duminică, mai 26, 2024
AcasăDezvăluiri"Generalul Izmană" a făcut-o locotenent-colonel pe Anca Alexandrescu prin poștă, cadou de...

„Generalul Izmană” a făcut-o locotenent-colonel pe Anca Alexandrescu prin poștă, cadou de ziua ei! I-a trimis livretul militar în plic

-

Încă o probă a uriașei escrocherii făcute de Gabriel Oprea („Generalul Izmană”), pe când era ministrul Apărării Naționale. Printre gradele militare acordate abuziv, inclusiv unor cetățeni care n-au făcut nici măcar o zi de pregătire militară, s-a numărat și cel de locotenent-colonel făcut cadou jurnalistei Ancăi Alexandrescu (fiica gazetarului Horia Alexandrescu), care la vremea respectivă activa în tabăra politică a PSD.

Anca Alexandrescu a prezentat marți seara, în emisiunea sa de la Realitatea Plus, un livret militar pe numele ei, având gradul de locotenent-colonel. Ea a spus că a primit livretul de la Gabriel Oprea în 2010, când era ministrul Apărării.

Anca Alexandrescu a susținut că a primit documentul prin poștă, ca un cadou-surpriză de ziua ei, și că nu a avut nicio legătură cu emiterea livretului. Mai mult, ea a precizat ca nici poza de pe livret nu este una special făcută pentru un astfel de document, ci o fotocopie.

Anca Alexandrescu a fost consilieră a tuturor liderilor PSD din ultimele două decenii, de la pușcăriașul Adrian Năstase la pușcăriașul Liviu Dragnea.

- Advertisement -

Dezvăluirea făcută de Anca Alexandrescu a fost fructificată cu voluptate și de Robert Turcescu, deputat PMP, care are la rândul său un episod de „autodetonare în direct”. Turcescu a reamintit că Bogdan Chirieac ar fi primit de la generalul Oprea, tot ca un cadou, un grad chiar mai mare: colonel.

Ancuța și livretul

Robert Turcescu pe Facebook

„Anca Alexandrescu s-a detonat în direct la Realitatea TV: a arătat livretul militar pe care spune că l-a primit în plic de ziua ei (!) de la Gabriel Oprea în…pam-pam, anul 2010!!!!

Anca Alexandrescu a fost făcută și ea locotenent-colonel din… absolvent. Cel mai mare în grad rămâne însă Bogdan Chireac, care e… colonel plin, dar n-a arătat încă livretul.

- Advertisement -

Totuși, de ce i-o fi luat Ancăi Alexandrescu zece ani ca să arate acest livret?

Oricum, sunt câteva mii de livrete expediate în acest mod pe adresa unor persoane publice din România în vremea lui Oprea. Câți dintre ei au curajul să le arate? Măcar acum, după zece ani sau mai bine…”

Poza Ancăi a fost luată de „Izmană” de internet

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

- Advertisement -

4 COMENTARII

 1. Cã „Izmanã” Oprea s-a crezut vãtaf într-o tarã bananierã e una !
  Dar altceva e mai trist : si anume cã „ziaristii” mânjiti cu grade militare n-au denuntat instantaneu abuzul !
  Începând cu „muschetarul” Turcescu. Ce pãrere ai, Grigore ?

 2. Daca un om obisnuit face fals in acte este bagat la inchisoare. Este o dezonoare pentru Armata Romana faptul ca nu ii ii retrage acestui infractor izmana falsificator toate gradele militare!

 3. Vai de tara in care prostii ajung in posturi inalte!
  Un prost nu realizeaza ca e prost si devine un adevarat pericol cand i se da nas.
  Omul acesta nu a inteles ce inseamna o facultate absolvita pe bune, cum se face o lucrare de dooctorat, nu a priceput ca gradele se obtin pe merit, ca nu se capata de pomana si s-a instalat cu usurinta in rolul de fabricnt de doctori si de generali..

 4. MI-A VENIT O IDEE!
  Va amintiti de o intamplare extrem de bizara intamplata cu ceva ani in urma, cu un fel de criza de nebunie pe care a avut-o Turcescu la o emisiune a Sorinei Matei?
  Turcescu era agitat si spunea ceva de genul ca este angajat al serviciilor, dar nu a fost constient de asta?
  Acum, in sfarsit, AM O EXPLICATIE LOGICA.
  Probabil, si Turcescu primise un asemenea carnet si instiintarea ca are grad. Nu cred ca si-a pierdut atunci uzul ratiunii, asa cum credeam cu totii atunci.
  Cred ca si el a primit asa ceva, precum AA, si a vrut sa faca un eveniment de presa, dar a exagerat, o dezvaluire bomba, dar i s-a pus pumnul in gura ca sa taca.
  Nu a mai facut scene, nu a mai avut crize si nu a mai dat nicio explicatie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -