Ca să-i apere pe mercenarii din presă, Radu Herjeu îl compară pe Traian Băsescu cu „o matroană de bordel”. Reacția lui Băsescu: „Vai de capul tău, Herjeu!”

6
1798

Cocota mediatică a PSD, Radu Herjeu, se face că nu vede cancerul „mercenarilor TV” plătiți de PSD pentru a minți, manipula, distorsiona, deturna, instiga. În calitatea sa de membru al CNA, Herjeu îl atacă pe Băsescu pe o direcție în care fostul președinte e invulnerabil: cea a mass-media. Băsescu are păcatele lui, dar nu a plătit niciodată ziariști, cu sume enorme, așa cum o face PSD.

Herjeu are obligația legală de a verifica modul în care sunt finanțate televiziunile și posturile de radio. În loc să facă asta, el sare la gâtul celor care semnalează anomaliile. Herjeu confirmă că e doar un reprezentant al intereselor PSD în CNA. Un politruc.

Radu Herjeu, 31 decembrie 2018:

„Să-l vezi pe Băsescu vituperând împotriva <<jurnaliștilor și analiștilor>> plătiți de politicieni pentru a manipula e ca și când ai auzi o matroană de bordel plângându-se de prostituția exacerbată care distruge valorile morale ale nației!”

Traian Băsescu, 1 ianuarie 2019:

„Salut neutralitatea CNA – Radu Herjeu.
Radu Herjeu, ajuns pe criterii politice membru CNA, reacţionează în stilul specific celor lipsiţi de argumente, dar şi de inteligenţă: JIGNEŞTE.
Se vrea o replică la postarea mea din 31.12.2018 legată de unii din mercenarii PSD sau ai puşcăriaşului Voiculescu, deghizaţi în analişti, jurnalişti sau sociologi independenţi, fie că ei se numesc Bogdan Chireac, Doru Buşcu, Marius Ghilezan, respectiv Gâdea, Badea, Zamfir Ursu, Radu Tudor.
Chiar şi Radu Herjeu poate pricepe că televiziunile de ştiri sunt invadate de mercenari plătiţi de partide. Sau cumva calitatea de demnitar, membru CNA, nu are nicio legătură cu corecta informare a telespectatorilor?
Ce nu pricepe Radu Herjeu este faptul că oamenii politici pot susţine în dezbateri poziţii politice ale partidelor lor, ceea ce este corect, în timp ce analiştii care se dau independenţi, dar în realitate sunt plătiţi prin contracte de către partide, nu fac altceva decât să înşele şi să manipuleze telespectatorii sub calitatea autodeclarată de analist, jurnalist sau sociolog independent. Aceştia din urmă sunt de fapt mercenarii presei, pe care agenţia de dezinformare Sputnik îi <<soarbe din priviri>> şi pe care Herjeu a simţit nevoia să-i apere, probabil la comanda stăpânilor politici.
Herjeu crede probabil că funcţia lui nu are nicio legătură cu corecta informare a publicului. Sau cumva Herjeu lucrează pentru ca stăpânii politici să-i mai dea un mandat la CNA, drept pentru care face, spune şi scrie tot ce i se cere?
Vai de capul tău, Radu Herjeu!”

6 COMENTARII

  1. Herjeu,pe data de 30 septembrie 2018 ai vazut imagini cu un grup de copii adus de catre autoritatile locale din Pecica sa cante la cazinoul Sinaia la un eveniment privat? Tinand cont ca 30 septembrie a fost duminica te-ai interesat herjeu impreuna cu CNA daca acei copii au fost prezenti a doua zi la cursurile scolare? Te-ai interesat herjeu impreuna cu CNA despre conditiile de calatorie,hrana,odihna,etc a acelor copii adusi de la sute de km la Sinaia si retur si care au asteptat si cantat in aer liber desi afara era foarte frig?In plus, un responsabil al grupului a afirmat ca in aceeasi zi copiii din Pecica au cantat si in Manastirea Sinaia.Parca institutia CNA se ingrijeste de buna dezvoltare psihologica a copiiilor cu prevederi legale despre durata activitatii artistice a copiiilor.

    • Ăsta este un bărbat adevărat !!! herjeu stau și mă întreb ce educație dai tu copilului tău, nu iți este rușine sa l privești în ochi știind că ai ajuns în funcții publice stand capra în fața celor ce te manipulează, toate prostiile astea o să le plătiți la un moment dat, aici în viața asta cât de curând.

  2. Herjeul asta nu e si el decat tot o sluga platita, ca si marii ”analisti”, marii ”jurnalisti” si marii ”sociologi” ai latrinelor tv! De multa vreme, cna ar fi trebuit sa le ridice licenta de emisie, insa n-o face, pentru ca este o cloaca psdoasa si puturoasa! Halal cna, carpa de picioare a hotului flausat, nimic altceva! Si ce este si mai scarbos, daca e posibil, si tvr a intrat in aceeasi cloaca a tv de partid! Toti, mercenari, cum foarte bine i-a denumit Basescu, lichele pupincuriste, care fac enorm de mult rau romanilor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here