fugar TV: „România ar fi de 10 ori mai bogată în afara Uniunii Europene! RoExit! RoExit! RoExit!”

* „E festival, râde toată Europa de Cristoiu, Ciutacu, Budeanca și Răzvan Dumitrescu”. RTV și Antena 3 „CNN”, studiu de caz al lui Raed Arafat în conferința Disinfo 2022, la Bruxelles

- Advertisement -

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -